Sim Only abonnement voor studenten

Voordelige bundels die je ook nog eens elke maand naar boven en beneden kunt aanpassen? Het is één van de redenen waarom Sim Only van Simyo ideaal is voor studenten. Ontdek op deze pagina welk Sim Only abonnement het beste bij je past.

Jouw Simyo simkaart

Sim Only samenstellen

Simyo’s Sim Only is voor studenten makkelijk samen te stellen. Voor het afsluiten van een abonnement kun je verschillende keuzes maken zodat je straks een abonnement hebt die bij jou én je studentenleven past. Zo heb je de vrijheid om te kiezen tussen een tweejarig abonnement, een jaarabonnement of een maandelijks opzegbare Sim Only. En bepaal je zelf of je wel of geen internetbundel wilt.

Ook kun je je bundels gratis elke maand naar boven en beneden aanpassen via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Met deze app regel je alles rondom je abonnement en bekijk je ook snel hoeveel minuten en MB’s je nog over hebt. Ideaal om verrassingen te voorkomen en om te besparen. Kun jij het bespaarde bedrag mooi bewaren voor leuke dingen.

Sim Only voor studenten bestellen

Dubbele data nodig?

Wie wil dat nou niet: op kamers wonen en gratis twee keer zo veel minuten, sms’jes én MB’s. Het kan als je KPN Thuis en een Sim Only abonnement hebt. Simyo gebruikt het mobiele netwerk van KPN en daarmee gebruik jij dus twee KPN-netwerken. Wij vinden dat daar dan ook twee keer zo veel minuten, sms’jes en MB’s bij horen. Simyo Compleet noemen we dat. Verdubbel jij daarmee ook je data?

Simyo Vriendendeal

Korting pakken op je telefoonrekening? Het kan met de Simyo Vriendendeal. Die riepen we in het leven omdat veel mensen Simyo aanbevelen bij hun vrienden en familie. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op en we vinden dat je dan wel een extraatje verdient. Daarom hebben we de Simyo Vriendendeal. Neemt iemand op jouw aanbeveling een Sim Only abonnement van Simyo? Dan ontvangen jullie allebei 10 euro korting op jullie abonnement. Je kunt zoveel mensen werven als je wilt. Klinkt goed, toch?

Een Sim Only abonnement voor studenten afsluiten

 1. 1 . Kies je bundels

  Deze kun je altijd gratis maandelijks aanpassen. Nu ook met eSIM.

 2. 2. Vul je gegevens in

  Wij regelen nummerbehoud voor je

 3. 3. Sluit het abonnement af

  Binnen 2 werkdagen heb jij je simkaart binnen!

Bestel Sim Only

Voordelen Sim Only bij Simyo

Altijd een abonnement dat bij je past

Altijd een abonnement dat bij je past

 • Bepaal zelf de abonnementsduur
 • Pas je bundels gratis aan
 • Goedkoop MB’s bijkopen
Altijd het ideale abonnement

Voordeel pakken

 • Dubbele bundels met Simyo Compleet
 • Korting met Simyo Vriendendeal
 • Bespaar per jaar tientallen euro’s
Bewezen kwaliteit

In controle met de Mijn Simyo app

 • Check makkelijk en snel je verbruik
 • Beheer je abonnement waar je ook bent
 • Voorkom buitenbundelkosten met de

Veelgestelde vragen over Sim Only voor studenten

Wat is mijn voordeel?

Sim Only is de voordeligste abonnementsvorm. Je betaalt alleen voor de bundels die je gebruikt. Bovendien heb je bij Simyo de vrijheid om je abonnement elke maand aan te passen. Blijk je elke maand veel MB’s over te hebben? Dan kun je dus gewoon overstappen op een lagere bundel. Makkelijk bespaard!

Hoe lang duurt een Sim Only abonnement voor studenten?

Bij Simyo kun je altijd kiezen tussen maandelijks opzegbare Sim Only of een jaarcontract. Het fijne aan maandelijks opzegbare Sim Only is dat je als student écht nergens aan vastzit. Het voordeel van een jaarcontract is dat je bundels nóg iets goedkoper zijn. Zo bespaar je op een maand snel een paar tientjes.

Wanneer worden de kosten van mijn abonnement in rekening gebracht?

Je betaalt je telefoonrekening in de vierde week van de maand. Handig, want dat is meestal de week waarin je je salaris of studiefinanciering hebt ontvangen. Geen gedoe met de touwtjes aan elkaar knopen.

Krijg ik korting als mijn vrienden ook een Simyo abonnement afsluiten?

Ja, als andere studenten Sim Only nemen op jouw aanbeveling krijg je korting. Laat ze daarvoor een abonnement afsluiten met de link van je Simyo Vriendendeal. Dan krijgen ze zelf ook 10 euro korting op hun eerste telefoonrekening. Ben je nog geen klant en ken je iemand met Simyo? Gebruik dan zijn of haar VriendenDeal link, of vul gewoon het telefoonnummer van je vriend in bij het bestellen. Dat is nog eens een warm welkom!

.