Sim Only onbeperkt bellen

Bij Simyo kun je nagenoeg onbeperkt bellen. De grootste Sim Only bundel van Simyo heeft 1250 belminuten. Daarmee kun je elke maand meer dan twintig uur bellen. En dat voor maar 16 euro per maand. Van elke euro in deze bundel kun je dus 78 minuten bellen.

Bij Simyo bel je altijd voordelig. Welke bundel je ook hebt. Alleen als je minuten op zijn voor het einde van de maand, geldt er een ander beltarief. Je betaalt dan 31 cent per minuut. Bekijk het overzicht voor alle tarieven voor onbeperkt bellen met Sim Only.

Onbeperkt sms’en met SMS Onbeperkt

Met een bundel krijg je een aantal eenheden. Zo’n eenheid kun je gebruiken voor belminuten of sms’jes. Dus als je een Sim Only bundel hebt van 300, kun je 300 minuten bellen of 300 sms’jes versturen.

Met de SMS Onbeperkt bundel kun je zoveel sms’en als je maar wil. Deze bundel is namelijk écht onbeperkt en kost 3 euro per maand. Zo sms je zonder zorgen. Je sms’jes gaan dan niet van je belminuten af, maar vallen dus onder de SMS Onbeperkt bundel.

Elke maand gratis je bundels aanpassen

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen. Naar boven én naar beneden. Wil je toch niet meer onbeperkt bellen met Sim Only? Dan pas je de Simyo XXL bundel van 1250 minuten aan naar een bundel die beter bij je belgedrag past. Bijvoorbeeld de bundel daaronder: Simyo 500. Dan krijg je 500 minuten voor 12 euro per maand. Bij Simyo bepaal je elke maand je eigen genoeg.

Consumentenbond: het meest betrouwbaar

Naast het feit dat Simyo een van de voordeligste Sim Only bundels voor je in de aanbieding heeft, zijn we ook door de Consumentenbond het meest betrouwbaar bevonden. De belkwaliteit is bij Simyo het beste.