• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Fairphone met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Fairphone telefoon met abonnement

Jij geeft om de wereld en draagt graag je steentje bij aan hoe goed we daar mee omgaan. Fairphone deelt deze mening met je! Zo is de Fairphone 4 volledig gemaakt is uit eerlijke en gerecyclede materialen. Duurzaam hoeft niet duur te zijn: ga voor een Fairphone met abonnement bij Simyo en geniet ook nog eens van scherpe prijzen!

Waarom een Fairphone bij Simyo bestellen?

Een Fairphone met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Fairphone

Fairphone is een merk met een pakkend verhaal: het wil de meest duurzame smartphone maken. Waar andere merken met elkaar concurreren op kracht, moderne tools, megapixels en gigabytes, focust Fairphone zich op heel ander soort specificaties. Denk aan makkelijk te vervangen onderdelen, de langste garantietermijn en beste softwareondersteuning, of het grootste aandeel van materialen dat op een zo eerlijk mogelijke manier is verzameld.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Fairphone telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Fairphone aanbod hier.

Zijn er op dit moment Fairphone aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Fairphone aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Fairphone inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Fairphone telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Fairphone met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Fairphone telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Fairphone?

Het besturingssysteem van Fairphone is Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Sommige Fairphones worden verkocht in combinatie met een Google-vrij besturingssysteem: /e/OS. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de software up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.