• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Motorola met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Motorola telefoon met abonnement

Krachtige processors, scherpe en vloeiende beelden en een sterk design: Motorola biedt zekerheid. Wat kun je verwachten als je een Motorola met abonnement bij Simyo bestelt? Een flexibel abonnement met een sterke telefoon voor een mooie prijs. Het merk gaat al lang mee en dat voel je!

Waarom een Motorola bij Simyo bestellen?

Een Motorola met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Motorola

Motorola richt zich op het ontwerpen, maken en leveren van slimme en nuttige innovaties voor mensen over de hele wereld. Het is hun ambitie om mensen met elkaar te verbinden en de wereld om hen heen te laten ontdekken. Sinds 1928 willen ze de industrie vooruit brengen. Bij Motorola streven ze ernaar mensen meer toegang te bieden tot innovatieve mobiele producten en services die nodig zijn om het dagelijks leven eenvoudiger, vrolijker en aangenamer te maken voor iedereen.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Motorola telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Motorola aanbod hier.

Zijn er op dit moment Motorola aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Motorola aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Motorola inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Motorola telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Motorola met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Motorola telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Motorola?

Het besturingssysteem van Motorola is Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.