Sim Only alleen bellen bij Simyo

Ben jij op zoek naar een Sim Only abonnement om alleen mee te bellen? Dan ben je aan het juiste adres! Je kan heel eenvoudig kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen een belbundel.

Sim Only Onbeperkt Bellen bij Simyo

Kies jouw Sim Only alleen bellen bundel

Wil je alleen bellen? Wij hebben twee belbundels waar je uit kunt kiezen. Welke past het beste bij jou?

200 min/sms
€ 6 per maand
2x
Onbeperkt min/sms
€ 7 per maand

Hoe werkt Sim Only alleen bellen?

Met Sim Only alleen bellen heb je een abonnement met een belbundel. Geen poespas. Zo hou je het lekker simpel. Je hebt de keuze uit twee belbundels: 200 minuten per maand of Onbeperkt Bellen. En bij ons betekent onbeperkt ook écht onbeperkt.

Geen addertjes onder het gras

Ik wil Sim Only alleen bellen bestellen

Dat is heel eenvoudig! Tijdens het bestellen klik je de belbundel aan die je graag wil hebben. Bij de stap waar je een internetbundel kan kiezen, kies jij ‘Geen’. Zo stel je een Sim Only alleen bellen samen.

Elk adres met KPN Thuis

Ik ben al Simyo klant en ik wil Sim Only alleen bellen

Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen, ook omlaag. De belbundel is de basis van je abonnement. Die kan je dus niet uitzetten. Maar je internetbundel kan je wel uitzetten. Log in op Mijn Simyo en kies voor alleen een belbundel.

De voordelen van het 4G netwerk op een rijtje:

Met de Onbeperkt Bellen bundel van Simyo bel je zoveel je maar wilt. Waar je ook bent. Of je nou in de trein naar huis zit of vakantie viert in Frankrijk. Deze bundel is namelijk écht onbeperkt. En dat betekent dat jij net zo lang kunt bellen als jij wilt.
De voordelen van het 4G netwerk op een rijtje:

Voordelen van Sim Only alleen bellen

Écht onbeperkt

Lekker eenvoudig

 • Je kan kiezen uit twee belbundels
 • Op Mijn Simyo zie je precies terug hoeveel minuten je nog overhebt
 • De belbundels zijn voordelig!
Je simkaart blokkeren

Minuten bijkopen

 • Geen minuten meer? Koop eenvoudig minuten bij!
 • Je hebt al 50 minuten voor € 2!
 • De extra belbundels zijn ook geldig binnen de EU (zone 1)
Je telefoonnummer

Flexibel

 • Je bundels zijn maandelijks aanpasbaar, ook omlaag
 • Zo schakel je eenvoudig tussen de twee belbundels
 • Met je belbundel kan je bellen en sms’en

Veelgestelde vragen

Wat is Sim Only alleen bellen?

Sim Only alleen bellen betekent dat je een Sim Only abonnement hebt waarmee je alleen kan bellen. Geen poespas, lekker eenvoudig! Je kiest voor Sim Only alleen bellen door tijdens het bestellen te kiezen voor een belbundel. De internetbundel laat je dan zitten. Je kan nog altijd voor een internetbundel kiezen als je daar behoefte aan hebt! Want bij ons kan je maandelijks je bundels aanpassen.

Ben je al klant en wil je nu toch kiezen voor Sim Only alleen bellen? Dat is geen probleem! Log in op Mijn Simyo en pas daar je bundels aan. Kies voor alleen een belbundel en zet je internetbundel uit. Vanaf de eerste vande volgende maand heb je dan een Sim Only alleen bellen!

Kan ik gebruikmaken van Mijn Simyo?

Ja! Elk Simyo nummer heeft eigen inloggegevens voor Mijn Simyo. Je logt dus in met het telefoonnummer en een wachtwoord.

Kan ik een Sim Only alleen bellen abonnement afsluiten met nummerbehoud?

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluitingbij je vorige provider automatisch opgezegd.

Wat is de opzegtermijn van deze bundel?

Bij ons kan je je bundels maandelijks aanpassen. Zo zit je dus nergens aanvast! Elke aanpassing gaat in vanaf de eerste van de volgende maand. Wilje weten wanneer jouw abonnement eindigt? Dat hangt af van je contract! Heb je een jaarcontract? Dan vind je op Mijn Simyo wat je einddatum is. Na deze datum wordt je abonnement maandelijks opzegbaar. Heb je vanafde bestelling al gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan heb je een opzegtermijn van een maand.

Tarieven

Dekking

Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Zo profiteer jij van optimale dekking, waar je ook bent. Controleer hier de dekking in jouw regio.

Voorwaarden en actievoorwaarden

Bundelwijzigingen

 • Je mag maandelijks overstappen naar hogere of lagere bundels. Je stapt dan over naar de op het moment van wijzigen geldende bundels en tarieven
 • Bij overstap naar een andere abonnementsvorm ontvang je de eventuele korting die hoort bij de nieuwe abonnementsvorm waar je op dat moment op overstapt. Je korting op je huidige abonnementsvorm komt dan te vervallen.

Bundelverbruik

 • Binnen de bundel vallen gesprekken binnen Nederland naar mobiele en vaste nummers of voicemail en sms'jes.
 • Simyo rondt ieder gesprek per hele minuut naar boven af.
 • Sms'jes worden afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters.
 • Overgebleven bundeltegoed neem je niet mee naar de volgende maand.
 • Buiten je bundel betaal je € 0,31 per minuut/sms.
 • Voor verbruik in en naar het buitenland en voor bellen naar servicenummers gelden afwijkende tarieven.
 • Je aansluiting wordt geblokkeerd als ons systeem constateert dat je meer dan € 100,- per 24 uur of meer dan € 250,- per week buiten je bundel hebt verbruikt. Dat is om onverwacht hoge kosten te voorkomen. Je kunt je aansluiting weer activeren door een tussentijdse betaling te doen. Er zit vertraging in het verwerken van verbruik. In Nederland tot 4 uur en in het buitenland tot 36 uur. Daarom kunnen we niet garanderen dat je aansluiting precies op het moment van bovengenoemde grenzen (€ 100,- of € 250,-) geblokkeerd wordt. Je bent de gemaakte kosten boven deze grenzen wel verschuldigd aan Simyo.

Voordeelbundels

 • Voordeelbundels als internet- en sms-bundels zijn maandelijks aan te passen óf op te zeggen.
 • De Sms Onbeperkt is alleen geldig voor het versturen van sms-berichten vanuit Nederland naar Nederlandse mobiele en vaste nummers.
 • Als je een internetbundel hebt, kan je MB's bijkopen. Bijgekochte MB's zijn geldig tot het einde van de maand.
 • Internet zonder of buiten je bundel kost € 0,15 per MB en wordt afgerekend per kilobyte.

Overige

 • Voor het vroegtijdig beëindigen van het jaarcontract geldt een afkoopregeling. Dit houdt in dat de kosten van de bundel zoals afgesloten in het jaarabonnement, maal de resterende maanden in rekening worden gebracht na de opzegging.

Bestellen met een buitenlands rekeningnummer

Via de site is het alleen mogelijk om te bestellen met een Nederlands rekeningnummer. Wil je toch graag gebruikmaken van een buitenlands rekeningnummer? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)800-8007 (gratis), of mail naar: klantenservice@simyo.nl

.