Simyo Sim Only maandelijks opzegbaar

Bij Simyo kun je een jaarabonnement nemen om extra voordelig uit te zijn. Dat contract gaat in op het moment dat je de Simyo simkaart activeert. Kies je voor meer flexibiliteit, neem dan het Sim Only maandabonnement. Dat is maandelijks opzegbaar. Je jaarcontract is namelijk in dat jaar niet tussentijds opzegbaar. Na de eindecontractdatum ben je weer vrij om op te zeggen of over te stappen. Wel heb je dat hele jaar profijt van de laagste tarieven.

Bij Simyo ben jij de baas. Zo kun je elke maand je abonnement wijzigen. Naar boven en naar beneden. Gratis. Of je nou een maand- of een jaarabonnement hebt. Zo bepaal je elke maand weer je eigen genoeg.

Meer weten over gratis aanpassen?

Hoe werkt het opzeggen?

Wil je niet aanpassen, maar echt stoppen? Je kunt dan via Mijn Simyo je abonnement opzeggen onder het tabblad ‘Mijn gegevens’. Je complete abonnement wordt stopgezet nadat je deze hebt opgezegd.

Een Simyo abonnement bestaat altijd uit een belbundel. Aan die belbundel kun je een onbeperkte sms-bundel en een internetbundel toevoegen. Je kan je bundels iedere maand naar beneden of naar boven aanpassen. Zodat je altijd lekker in je bundel zit.

Wanneer stopt je abonnement?

Als je een maandabonnement hebt, is dat maandelijks opzegbaar. Let wel op de datum van opzeggen. Wanneer je via Mijn Simyo je maandelijkse abonnement opzegt voor de laatste dag van de huidige maand, dan stopt je abonnement vanaf de eerste dag van de volgende maand.

Heb je een jaarabonnement? Dan kun je twee maanden voor de einddatum al opzeggen. Je hebt bij zo’n abonnement in ieder geval een opzegtermijn van een maand. Dit betekent dat je op z’n laatst één maand van tevoren op moet zeggen. Anders loopt je abonnement nog een maand door.

Nummer meenemen?

Wil je graag je nummer meenemen naar een andere provider, dan is het verstandiger om niet zelf je abonnement op te zeggen. Laat dan je nieuwe provider je nummer overnemen. Daarmee wordt je abonnement bij ons automatisch stopgezet. Dat regelen wij onderling met de andere provider. Zo zorg je dat je geen dubbele kosten maakt en gewoon kunt doorbellen, sms’en of internetten. Meer over Sim Only nummerbehoud.

We gaan je missen

Een ‘gratis’ abonnement met een nieuwe smartphone is niet altijd de goedkoopste optie. Heb je al eens in de Telefoonshop gekeken? Er zijn veel mooie toestellen die samen met een Sim Only abonnement een slimme deal vormen. Maar als je toch weggaat, dan gaan we je missen!

Consumentenbond: het meest betrouwbaar

Naast het feit dat Simyo een van de voordeligste Sim Only bundels voor je in de aanbieding heeft, zijn we ook door de Consumentenbond het meest betrouwbaar bevonden. De belkwaliteit is bij Simyo het beste en het internet heeft de minste storingen. Dat is pas écht voordelig.