Bereikbaarheid Simyo (contact)

Je kunt ons op meerdere manieren bereikbaar. We hebben bijvoorbeeld het Simyo Social team voor je klaarzitten.

Heb je een vraag? Dan kun je die stellen op ons Forum of via Twitter (@simyonl). Tweets worden tijdens openingstijden binnen twee uur beantwoord en het Forum is 24 uur per dag geopend.

Op het Forum word je geholpen door ervaren Simyo klanten en uiteraard door onze medewerkers. De officiële openingstijden voor ons Forum en Twitter zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00, maar schrik niet als we ook buiten de openingstijden reageren.

Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice vanaf het contactformulier op onze klantenservicepagina. Binnen drie werkdagen ontvang je antwoord op je vraag. Ben je een bewindvoerder? Stuur dan een e-mail naar bewindvoering@simyo.nl.

Uiteraard kun je ook bellen met de klantenservice. Dit kan op 1200 vanaf je Simyo simkaart of 0800-8007 vanaf een vaste lijn (gratis voor iedereen). De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur. Wil je vanuit het buitenland onze klantenservice bellen, dan kan dat via +31202003007 of 0031202003007. Het tarief voor bellen vanuit het buitenland is afhankelijk van de zone waarin je bent.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

Top