Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dit noemen we ook wel dual sim. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 9 augustus tot en met 30 september 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 9 augustus tot en met 30 september 2021) kiest voor een internetbundel van 6 of 15 GB, krijg je gratis extra gigabytes (4 GB bij 6 GB en 5 GB bij 15 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

Sim Only Onbeperkt Bellen bij Simyo

Zonder zorgen bellen met familie? Bijpraten met een vriend die je al een tijd niet hebt gesproken? Of afspraken met klasgenoten of collega’s nog even telefonisch bespreken? Met Onbeperkt Bellen van Simyo kun je met een Sim Only abonnement zoveel bellen als je wilt. Zonder je zorgen te maken om buitenbundelkosten. Op deze pagina lees je alles over onze Onbeperkt Bellen-bundel.

Sim Only Onbeperkt Bellen bij Simyo

Kies jouw Onbeperkt Bellen bundel

Met Sim Only van Simyo heb je keuze uit twee belbundels. Eén daarvan is onze Onbeperkt Bellen bundel. Dit is onbeperkt bellen en sms’en voor een vaste prijs. Vergelijk het hieronder!

200 min/sms

€5,- per maand

Onbeperkt min/sms

€ 7,- per maand

Kies Sim Only met Onbeperkt Bellen Belangrijke informatie

Hoe werkt het?

Hoe werkt Onbeperkt Bellen?

Met de Onbeperkt Bellen bundel van Simyo bel je zoveel je maar wilt. Waar je ook bent. Of je nou in de trein naar huis zit of vakantie viert in Frankrijk. Deze bundel is namelijk écht onbeperkt. En dat betekent dat jij net zo lang kunt bellen als jij wilt.

Ik wil Sim Only met Onbeperkt Bellen bestellen

Dat kan! Geen probleem zelfs. Bij het afsluiten van je Simyo Sim Only abonnement kun je de Onbeperkt Bellen-bundel kiezen. Op het moment dat je abonnement ingaat, kun je daarmee meteen zoveel bellen als je wilt. Zonder je zorgen te hoeven maken om buitenbundelkosten.

Ik ben al Simyo klant en ik wil Onbeperkt Bellen

Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels naar boven- of beneden aanpassen. Ook als je een jaarabonnement hebt. Dit regel je makkelijk zelf via Mijn Simyo of de app. De bundelwijziging gaat dan in vanaf de volgende maand. Vanaf dan kun je onbeperkt bellen.

Onbeperkt Bellen activeren in 3 stappen

 1. Log in op Mijn Simyo of de app op je telefoon

  Dit kan via Mijn.Simyo.nl op je computer, of download de app op je telefoon

 2. Ga naar 'Bundels aanpassen'

  Je ziet nu welke belbundel je hebt en welke je kunt kiezen

 3. Selecteer Onbeperkt en bevestig je aanpassing

  Vanaf de eerste van de volgende maand kun jij met je Sim Only abonnement onbeperkt bellen!

Nog geen Simyo klant? Bestel Sim Only met Onbeperkt Bellen

Voordelen van Sim Only Onbeperkt Bellen

Je simkaart blokkeren

Je simkaart blokkeren

 • Bel waar en wanneer je maar wilt
 • Van Zuid-Spanje tot in Lapland
 • Geen roamingkosten binnen Europa (zone 1)
Je telefoonnummer

Je telefoonnummer

 • Zorgeloos berichten versturen
 • Overal in de EU (zone 1)
 • Geen onbeperkt sms’en-bundel meer nodig

Veelgestelde vragen over Sim Only Onbeperkt Bellen

Hoe onbeperkt is Onbeperkt Bellen?

Volledig onbeperkt! Met de Sim Only Onbeperkt Bellen-bundel kun je écht zoveel bellen en sms'en als je maar wil.

De enige uitzondering is bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer. Dit valt buiten de bundel. In plaats daarvan betaal je een tarief afhankelijk van het land waar je naartoe belt. Controleer hier per land wat dit kost.

Kan ik ook onbeperkt bellen met mijn Prepaid aansluiting?

Nee. Voor Prepaid van Simyo is er geen Onbeperkt Bellen-bundel beschikbaar. Bellen met Prepaid kost altijd tegoed. Je kunt dus bellen tot je tegoed op is.

Wat is de opzegtermijn van deze bundel?

Bij Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen. Je kunt dus elke maand overstappen naar de Sim Only Onbeperkt Bellen-bundel. Omgekeerd kan ook: je kunt elke maand overstappen van de Onbeperkt Bellen-bundel naar een andere belbundel. Ook bij een jaarabonnement.

Ik wil graag onbeperkt sms’en. Kan dat ook?

Ja, met deze bundel kun je met je Sim Only abonnement onbeperkt bellen en sms’en. Je kunt dus zoveel sms’jes versturen als je maar wilt.

Kan ik mijn Onbeperkt Bellen bundel ook gebruiken in het buitenland?

Ja, dat kan! Niet in alle landen in het buitenland, maar wel in de landen die binnen zone 1 vallen. Ben je buiten zone 1? Dan betaal je daar andere tarieven voor. Als je vanuit Nederland naar een buitenlands telefoonnummer belt valt dat ook buiten je bundel. Hier lees je daar meer over.

.

 
Afscheid nemen van Sam?

Als je het live chatvenster opent, sluit je gesprek met Sam.