Simyo Prepaid onbeperkt internet

Onbeperkt MB’s op een lage snelheid: dat is de onbeperkt internetbundel voor je Prepaid simkaart van Simyo. Ideaal om e-mails te lezen, berichtjes via WhatsApp te versturen en om het nieuws te lezen.

Nog geen klant? Bestel eerst een Simyo Prepaid simkaart

Jouw contract bij Simyo

Onbeperkt internet voor Prepaid: zo zit dat!

Prepaid van Simyo heeft een bundel met onbeperkt internet op lage snelheid. Hiermee kun je voor € 10,- 30 dagen onbeperkt internetten met een snelheid van 128 Kbps. Handig als je altijd online wil zijn zonder je zorgen te maken om kosten of je verbruik. De bundel heeft namelijk écht onbeperkt MB’s. Je koopt de onbeperkte Prepaid internetbundel op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Prepaid van Simyo heeft naast de Onbeperkt MB’s (lage snelheid) bundel verschillende andere internetbundels op volle snelheid, waaronder nu ook een 2000 MB-bundel.

 1. Standaard simkaart
  Onbeperkt is echt onbeperkt
 2. Micro simkaart
  Lage snelheid: 128 Kbps
 3. 30 dagen online
  30 dagen online, zonder dat je bundel opraakt

Wat kan ik met Onbeperkt MB’s op lage snelheid?

De onbeperkt internetbundel voor Prepaid heeft een lage snelheid van 128 Kbps. Met deze snelheid kun je bijvoorbeeld navigeren, een reis plannen in de NS-app, het nieuws lezen en berichtjes versturen en ontvangen. Hier zie je wat je makkelijk en minder makkelijk met Onbeperkt MB's (lage snelheid) kunt doen.

Dit gaat makkelijk bij deze bundel

 • Whatsapp
 • Navigatie
 • E-mail (zonder bijlage)

Dit gaat moeilijk bij deze bundel

 • Youtube
 • Facebook
 • Spotify

In 3 stappen een Prepaid internetbundel bestellen

 1. Ga naar Mijn Simyo of de Mijn Simyo app

  En check of je voldoende beltegoed hebt.

 2. Selecteer de Prepaid internetbundel die je wilt bestellen

  Naast Onbeperkt MB's (lage snelheid) heb je de keuze uit nog 4 andere internetbundels.

 3. Check je internetinstellingen in Mijn Simyo en je telefoon

  Zodat je verbinding kan maken met mobiel internet.

Ik wil onbeperkt internetten

Nog geen klant? Bestel eerst een Simyo Prepaid simkaart

Tips voor Prepaid onbeperkt internet

Abonnementskosten

Tegoed automatisch opwaarderen

Altijd genoeg tegoed om de onbeperkt internetbundel te kopen of te laten verlengen? In Mijn Simyo kun je instellen dat je tegoed automatisch opwaardeert.

Verbruik

Internetbundel automatisch verlengen

Wil je echt altijd online kunnen zijn? Kies dan voor automatisch verlengen. De onbeperkt internetbundel op lage snelheid wordt dan na 30 dagen altijd automatisch verlengd.

Telefoonkosten

Apps slim offline gebruiken

Met de onbeperkt internetbundel internet je op een lage snelheid. Door apps slim offline te gebruiken kun je onderweg bijvoorbeeld tóch muziek luisteren.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik snel mobiel internet wil?

Heb je Onbeperkt MB's op lage snelheid en wil je snel internet? Dan kun je een van de andere Prepaid internetbundels kopen. Deze hebben namelijk een hoge snelheid. Deze bundel gaat na het bestellen direct in. Je kunt ‘m dus direct gebruiken. Goed om te weten: daarmee vervalt de onbeperkt internetbundel. Die kun je daarna dus niet meer gebruiken.

Heb je nog een andere Prepaid internetbundel en wil je overstappen op Onbeperkt MB's? Dan moet je eerst je huidige internetbundel opmaken of wachten tot de geldigheid van 30 dagen is verstreken. Daarna kun je overstappen op de onbeperkt internetbundel.

Kan ik Onbeperkt MB's (lage snelheid) ook in het buitenland gebruiken?

Je kunt de onbeperkt internetbundel in de hele EU (zone 1) gebruiken. Ook in andere landen gaat dit met een lage snelheid. Buiten de EU kun je de onbeperkt internetbundel niet gebruiken: je internet dan voor een tarief van €5 per MB. Dit gaat dan ook op een lage snelheid. Op die manier maak je niet veel kosten in een korte tijd, al blijft het buiten de EU oppassen met roamingkosten.

Hier lees je hoe het zit met bellen en internetten in het buitenland.

Waarom zie ik 4G op mijn scherm terwijl ik op lage snelheid internet?

Je ziet dit omdat je met de onbeperkt internetbundel gewoon blijft internetten via het 4G-netwerk. De internetbundel zorgt ervoor dat je op een lage snelheid internet, het gebruikte netwerk blijft hetzelfde.

Kan ik een andere internetbundel nemen?

Ja, als je Onbeperkt MB's (lage snelheid) hebt kun je altijd overstappen op een andere Prepaid internetbundel. Handig als je tóch op hoge snelheid mobiel wilt internetten. Deze bundel kun je meteen gebruiken en dan vervalt de onbeperkt internetbundel. Je kunt ook wachten tot de 30 dagen voorbij zijn. Dan eindigt Onbeperkt MB's (lage snelheid) automatisch, tenzij je ‘m automatisch laat verlengen.

.