• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

OPPO met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

OPPO telefoon met abonnement

Wil jij een krachtige telefoon met indrukwekkende specificaties? Zoek dan niet verder! Ga voor de perfecte combinatie: een OPPO met abonnement bij Simyo. OPPO staat nooit stil en gaat met elke nieuwe telefoon voor perfectie. Check ons aanbod en stel die perfecte combinatie van telefoon en abonnement zelf samen.

Waarom een OPPO bij Simyo bestellen?

Een OPPO met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over OPPO

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 hebben ze hun wereldwijde aanwezigheid uitgebreid naar meer dan 50 landen en regio's. Meer dan 40.000 medewerkers werken aan technologische innovatie om een slimmer en beter leven te creëren voor mensen over de hele wereld. OPPO werkt voortdurend samen met partners in dezelfde industrie om nieuwe beeldtechnologieën te verkennen en visuele tools te verbeteren. OPPO biedt alle gebruikers meer ruimte om te creëren, zodat ze op zoek kunnen gaan naar schoonheid en magie.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke OPPO telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons OPPO aanbod hier.

Zijn er op dit moment OPPO aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het OPPO aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude OPPO inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben OPPO telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een OPPO met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke OPPO telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een OPPO?

Het besturingssysteem van OPPO is ColorOS. ColorOS is gemaakt door OPPO zelf, maar is gebaseerd op Android. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de ColorOS up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.