Prepaid van Simyo

Bezig met laden …

Bezig met laden van der orderflow

Prepaid simkaart vergelijken? Het speurwerk is al voor je gedaan

Elk kwartaal worden de verschillende providers met elkaar vergeleken door de Consumentenbond. Simyo kwam al 25 keer als de beste uit de test. Heb je onze prijzenkast al gezien? Naast de beoordeling van de Consumentenbond, doen we zelf ook onderzoek en vergelijken we onszelf met andere providers. Kijk maar naar onderstaande tabel, inclusief het testoordeel van mei 2023.

Providerwaardering
Bellen (per minuut)
SMS (per sms)
Internet (per MB)
Netwerk
Simyo
9,8
€ 0,10
€ 0,10
€ 0,15
KPN
T-Mobile
9,0
€ 0,20
€ 0,15
€ 0,10
T-Mobile
Vodafone
8,7
€ 0,20
€ 0,15
€ 0,10
Vodafone

Informatie over Prepaid

Dekking

Tarieven

Negatief beltegoed

Annuleringstermijn

Je kan je Prepaid aansluiting binnen 14 dagen na bestelling nog annuleren. Bij annulering worden gebruikskosten in rekening gebracht. Meer weten over de annuleringstermijn? Kijk dan hier.

Internetsnelheid

Bij Prepaid krijg je 4G internet op het netwerk van KPN. De maximale downloadsnelheid is 256 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 150 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van je locatie, drukte op het netwerk en het type telefoon.

Bij Onbeperkt MB’s (lage snelheid) is de maximale snelheid 128 kbps, ook hier geldt dat de snelheid in de praktijk afhankelijk is van het type telefoon, de drukte op de zendmast en de dekking.

Overig

Bestellen met een buitenlands rekeningnummer

Via de site is het alleen mogelijk om Prepaid te bestellen met een Nederlands rekeningnummer of een Nederlandse creditcard. Wil je toch graag gebruikmaken van een buitenlands rekeningnummer? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)800-8007 (gratis), of mail naar: klantenservice@simyo.nl

En dat spijt ons. Probeer het anders opnieuw. Kan je nog steeds niet verder? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dan lossen we het voor je op.

.