Refurbished telefoons bij Simyo

Op zoek naar een abonnement met telefoon voor een scherpe prijs? Misschien is een Refurbished telefoon dan wat voor jou! Maar wat betekent ‘refurbished’ nou eigenlijk?

Refurbished telefoons bij Simyo

Wat is een refurbished telefoon?

Een telefoon die eerder gebruikt is, maar als gloednieuw voelt. Het woord ‘refurbished’ komt uit het Engels en betekent ‘renovatie’. Voor deze telefoons betaal je dus minder dan voor een splinternieuwe telefoon. De opknapbeurt van de telefoon wordt met veel aandacht gedaan. Dan weet jij ook zeker dat je refubished telefoon van goede kwaliteit is!

Bestel een abonnement met telefoon

De voordelen van refurbished telefoons

Duurzaam en betaalbaar

Duurzaam en betaalbaar

Refurbished telefoons hebben een leven voor jou gehad. Daarom zijn ze voordeliger dan nieuwe telefoons. Én ze zijn duurzaam, want je hergebruikt een bestaande telefoon.

Garantie

Garantie

Je hebt op je refurbished telefoon twee jaar garantie. Net zoals bij een nieuwe telefoon. Evenveel veiligheid dus!

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw

Dankzij het Keurmerk Refurbished weet je echt zeker dat jouw refurbished telefoon een goede kwaliteit heeft. Geen zorgen, alleen maar voordeel!

Bestel een abonnement met telefoon

Welk aanbod hebben we nog meer?

Duurzaam en betaalbaar

Liever een nieuwe telefoon? Die hebben wij ook! Klik op de knop hieronder om onze nieuwe telefoons te bekijken.

Op zoek naar Sim Only?

Kan gewoon! Bij Sim Only krijg je alleen een simkaart. Daarop staat je abonnement met onze voordelige bundels. Neem een kijkje:

Meer over onze telefoons

Ben je er nog niet helemaal uit welke telefoon je wil? Kijk dan voor meer informatie over alle toestellen op deze pagina:

Meer over refurbished telefoons

Refurbished of tweedehands: wat is beter?

Is het slim om die nieuwste telefoon tweedehands te kopen? Wel als je bereid bent risico's te nemen. Hoe weet je zeker dat de telefoon goed functioneert? Een garantietermijn is er dan namelijk niet. Met een refurbished telefoon van Simyo weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Je betaalt een scherpe prijs, de telefoon is optimaal getest én je hebt een garantietermijn van 2 jaar!

Welke refurbished telefoon heeft de beste camera?

Apple iPhone en Samsung doen het goed, maar in principe kun je zelf op onderzoek uitgaan Is het camerasysteem op een telefoon belangrijk voor je en wil je topkwaliteit foto’s maken? Dan kun je het beste een refurbished telefoon kiezen met meerdere lenzen. Voor de goede plaatjes heb je in elk geval een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens nodig.

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Met het Keurmerk Refurbished wordt de kwaliteit van de telefoons en de betrouwbaarheid van de aanbieders gewaarborgd. Het keurmerk geeft meer vertrouwen en duidelijkheid voor de klant en helpt je een slechte aankoop te voorkomen. Alle aanbieders die gebruik mogen maken van het Keurmerk Refurbished voldoen aan strenge kwaliteitseisen en doorstaan jaarlijks keuringen.

Simyo’s telefoons met abonnement

De perfecte balans tussen prijs en kwaliteit: telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!
Deal

Onze selectie van Apple telefoons

Deal

Onze selectie van Samsung telefoons

Onze selectie van Motorola telefoons

Deal

Onze selectie van OPPO telefoons

Veelgestelde vragen

Is een refurbished telefoon hetzelfde als een tweedehandstelefoon?

Nee, refurbished telefoons zijn anders dan tweedehandstelefoons. Een tweedehandstelefoon ondergaat na gebruik niet een inspectie én opknapbeurt. Daarom kan het zo zijn dat je bij tweedehandstelefoons gebruikssporen tegenkomt die best groot zijn. Al onze refurbished telefoons dragen dit keurmerk en vallen in Klasse A. Dit betekent dat ze geen tot minimale gebruikssporen bevatten en dus zo goed als nieuw zijn.

Wat betekent het Keurmerk Refurbished?

Refurbished telefoons worden steeds populairder. Daarom des te belangrijker om zéker te weten dat jouw refurbished telefoon een goede kwaliteit heeft. Dat is waar het Keurmerk Refurbished bij komt kijken! Dit keurmerk betekent dat een telefoon van betrouwbare en goede kwaliteit is. Al onze refurbished telefoons hebben dit keurmerk.

Waarom een refurbished telefoon?

Met een refurbished telefoon maak je meerdere slimme keuzes:

  • Het kwaliteitsverschil tussen nieuw en refurbished zal je niet voelen. Maar wel in je portemonnee!
  • De prijs van een tweedehandstelefoon, maar nu met de zekerheid van kwaliteit en termijngarantie.
  • Het is duurzaam! Je geeft deze mooie telefoon een nieuw leven.

Hoe betrouwbaar is refurbished?

Bij Simyo hebben al onze refurbished telefoons het Keurmerk Refurbished. Met het Keurmerk Refurbished wordt de kwaliteit van de telefoons en de betrouwbaarheid van de aanbieders gewaarborgd. Alle aanbieders die gebruik mogen maken van het Keurmerk Refurbished voldoen aan strenge kwaliteitseisen en doorstaan jaarlijks keuringen.

Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands?

Is het slim om die nieuwste telefoon tweedehands te kopen? Wel als je bereid bent risico's te nemen. Hoe weet je zeker dat de telefoon goed functioneert? Een garantietermijn is er dan namelijk niet. Met een refurbished telefoon van Simyo weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Je betaalt een scherpe prijs, de telefoon is optimaal getest én je hebt een garantietermijn van 2 jaar!

.