Hulp nodig bij bestellen? Neem contact op

Bezig met laden …

Bezig met laden van der orderflow

Informatie over Prepaid

Prepaid vergelijken? Het speurwerk is al voor je gedaan

Elk kwartaal worden de verschillende providers met elkaar vergeleken door de Consumentenbond. Simyo kwam al 18 keer als de beste uit de test. Heb je onze prijzenkast al gezien? Naast de score (algemene tevredenheid) van de Consumentenbond, doen we zelf ook onderzoek en vergelijken we onszelf met andere providers. Kijk maar naar onderstaande tabel, inclusief de uitslag van januari 2020.

  Algemene tevredenheid volgens de Consumentenbond.
  Bij internetverbruik zonder databundel
  Simyo T-Mobile Vodafone
Algemene tevredenheid
i
9,8 8,9 8,5
Bellen (per minuut)
€ 0,10 € 0,20 € 0,20
SMS (per sms)
€ 0,10 € 0,15 € 0,15
Internet (per MB)
i
€ 0,15 € 0,10 € 0,10
Netwerk
KPN T-Mobile Vodafone
Slide table

Bestel Prepaid

Informatie over Prepaid

Dekking

Tarieven

Negatief beltegoed

Annuleringstermijn

Je kan je Prepaid aansluiting binnen 14 dagen na bestelling nog annuleren. Bij annulering worden gebruikskosten in rekening gebracht. Meer weten over de annuleringstermijn? Kijk dan hier.

Internetsnelheid

Bij Prepaid krijg je 4G internet op het netwerk van KPN. De maximale downloadsnelheid is 256 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 150 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van je locatie, drukte op het netwerk en het type telefoon.

Bij Onbeperkt MB’s (lage snelheid) is de maximale snelheid 128 kbps, ook hier geldt dat de snelheid in de praktijk afhankelijk is van het type telefoon, de drukte op de zendmast en de dekking.

En dat spijt ons. Probeer het anders opnieuw . Kan je nog steeds niet verder? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dan lossen we het voor je op.