• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Google met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Google telefoon met abonnement

Op zoek naar een telefoon die indruk maakt met zijn levendige display en een camerasysteem dat verbluffende foto's produceert? Kijk niet verder dan de Google telefoons! Overweeg je een Google Pixel met abonnement bij Simyo te bestellen? Goede keuze! Ontdek ons assortiment aan Google telefoons.

Waarom een Google bij Simyo bestellen?

Een Google Pixel met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal verbonden zijn met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die perfect aansluit op jouw behoeften.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Google

Google staat bekend om zijn innovatieve aanpak van technologie en zijn doel om de wereldwijde samenleving te verbeteren. Door talent en technologieën te benutten, levert Google hoogwaardige producten en diensten, waardoor het een van de topmerken in de technologische industrie is geworden.

De Google Pixel telefoons zijn smartphones van Google en draaien op het Android besturingssysteem. Google ontwikkelt het besturingssysteem zelf, hierdoor krijg je de nieuwste software- en beveiligingsupdates direct op je Google telefoon.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Google telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Google aanbod hier.

Zijn er op dit moment Google aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Google aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Google inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Google telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Google met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Google telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Google?

De mobiele toestellen van Google maken gebruik van het Android-besturingssysteem, dat is ontworpen door Google. Android updates komen elk jaar uit. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.