• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Apple iPhone met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Apple iPhone telefoon met abonnement

Indrukwekkende foto’s, strakke designs en een altijd futuristische ervaring: met een Apple iPhone kom je niks te kort. Ben jij op zoek naar een Apple iPhone met abonnement? Dan ben je aan het goede adres! Bij Simyo heb je keuze uit mooie modellen. Beweeg met de tijd mee en kies voor Apple!

Waarom een Apple iPhone bij Simyo bestellen?

Een Apple iPhone met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Apple

Apple Inc. Is opgericht in 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Het bedrijf ontwikkelde onder andere de Apple Macintosh computers, de iPod muziekspelers en natuurlijk de iPad en de iPhone. Apple behoort tot de grootste verkopers in de globale markt.

Alle Apple telefoons draaien op IOS. Dit besturingssysteem werd in 2007 door Apple uitgebracht. De eerste versie heette iPhone OS. Sinds versie 4 werd iPhone OS iOS genoemd. Dat is nu nog steeds de naam van het besturingssysteem.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Apple iPhone telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Apple iPhone aanbod hier.

Zijn er op dit moment Apple iPhone aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Apple aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Apple iPhone inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Apple iPhone telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Apple iPhone met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Apple iPhone telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Apple iPhone?

Apple gebruikt iOS als besturingssysteem. iOS is exclusief van Apple is en wordt daarom niet gebruikt door andere smartphonemerken. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de iOS up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.