Voor iedereen met Sim Only en KPN Thuis

Voor iedereen die thuis KPN internet gebruikt

  • Elke maand twee keer zoveel minuten en MB’s
  • Nog voordeliger op het betrouwbare netwerk van
  • Maandelijks gratis aanpassen
Voor iedereen met Sim Only en KPN Thuis

Voordeel waar je blij van wordt

Met Simyo Compleet verdubbelen we je minuten en MB's. Zonder extra kosten en elke maand weer. Bijvoorbeeld:

10 GB + 200 min
€ 16 € 14 per maand
2x
Simyo Compleet
20 GB + 400 min
€ 14€ 13 per maand

Zo werkt het

Elk adres met KPN thuis

Elk adres met KPN thuis

Je krijgt Simyo Compleet als je een Simyo Sim Only abonnement hebt én woont op een adres met KPN Thuis. Het KPN abonnement hoeft niet op jouw naam te staan.

Vanaf dag 1 dubbel voordeel

Vanaf dag 1 dubbel voordeel

Twee keer zoveel minuten en MB's. Elke maand weer en zolang je klant blijft. Geen zorgen: je bundels kan je altijd naar boven en beneden aanpassen.

Dit vinden onze bellers

3,8/5
2439 reviews
"Erg geschrokken van hoge kosten buiten de bundel, maar vervolgens wel heel goed geholpen door de klantenservice van Simyo."
Sander Vinke
"simyo gaat erg snel,rap gladjes.makkelijk hoor snel opwaarderen,zodra ik klaar ben gaat het verder."
h schmit
"Na prijs vergelijking kwam ik op Simyo uit. De mogelijkheden zijn welles waar het zelfde als andere providers maar Simyo is toch goedkoper. Ook belangrijk om te weten dat je prepaid ongebruikt 6 maand…"
Maurits

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar Simyo?

Dat kan! En als wij je huidige nummer overnemen, dan zeggen wij ook voor jou je huidige abonnement op. Je hoeft dit dus niet zelf aan je huidige provider door te geven. Nummerbehoud bij Simyo is gratis.

Hoe bestel ik Simyo Sim Only?

Je kan onze Simyo Sim Only abonnementen hier op Simyo.nl aanvragen. De Simyo simkaarten worden niet in winkels of telefonisch verkocht.

Wat is Simyo Compleet?

Met Simyo Compleet verdubbelen we elke maand je bundels. En dit kost je niets extra’s. Je krijgt dit voordeel zolang je een Simyo Sim Only abonnement hebt én op een adres woont met KPN Thuis. Wanneer je één van de producten opzegt of als ze niet meer op hetzelfde adres staan, komt je voordeel van Simyo Compleet automatisch te vervallen.

Wat voor een contract krijg ik als ik voor Simyo Compleet kies?

Je krijgt voor je nieuwe Simyo Sim Only abonnement een contract van Simyo. Het KPN contract blijft gewoon hetzelfde, er verandert niets.

Ik heb ook KPN Compleet. Kan ik de voordelen van KPN Compleet combineren met die van Simyo Compleet?

KPN Compleet en Simyo Compleet kan je gewoon naast elkaar gebruiken. De voordelen van KPN Compleet en de voordelen van Simyo Compleet zitten vast aan het bijbehorende telefoonnummer. Je kan je belminuten en MB’s niet tussen Simyo en KPN abonnementen uitwisselen.

.