Het Simyo Team

Wij zijn Simyo

Wij vinden dat je zelf het best weet wat goed voor je is. Daarom bepalen wij niet wat je nodig hebt. Dat doe je zelf. Hoe het werkt? Kijk maar:

Je kent jezelf het best!

Simyo is de provider waar jij in controle bent

Bij Simyo zeggen we: 'Je kent jezelf het best!'. Daarom kun je bij Simyo zelf je abonnement samenstellen én je bundels maandelijks naar boven of naar beneden aanpassen. Met Mijn Simyo en de Simyo app heb je altijd overzicht in je verbruik en kosten. Zo houd jij de touwtjes in handen.

Het voordeel van klein

Bij Simyo regelen we alles met een klein en gemotiveerd team. Daardoor doen we ons werk niet alleen met veel plezier, we doen het ook snel. En we hopen dat onze klanten dat blijven waarderen.

En het voordeel van groot

Wij zijn onderdeel van KPN. Je maakt dus gebruik van het grootste, meest betrouwbare netwerk van Nederland. Dat betekent topkwaliteit voor een fractie van de kosten.

Snel geregeld

Het meeste kun je zelf online regelen, veranderen of instellen. Kom je er toch niet uit, dan zijn wij er om je te helpen. Stel je vragen 24/7 via Twitter of op ons forum en krijg binnen één werkdag antwoord.

Dit vinden onze klanten van ons!

Onze klanten vinden dat wij het goed doen. Daar zijn we best een beetje trots op. Laat het ons gerust weten als jij ook tevreden bent over Simyo. Dat vinden we leuk om te horen.

Onze klanten waarderen ons met een

7.8

We winnen af en toe best hele mooie prijzen.

Onze prijzenkast

Bekijk onze prijzenkast

Zeg het maar

Bij Simyo ben jij de baas en we geloven dat er altijd dingen beter kunnen. Dus, vind je dat we iets moeten veranderen of verbeteren. Geef het hier door, dan gaan we ermee aan de slag.

Simyo VriendenDeal

We horen vaak dat Simyo bellers zó tevreden zijn dat ze Simyo niet voor zichzelf willen houden. Daarom is er Simyo VriendenDeal!

Met VriendenDeal verdien je voordeel voor iedere vriend die via jouw persoonlijke link bestelt. € 5,- bij een Simyo Prepaid, € 10,- bij een Sim Only abonnement. Je vriend krijgt dit ook!

Simyo VriendenDeal regel je heel eenvoudig via Mijn Simyo en onze app. En je mag het onbeperkt doen. Dus hoeveel VriendenDeals je sluit, bepaal je helemaal zelf. Want ook met Simyo VriendenDeal ben je baas in eigen bundel.

Lees meer over Simyo VriendenDeal

Klanten in onze campagnes

4 weken 4G

Simyo lanceert in februari 2014 Flex 4G. Een flexibele 4G bundel die je maandelijks aan of uit kunt zetten. Dat wij enthousiast zijn over 4G, hoeven we je niet te vertellen. Belangrijker is, wat onze klanten ervan vinden. Dus hebben we 100 superkritische Simyo bellers gevraagd om 4 weken 4G uit te proberen. Bekijk de actiesite voor alle bevindingen.

Vraag het een Beller!

Op 16 januari kon héél Nederland via chat of telefoon vragen stellen aan 6 echte Simyo bellers. Benieuwd wat echte Simyo bellers hierop te zeggen hebben? Bekijk de filmpjes!

Simyo video's

Bekijk al onze video's op Youtube.

Het laatste nieuws

Bekijk ons blog met het laatste nieuws of volg ons op Facebook en Twitter.

Werken bij Simyo

Simyo is het online merk van KPN voor mobiele communicatie. Wij geloven in de kracht van tevreden klanten. Daar staan we elke dag voor op en daar doen we elke dag ons best voor! Dat doen we met een klein, hecht en vooral gezellig team van ongeveer 50 mensen dat ‘end to end’ verantwoordelijk én trots is op het merk Simyo.

Wil nog meer weten over Simyo? Dan kan je het beste de reacties van onze fans lezen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/simyonl

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Adres en zakelijke gegevens

Postadres

Simyo klantenservice
Postbus 58800
1040 JA Amsterdam

Vestigingsadres

Teleportboulevard 121
1043 EJ Amsterdam

Zakelijke gegevens

K.v.K. Haaglanden nummer 27124701
BTW-nr: NL0092.92056.B.01
OPTA registratienummer 940332 en 940281

Bankrelatie: BNP Paribas
Rekeningnummer: NL52BNPA0227685180
Omschrijving: inzake Simyo ovv mobiele nummer + factuurnummer

Begin nu met slim bellen

Liever geen Sim Only abonnement? Kies Simyo Prepaid

Ben je al klant en wil je overstappen van Prepaid naar Sim Only?
Log dan in op Mijn Simyo om over te stappen.

Top