Waarom Prepaid omzetten naar Sim Only?

Een Sim Only abonnement is vaak voordeliger dan bellen en internetten met een Prepaid simkaart. En wist je dat wij de overstap binnen één dag voor jou regelen? Jij neemt dan je eigen nummer, simkaart én overgebleven beltegoed mee, En dat zonder aansluitkosten!
Onbeperkt bellen & sms

Voordeliger bellen en internetten

>2 GB + 200 min/sms

Overstap binnen één dag geregeld

3 GB + 200 min/sms

Je neemt je nummer, simkaart én beltegoed mee

3 GB + 200 min/sms

Géén aansluitkosten

Sim Only abonnement

Hoe stap ik over van Prepaid naar Sim Only?

Kies je bundels

Kies je bundels

Log in op Mijn Simyo, klik in Overzicht op ‘stap over naar Sim Only’, selecteer een contract en kies je bundels. Het resterende beltegoed? Dat verrekenen we op je eerste factuur.

Wij regelen alles

Een nachtje slapen

Wij zorgen ervoor dat je binnen één dag overstapt van Prepaid naar Sim Only. De volgende dag zijn jij, je telefoonnummer, je simkaart én je overgebleven beltegoed overgezet.

Klaar voor gebruik!

Klaar voor gebruik!

Check Mijn Simyo en je ziet direct de Sim Only omgeving met je nieuwe bundels. Zo simpel kan het zijn

Prepaid en Sim Only vergelijken

Wat past het beste bij je? Een Sim Only abonnement of een Prepaid simkaart? Wij helpen jou met het maken van de keuze. Bekijk ook onze tarieven.

Vanaf € 6,-
Sim Only

Sim Only

  • Lager tarief per belminuut en MB
  • Je bent altijd bereikbaar
  • Grotere bundels die voordelig zijn
  • Gemak met automatische betalingen
Prepaid

Prepaid

  • Hoger tarief per belminuut en MB
  • Eerst opwaarderen, dan bellen
  • Kleinere bundels
  • Geen kosten bij geen gebruik

Van Prepaid naar Sim Only met Nummerbehoud

Je huidige telefoonnummer behouden? Geen zorgen – die gaat automatisch mee! Als je overstapt van Simyo Prepaid naar Simyo Sim Only, dan behoud je jouw eigen simkaart én telefoonnummer.

Wanneer overstappen van Prepaid naar Sim Only?

Sim Only heeft een paar grote voordelen. Daarom zijn er meerdere redenen om over te stappen van Prepaid naar Sim Only. Hieronder staan een paar scenario’s.
Je belt regelmatig

Bel je een paar keer in de week je moeder om te vragen hoe het is of praat je een aantal keer in de week via de telefoon bij met vrienden? Met Sim Only ben je dan goedkoper uit dan met Prepaid. Waar zit ‘m dat in? In het tarief.

Een minuut bellen heeft met Prepaid een vast tarief van 10 cent. Met Sim Only is dat tarief altijd lager:

  • Een belbundel van 200 minuten/sms kost 5 euro: 2,5 cent per minuut.

Niet meer omkijken naar je belminuten? Dat kan – Met de Onbeperkt Bellen-bundel bel je zoveel je wilt voor 7 euro per maand.

Je gebruikt dagelijks mobiel internet

Waarom heb je mobiel internet nodig? Om appjes te versturen, te mailen, browsen en streamen. Zowel met Prepaid als Sim Only kun je mobiel internetten.

Met Prepaid kan dit van je tegoed en dat kost 15 cent per MB. Ook kun je een Prepaid internetbundel kopen.

Deze Prepaid bundels zijn handig als je zo nu en dan mobiel internet nodig hebt. Ben je actief op WhatsApp en kijk je af en toe foto’s op Instagram en video’s op YouTube? Grote kans dat je aan een Prepaid internetbundel niet genoeg hebt. Sim Only heeft grotere internetbundels die wél aansluiten op je behoeftes.

