Meerdere Simyo nummers beheren

  • Inzicht in het verbruik, facturen en veel meer
  • Moeiteloos schakelen tussen nummers
  • Bestel een extra Sim Only voor een familielid en krijg samen korting

Waarom Simyo?

Jij hebt de touwtjes in handen
Je kan nu eenvoudig schakelen tussen nummers om het verbruik in de gaten te houden, facturen in te zien, bundels aan te passen, op te waarderen, en nog veel meer!
Simyo doe je samen
Het beheren van meerdere nummers is voor iedereen handig. Wil je het verbruik in de gaten houden van je kind? Of de facturen van het huishouden bij elkaar hebben? Of wil je juist dat een naaste jouw nummer beheert? Kan allemaal!
Eén plek voor jouw nummers
Zelf meer Simyo nummers in gebruik? Je kan nu flexibel schakelen tussen jouw nummers via de Mijn Simyo app. Zo is het simpel om je privé- en werknummer te beheren.
Consumentenbond
30x de beste

Wij geloven in wat we doen. En daar worden we voor beloond! De Consumentenbond riep ons al 30 keer uit beste mobiele provider van Nederland.

Samen korting
Met de Mijn Simyo app bestel je heel eenvoudig een extra Sim Only voor bijvoorbeeld een familielid. Dit is handig, want dit is wat wij automatisch voor jou regelen:
  • Het bestellen is nog makkelijker! We hebben je gegevens al, dus dat scheelt. Het nieuwe contract staat dus ook op jouw naam.
  • Je beheert direct het nummer van je familielid. Verbruik, facturen, instellingen… Jij hebt de controle.
  • Jullie krijgen allebei € 10,- VriendenDeal-korting. Dat is pas een warm welkom!
Lees meer over Samen korting

Regel alles via de Mijn Simyo App

De Mijn Simyo app is jouw persoonlijke assistent. Of je nu Sim Only of Prepaid hebt: dankzij de app kom je nooit voor verrassingen te staan. Met deze overzichtelijke app zie je in één oogopslag hoeveel belminuten en MB’s je nog over hebt. Zo houd je controle over je kosten.

Aan de slag

Binnen een paar snelle stappen is het geregeld. Laten we beginnen:

Veelgestelde vragen

Kan ik ook meerdere nummers beheren via de Mijn Simyo website?

Hoe werkt het makkelijk switchen tussen accounts?

Hoe verwijder ik een account?

Kan ik een Prepaid nummer bestellen via de app?

Er is een sms’je onderweg
We hebben een sms met downloadlink naar 0612345678 gestuurd. Niet ontvangen? Ga dan voor één van de andere opties hieronder. Er zijn meerdere wegen die naar Mijn Simyo app leiden!

.