Refurbished telefoons bij Simyo

Op zoek naar een telefoon bij je abonnement? Bij sommige telefoons staat het woord ‘refurbished’. Wat betekent het eigenlijk? En past een refurbished telefoon bij jou?

Refurbished telefoons bij Simyo

Wat is een refurbished telefoon?

Een telefoon die eerder gebruikt is en na een opknapbeurt weer verkocht wordt. Dat is wat een refurbished telefoon is! Het woord ‘refurbished’ komt uit het Engels en betekent ‘renovatie’. Voor deze telefoons betaal je dus minder dan voor een splinternieuwe telefoon. De opknapbeurt van de telefoon wordt met veel aandacht gedaan. Zo wordt de telefoon opengemaakt en goed onderzocht, om er zeker van te zijn dat er geen afwijkingen zijn. Dan weet jij ook zeker dat je refubished telefoon van goede kwaliteit is!

Bestel een abonnement met telefoon

De voordelen van refurbished telefoons

Duurzaam en betaalbaar

Duurzaam en betaalbaar

Refurbished telefoons hebben een leven voor jou gehad. Daarom zijn ze voordeliger dan nieuwe telefoons. Én ze zijn duurzaam, want je hergebruikt een bestaande telefoon.

Garantie

Garantie

Je hebt op je refurbished telefoon twee jaar garantie. Net zoals bij een nieuwe telefoon. Evenveel veiligheid dus!

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw

Dankzij het Keurmerk Refurbished weet je echt zeker dat jouw refurbished telefoon een goede kwaliteit heeft. Geen zorgen, alleen maar voordeel!

Bestel een abonnement met telefoon

Veelgestelde vragen

Is een refurbished telefoon hetzelfde als een tweedehandstelefoon?

Nee, refurbished telefoons zijn anders dan tweedehandstelefoons. Een tweedehandstelefoon ondergaat na gebruik niet een inspectie én opknapbeurt. Daarom kan het zo zijn dat je bij tweedehandstelefoons gebruikssporen tegenkomt die best groot zijn. Al onze refurbished telefoons dragen dit keurmerk en vallen in Klasse A. Dit betekent dat ze geen tot minimale gebruikssporen bevatten en dus zo goed als nieuw zijn.

Wat betekent het Keurmerk Refurbished?

Refurbished telefoons worden steeds populairder. Daarom des te belangrijker om zéker te weten dat jouw refurbished telefoon een goede kwaliteit heeft. Dat is waar het Keurmerk Refurbished bij komt kijken! Dit keurmerk betekent dat een telefoon van betrouwbare en goede kwaliteit is. Al onze refurbished telefoons hebben dit keurmerk.

.