Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dit noemen we ook wel dual sim. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 9 augustus tot en met 30 september 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 9 augustus tot en met 30 september 2021) kiest voor een internetbundel van 6 of 15 GB, krijg je gratis extra gigabytes (4 GB bij 6 GB en 5 GB bij 15 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

Simyo Prepaid onbeperkt internet

Onbeperkt MB’s op een lage snelheid: dat is de onbeperkt internetbundel voor je Prepaid simkaart van Simyo. Ideaal om e-mails te lezen, berichtjes via WhatsApp te versturen en om het nieuws te lezen.

Nog geen klant? Bestel eerst een Simyo Prepaid simkaart

Jouw contract bij Simyo

Onbeperkt internet voor Prepaid: zo zit dat!

Prepaid van Simyo heeft een bundel met onbeperkt internet op lage snelheid. Hiermee kun je voor € 10,- 30 dagen onbeperkt internetten met een snelheid van 128 Kbps. Handig als je altijd online wil zijn zonder je zorgen te maken om kosten of je verbruik. De bundel heeft namelijk écht onbeperkt MB’s. Je koopt de onbeperkte Prepaid internetbundel op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Prepaid van Simyo heeft naast de Onbeperkt MB’s (lage snelheid) bundel verschillende andere internetbundels op volle snelheid, waaronder nu ook een 2000 MB-bundel.

 1. Standaard simkaart
  Onbeperkt is echt onbeperkt
 2. Micro simkaart
  Lage snelheid: 128 Kbps
 3. 30 dagen online
  30 dagen online, zonder dat je bundel opraakt

Wat kan ik met Onbeperkt MB’s op lage snelheid?

De onbeperkt internetbundel voor Prepaid heeft een lage snelheid van 128 Kbps. Met deze snelheid kun je bijvoorbeeld navigeren, een reis plannen in de NS-app, het nieuws lezen en berichtjes versturen en ontvangen. Hier zie je wat je makkelijk en minder makkelijk met Onbeperkt MB's (lage snelheid) kunt doen.

Dit gaat makkelijk bij deze bundel

 • Whatsapp
 • Navigatie
 • E-mail (zonder bijlage)

Dit gaat moeilijk bij deze bundel

 • Youtube
 • Facebook
 • Spotify

In 3 stappen een Prepaid internetbundel bestellen

 1. Ga naar Mijn Simyo of de Mijn Simyo app

  En check of je voldoende beltegoed hebt.

 2. Selecteer de Prepaid internetbundel die je wilt bestellen

  Naast Onbeperkt MB's (lage snelheid) heb je de keuze uit nog 4 andere internetbundels.

 3. Check je internetinstellingen in Mijn Simyo en je telefoon

  Zodat je verbinding kan maken met mobiel internet.

Ik wil onbeperkt internetten

Nog geen klant? Bestel eerst een Simyo Prepaid simkaart

Tips voor Prepaid onbeperkt internet

Abonnementskosten

Tegoed automatisch opwaarderen

Altijd genoeg tegoed om de onbeperkt internetbundel te kopen of te laten verlengen? In Mijn Simyo kun je instellen dat je tegoed automatisch opwaardeert.

Verbruik

Internetbundel automatisch verlengen

Wil je echt altijd online kunnen zijn? Kies dan voor automatisch verlengen. De onbeperkt internetbundel op lage snelheid wordt dan na 30 dagen altijd automatisch verlengd.

Telefoonkosten

Apps slim offline gebruiken

Met de onbeperkt internetbundel internet je op een lage snelheid. Door apps slim offline te gebruiken kun je onderweg bijvoorbeeld tóch muziek luisteren.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik snel mobiel internet wil?

Heb je Onbeperkt MB's op lage snelheid en wil je snel internet? Dan kun je een van de andere Prepaid internetbundels kopen. Deze hebben namelijk een hoge snelheid. Deze bundel gaat na het bestellen direct in. Je kunt ‘m dus direct gebruiken. Goed om te weten: daarmee vervalt de onbeperkt internetbundel. Die kun je daarna dus niet meer gebruiken.

Heb je nog een andere Prepaid internetbundel en wil je overstappen op Onbeperkt MB's? Dan moet je eerst je huidige internetbundel opmaken of wachten tot de geldigheid van 30 dagen is verstreken. Daarna kun je overstappen op de onbeperkt internetbundel.

Kan ik Onbeperkt MB's (lage snelheid) ook in het buitenland gebruiken?

Je kunt de onbeperkt internetbundel in de hele EU (zone 1) gebruiken. Ook in andere landen gaat dit met een lage snelheid. Buiten de EU kun je de onbeperkt internetbundel niet gebruiken: je internet dan voor een tarief van €5 per MB. Dit gaat dan ook op een lage snelheid. Op die manier maak je niet veel kosten in een korte tijd, al blijft het buiten de EU oppassen met roamingkosten.

Hier lees je hoe het zit met bellen en internetten in het buitenland.

Waarom zie ik 4G op mijn scherm terwijl ik op lage snelheid internet?

Je ziet dit omdat je met de onbeperkt internetbundel gewoon blijft internetten via het 4G-netwerk. De internetbundel zorgt ervoor dat je op een lage snelheid internet, het gebruikte netwerk blijft hetzelfde.

Kan ik een andere internetbundel nemen?

Ja, als je Onbeperkt MB's (lage snelheid) hebt kun je altijd overstappen op een andere Prepaid internetbundel. Handig als je tóch op hoge snelheid mobiel wilt internetten. Deze bundel kun je meteen gebruiken en dan vervalt de onbeperkt internetbundel. Je kunt ook wachten tot de 30 dagen voorbij zijn. Dan eindigt Onbeperkt MB's (lage snelheid) automatisch, tenzij je ‘m automatisch laat verlengen.

.

 
Afscheid nemen van Sam?

Als je het live chatvenster opent, sluit je gesprek met Sam.