Prepaid internet van Simyo

Prepaid internetbundels

Wil je graag van tevoren bepalen wat je uitgeeft aan telefoneren en mobiel internetten? Dan is Prepaid internet een goede oplossing. Met de vaste tarieven weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien krijg je gratis beltegoed bij je Simyo Prepaid startpakket! Kies je voor een pakket met 35 euro beltegoed? Dan betaal je 25 euro. Dat is dus 10 euro beltegoed cadeau! Vervolgens kun je met dat beltegoed internetbundels toevoegen, die je zelf kunt aan- en uitzetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Daar heb je ook altijd inzicht in je verbruik.

Prepaid internet tarieven

Prepaid internet is heel overzichtelijk: er is één tarief van 15 cent per MB. Dat is het standaardtarief als je internet zonder bundel. Je betaalt 3,33 cent per MB bij een bundel van 150 MB, 1,5 cent per MB bij een bundel van 500 MB en slechts 1 cent per MB bij een bundel van 1000 MB. Alle bundels zijn 30 dagen geldig.

Naast deze gewone Prepaid internetbundels heeft Simyo ook Prepaid Onbeperkt MB's op lage snelheid. Hiermee kun je voor 10 euro echt onbeperkt internetten, maar dan op een snelheid van 128 Kbps.

Wil je alle tarieven op een rijtje? Ga dan naar het tarieven-overzicht.

Prepaid internet tarieven

Tegoed op: wat nu?

Als je tegoed opgaat tijdens een gesprek of een internetsessie, dan kun je de sessie of het gesprek gewoon afmaken. De keerzijde is dat je nu kosten maakt en een negatief saldo krijgt. De nieuwe bundel gaat namelijk pas in nadat de looptijd van de oude is afgelopen. In de tussentijd kun je wel mobiel internetten tegen het pay-as-you-go tarief.

Voor kom negatief saldo: check regelmatig je tegoed via Mijn Simyo en neem een app met een MB-meter. Lees alles over de handigste apps om je dataverbruik in de gaten te houden op deze blogpost.

Goed om te weten over Prepaid mobiel internet van Simyo

  • We rekenen in hele Kb’s en ronden af naar boven. Een Prepaid internetbundel is 30 aaneengesloten dagen actief.

  • Het is niet mogelijk om een simkaart te nemen met alleen een internetbundel. Je kiest een simkaart met bel- en sms-tegoed en daarnaast neem je een internetbundel.

  • Je beltegoed blijft gewoon blijft staan zolang je elke zes maanden minimaal één uitgaand gesprek hebt of één sms’je verstuurt. Als je meer dan zes maanden niet belt of sms’t, wordt je Simyo nummer afgesloten.

Al 30 keer de beste uit de test

Volgens de Consumentenbond.

.