Tarieven

Precies weten wat je betaalt? Hier vind je alle tarieven. Niet alleen voor Sim Only en Prepaid, maar ook voor mobiel verbruik in het buitenland en servicenummers.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Jouw contract bij Simyo

Tarieven servicenummers

Bij elk gesprek stelt Simyo je op de hoogte van de servicekosten.

Nummer Kosten
Klantenservice 1200 Gratis
112 Gratis
0800-nummers Gratis
Voicemail aan/uit Gratis
1200 buiten Nederland Buitenlandtarief
0900-nummers Bundeltarief + tarief servicenummers
087/084-nummers Bundeltarief + tarief servicenummers
066/067-nummers Bundeltarief + tarief servicenummers
18xy-nummers Bundeltarief + tarief servicenummers
085/088-nummers Bundeltarief
14xyz-nummers Bundeltarief
116xyz-nummers Bundeltarief

Is je bundel op? Dan betaal je buiten bundel tarieven. Wil je weten hoeveel dat kost? Ga dan naar Sim Only tarieven of de Prepaid tarieven.

Veelgestelde vragen

Wat zijn servicenummers en wat kost het?

0800- & 0900-nummers noemen we ook wel servicenummers. De meeste bedrijven bieden via dit nummer hun service aan. Het bellen naar 0800-nummers is altijd gratis. De minuten gaan ook niet van je belbundel af. Daarom zie je ze staan als buitenbundelverbruik., maar er worden geen kosten voor gerekend.

Voor 0900-nummers betaal je meestal extra. Wat de extra kosten precies zijn, hoor je aan het begin van het gesprek (= de servicekosten). De minuten gaan van je belbundel af (= de verkeerskosten).

Bellen naar servicenummers. Hoe wordt dat berekend?

Het verschilt per servicenummer of je extra betaalt of niet. Om te bellen naar servicenummers schakel je de optie 'Bellen naar informatienummers' in op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Je vindt deze optie onder het kopje Instellingen - Internet en bellen. Het is niet mogelijk om te bellen naar de zogenaamde 'entertainment nummers' als 0909- en 0906-nummers.

Op je factuur verdelen we de kosten onder in verkeers- en servicekosten. Zo zie je precies wat je betaalt. Verkeerskosten: je ziet het aantal minuten van je gesprek. De minuten gaan van je belbundel af. Alleen als je belbundel op is, betaal je het buitenbundeltarief. Servicekosten: dit zijn de gesprekskosten voor bellen naar een servicenummer. Aan het begin van het gesprek hoor je wat de extra kosten zijn.

Wat is het verschil tussen servicekosten en verbruikskosten?

0800- & 0900-nummers noemen we ook wel servicenummers. De meeste bedrijven bieden via dit nummer hun service aan. Denk bijvoorbeeld aan de klantenservice van je verzekering. Het verschilt per servicenummer of je extra betaalt of niet. Meer weten over deze kosten? Bekijk deze pagina.

.