Prepaid internet van Simyo

Wil je graag van tevoren bepalen wat je uitgeeft aan telefoneren en mobiel internetten? Dan is Prepaid internet een goede oplossing. Met de vaste tarieven weet je waar je aan toe bent.

Je kunt bij Simyo kiezen uit drie Prepaid startpakketten met beltegoed. Hierbij krijg je altijd gratis extra beltegoed. Je betaalt bijvoorbeeld 25 euro voor een simkaart met 35 euro beltegoed. Dat is dus 10 euro cadeau!

Daarnaast kun je internetbundels toevoegen die je zelf kunt aan- en uitzetten via Mijn Simyo. Daar heb je ook altijd inzicht in je verbruik. Hiervoor kun je ook de Mijn Simyo app gebruiken, die zeker handig is voor onderweg.

Voordelige Prepaid internetbundels

Met Simyo Prepaid kun je binnen Nederland én in het buitenland internetten op je mobiel. Dit kost standaard 15 cent per MB, maar voor extra voordeel hebben we ook Prepaid internetbundels. Er zijn vijf bundels om uit te kiezen: van 150 MB, 500 MB, 1000 MB, 2000 MB en Onbeperkt MB's (lage snelheid). Deze kosten respectievelijk € 5-, € 7,50, € 10, € 12,50- en € 10,- en zijn dertig dagen geldig.

Je kunt je maandbundel via Mijn Simyo automatisch laten verlengen. Dit kun je ook handmatig doen. Je kunt je verbruik goed in de gaten houden via Mijn Simyo. Merk je dat je toch meer internet dan je had ingeschat, overweeg dan eens de voordelige Sim Only bundels van Simyo.

Alles weten over de tarieven

Prepaid internet is heel overzichtelijk: er is één tarief van 15 cent per MB. Dat is het standaardtarief als je mobiel internet zonder bundel. Je betaalt 3,33 cent per MB bij een bundel van 150 MB, 1,5 cent per MB bij een bundel van 500 MB en slechts 1 cent per MB bij een bundel van 1000 MB.

Wil je alle tarieven op een rijtje? Ga dan naar het tarieven overzicht.

Vergelijken met andere providers

Ben je een vergelijker en zoek je het beste Prepaid internet? Gelijk heb je! Daarom hebben we het uitzoekwerk al voor je gedaan. Kijk en vergelijk.

Tegoed op: wat nu?

Als je tegoed opgaat tijdens een gesprek of een internetsessie, dan kun je de sessie of het gesprek gewoon afmaken. Het grote voordeel is dat je niet direct afgesloten wordt. De keerzijde is dat je nu kosten maakt en een negatief saldo krijgt. De nieuwe bundel gaat namelijk pas in nadat de looptijd van de oude is afgelopen. In de tussentijd kun je wel mobiel internetten tegen het pay-as-you-go tarief.

Beter is natuurlijk om het niet zover te laten komen. Check dus regelmatig je tegoed via Mijn Simyo. Neem daarnaast voor je internetverbruik een app met een MB-meter. Lees alles over de handigste apps om je dataverbruik in de gaten te houden op deze blogpost.

Ook handig om te weten over Prepaid mobiel internet van Simyo

We rekenen in hele kB’s en ronden af naar boven. Een Prepaid internetbundel is 30 aaneengesloten dagen actief.

Het is niet mogelijk om een simkaart te nemen met alleen een internetbundel. Je kiest een simkaart met bel- en sms-tegoed en daarnaast neem je een internetbundel.

Hou er rekening mee dat je beltegoed gewoon blijft staan zolang je elke zes maanden minimaal één uitgaand gesprek hebt of één sms’je verstuurt. Als je meer dan zes maanden niet belt of sms’t, wordt je Simyo nummer afgesloten.

De Consumentenbond beoordeelt Simyo als meest betrouwbaar

De Consumentenbond kwalificeert Simyo als het meest betrouwbaar vergeleken met de andere providers. De belkwaliteit is bij Simyo het beste en het mobiele internet heeft de minste storingen. Je gebruikt bij Simyo het betrouwbare KPN-netwerk. Zoek je een voordelige, betrouwbare Prepaid mobiel internet? Dan heb je ‘m bij deze gevonden.