• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,3 van de Consumentenbond

Samsung met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Samsung telefoon met abonnement

Van een helder display waarop kleuren tot leven komen tot een spectaculair camera-systeem: de telefoons van Samsung stellen nooit teleur! Ben jij van plan een Samsung met abonnement bij Simyo te bestellen? Goede keuze! We hebben een ruim aanbod aan Samsung telefoons voor je klaarstaan.

Waarom een Samsung bij Simyo bestellen?

Een Samsung met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Samsung

Samsung volgt een eenvoudige bedrijfsfilosofie: talent en technologie inzetten om superieure producten en diensten te creëren die bijdragen tot een betere wereldwijde maatschappij. Om dit te bereiken, hecht Samsung veel waarde aan haar mensen en technologieën. Door het succes in de elektronische sector is Samsung nu een internationaal erkend leider in de technologische industrie en staat het in de top 10 van wereldmerken.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Samsung telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Samsung aanbod hier.

Zijn er op dit moment Samsung aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Samsung aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Samsung inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Samsung telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Samsung met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Samsung telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Samsung?

De mobiele toestellen van Samsung maken gebruik van het Android-besturingssysteem, dat is ontworpen door Google. Android updates komen elk jaar uit. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.