Bekijk onze Sim Only bundels
Je wilt niet vastzitten

Eén van de fijne dingen van Prepaid is dat je het niet hoeft op te zeggen. Gebruik je het niet, dan betaal je niet. Met een abonnement ga je een contracttermijn aan. Maar wist je dat Simyo Sim Only maandelijks opzegbaar is? Ook dán zit je dus nergens aan vast. Als je wil, kun je ook een jaarcontract nemen. De bundels zijn dan nóg goedkoper dan bij maandelijks opzegbare Sim Only. Niks moet, alles mag!

Je gebruikt niet elke maand evenveel minuten en MB’s

Met Sim Only kun je elke maand je bundels aanpassen, ook omlaag. Zo kun je – net als bij Prepaid – je kosten aanpassen op jouw verbruik.

Bundels aanpassen? Dit kun je allemaal simpel en snel regelen via Mijn Simyo of de Simyo app. Ga je een maand niet internetten? De internetbundel kun je gewoon uitzetten. Is je internetbundel eerder op dan je dacht? Geen probleem – je kunt altijd minuten en MB’s bijkopen.

Je wilt je telefoonnummer behouden

Je telefoonnummer is iets om te koesteren: dat snappen wij maar al te goed. Als je overstapt van Prepaid naar Sim Only behoud je gewoon je eigen simkaart én telefoonnummer.

Welk Sim Only abonnement past bij mij?

Welk Sim Only abonnement bij jou past, ligt aan je verbruik. Bij Simyo bieden we verschillende bundels én kun je elke maand je bundels aanpassen, ook omlaag. Zo sluit je Sim Only abonnement altijd aan bij jouw wensen.

Bijna nooit
Soms
Regelmatig
Vaak
Heel vaak
E-mailen & sites bezoeken
Apps gebruiken & foto’s posten
Filmpjes kijken & muziek streamen
Jouw verbruik
2 GB € 7
6 GB € 8
10 GB € 8
12 GB € 10
15 GB € 12

Dit vinden onze bellers

3,6/5
4878 reviews
"Duidelijkheid helder verhaal meteen aan de slag en snel"
Rokhaya Bijl
"De verbinding is goed net als de kwaliteit van de fesprekken"
Ron Moerman
"Overstappen van mijn vorige provider met behoud van mijn oude telefoonnummer ging perfect. Mijn partner en ik kregen ook nog elk 10 euro welkomstgeschenk. "
Ronald

Veelgestelde vragen

Hoe werkt nummerbehoud als ik overstap van Prepaid naar Sim Only?

Heel eenvoudig! Je neemt je nummer namelijk altijd mee. Daar hoef je verder niets voor te doen. Je bent overgestapt binnen één dag en dat geldt ook voor jouw telefoonnummer.

Wat gebeurt er met mijn beltegoed als ik overstap van Prepaid naar Sim Only?

Jouw beltegoed neem je mee! Als je bijvoorbeeld nog € 10 beltegoed had, dan zorgen wij ervoor dat die € 10 van jouw eerstvolgende factuur af wordt gehaald. Dat is wel zo eerlijk!

Hoe werkt het aanpassen van mijn Sim Only bundels?

Jij zit bij ons niet aan je bundels vast. Daarom kan je ze maandelijks aanpassen, ook omlaag. Je doet dat door in te loggen op Mijn Simyo en dan naar de pagina te gaan waar jij je bundels kan veranderen. Je kiest je nieuwe bundels en vanaf de eerste van de volgende maand gebruik je ze.

Hoe betaal ik mijn Sim Only factuur?

Ook dit maken we zo makkelijk mogelijk voor je! Wij schrijven je factuur elke maand automatisch af. Dit gebeurt in de vierde week van de maand. Een week daarvoor krijg je al een e-mail waarin staat dat je factuur zichtbaar is op Mijn Simyo. Dan kan je er eerst nog een blik op werpen. Is de automatische incasso niet gelukt? Dan kan je betalen via Mijn Simyo,

Stap nu over van Prepaid naar Sim Only van Simyo

Op het snelle netwerk van

.