Tarieven

Precies weten wat je betaalt? Hier vind je alle tarieven. Niet alleen voor Sim Only en Prepaid, maar ook voor mobiel verbruik in het buitenland en servicenummers.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Jouw contract bij Simyo

Sim Only tarieven

Bellen en sms'en 2 jaar 1 jaar Maand
200 minuten/sms € 6 € 7 € 8
Onbeperkt minuten/sms € 7 € 8 € 9
Mobiel internet 2 jaar 1 jaar Maand
2 GB € 1 € 1 € 1
6 GB € 2 € 2 € 2
10 GB € 3 € 2 € 3 € 2 € 3 € 2
12 GB € 4 € 4 € 4
15 GB € 6 € 6 € 6

Bestel Sim Only

Extra bundels

Extra bundels zijn altijd geldig in de maand van aankoop. Van de eerste tot en met de laatste dag van de maand. Je kan bundels bijkopen op Mijn Simyo.

500 MB € 5
50 minuten of sms € 2

Naar Mijn Simyo

Dit betaal je buiten je bundel in Nederland

Alle tarieven

Verouderde prijsplannen bieden wij niet meer aan. De tarieven kunnen nog wel van toepassing zijn op jouw abonnement. Bekijk hier de tarieven per jaar. Kijk hiervoor naar de startdatum van je tariefplan.

{{ oldTariffsList[selectedYearIndex].year === (new Date()).getFullYear() ? "Huidige tarieven en actievoorwaarden" : "Tarieven met startdatum in: "+oldTariffsList[selectedYearIndex].year }}

Veelgestelde vragen

Kan ik een extra internet- of belbundel kopen?

Ja, met je Simyo Sim Only abonnement kan je altijd minuten of MB’s bijkopen. Kun je nooit genoeg minuten hebben? Kies dan voor onbeperkt bellen. Kijk hier voor meer informatie.

Heb je een Prepaid simkaart? Dan kan je geen extra MB's kopen als je internetbundel op is. Je betaalt dan het buitenbundeltarief van € 0,15 per MB.

Hoe wordt mijn verbruik berekend?

Gesprekken worden altijd op de hele minuut afgerond. Naar boven dus. Daarnaast is één sms gelijk aan één belminuut. MB's worden niet afgerond. Die berekenen we per kilobyte.

Wat gebeurt er als mijn bundel op is?

Als je bundel op is in zone 1, dan maak je gebruik van het EU-buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut, € 0,07 per sms en € 0,15 per MB. Dit geldt dus ook in Nederland. Is je internetbundel (bijna) op? Dan kan je extra MB’s kopen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Net zoals in Nederland.

Geldt mijn bundel ook in het buitenland?

In EU-landen kan je bellen en internetten zoals je gewend bent: uit je bundel. Dat geldt trouwens ook voor Noorwegen, Zwitserland, IJsland, Liechtenstein, Monaco, en Andorra. Reis je buiten Europa? Dan betaal je altijd tarieven buiten je bundel.

Let op: bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt altijd buiten je bundel.

Wat is de downloadsnelheid van mijn internet?

De downloadsnelheid voor zowel Sim Only als Prepaid klanten is maximaal 256 Mbps, de maximale uploadsnelheid is 150 Mbps.

.