Ervaar het beste mobiele netwerk van Nederland

Met de beste 4G dekking

Ervaar het beste mobiele netwerk van Nederland

Voordelen van het Simyo 4G netwerk (KPN)

Jouw leven is altijd in beweging. Daarom moeten sommige dingen vanzelf gaan. En dat is precies waar we voor zorgen bij Simyo. Wij maken je het leven makkelijk.
  • Supersnel internetten op je telefoon
  • Haarscherpe video’s kijken zonder gehaper
  • Lekker snel dingen downloaden
Voordelen van het Simyo 4G netwerk (KPN)

Voordelen van het Simyo 4G netwerk (KPN)

KPN is voor de vijfde keer op rij het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dit blijkt uit nieuwe analyse van Ookla® over de tweede helft van 2022.

Ookla vergelijkt de gemiddelde prestaties van honderdduizenden gebruikers van de verschillende Nederlandse mobiele netwerken. Sinds 2020 wordt KPN als beste getest, al 5 keer op rij. Ook het afgelopen halfjaar hadden smartphonegebruikers op het mobiele netwerk van KPN de beste dekking en de hoogste up- en downloadsnelheden.
Voordelen van het Simyo 4G netwerk (KPN)

Dit vinden onze bellers

3,6/5
3095 reviews
"Overgestapt op Simoy lekker dubbele bundel als Kpn klant. De overstap is probleem loos verlopen"
Liesbeth van der Spoel
"Vriendelijke en vlotte medewerkers, snel op de juiste golflengte dus snel en goed geregeld"
heer Karels
"afspraken worden nagekomen en alles snel en perfect geregeld."
Ton van Laar

Al 25 keer de beste uit de test

Volgens de Consumentenbond.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde snelheid van 4G internet?

Met een 4G abonnement heb je een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps. Maximaal kan je downloadsnelheid zelfs wel 256 Mbps zijn! En je maximale uploadsnelheid is 150 MBps. Supersnel internet, dus!

Kan ik bellen via 4G?

Ja, dat kan! Bellen via 4G noemen we ook wel ‘VoLTE’. Met VoLTE gebruik je zoals gezegd het 4G netwerk, maar je maakt géén gebruik van internet. Je kunt je belminuten dus blijven gebruiken zoals je gewend bent. Bellen via 4G heeft dan ook geen invloed op je internetsnelheid. Lees daar alles over op onze pagina over 4G bellen.

Hoe krijg ik 4G internet op mijn telefoon?

Heel eenvoudig! Ondersteunt jouw telefoon 4G? Dan kun je onze Toestelhulp gebruiken om 4G internet in te stellen. Stap voor stap leggen we uit hoe je dat doet.

Wat kost 4G internet?

Helemaal niets! Als jij een Sim Only abonnement met een internetbundel hebt, dan gebruik je automatisch 4G. Jouw telefoon met wel 4G-ready zijn. Dat is alles!

Gebruikt Simyo het 3G netwerk?

31 maart 2022 stoppen wij met het 3G netwerk. Vanaf dat moment internetten alle Simyo klanten via het 4G netwerk en kunnen ze nog via het 2G netwerk bellen. Het 4G netwerk is namelijk sneller, veiliger en stabieler. Jij hoeft hier verder niets voor te doen! Je Simyo simkaart ondersteunt 4G zolang jouw telefoon ook 4G-ready is. Wil je hier meer over lezen? Dat kan op deze pagina

Waarom heeft Simyo wel 5G telefoons zonder 5G aan te bieden?

Op dit moment gebruik je bij Simyo het 4G netwerk. 5G zal in de toekomst de volgende stap zijn. Met een 5G telefoon ben je dus alvast klaar voor wat er komen gaat! We weten nog niet wanneer wij 5G gaan aanbieden.

Stap nu over naar Simyo

Ervaar het snelle netwerk van

.