simyo beste mobiele provider consumentenbond

Hoera! Simyo voor de 16e keer de beste provider volgens de Consumentenbond!

Sim only Simyo

Hier zijn we heel blij mee! Nadat het consumentenpanel van de Consumentenbond Simyo eerder al vijftien keer op rij de beste mobiele provider van Nederland vond, eindigen we nu opnieuw bovenaan het scorebord. Daar zijn we heel erg trots op en daarom vertellen we je graag waarom het panel Simyo de beste provider van Nederland (van de periode oktober – december 2018) vindt.

Over de beste mobiele provider award

beste mobiele provider award consumentenbond simyoHet consumentenpanel van de Consumentenbond beoordeelt elk kwartaal mobiele providers. Deze worden onder andere aan de tand gevoeld op de kwaliteit van het mobiele netwerk, storingspercentage, administratieve problemen en algemene tevredenheid. Eerder was Simyo tussen augustus 2013 en juni 2018 de beste mobiele provider van Nederland, aldus de Consumentenbond. Daarna ging de eer naar KPN, maar nu is Simyo opnieuw de beste.

Waarom vindt de Consumentenbond Simyo de beste mobiele provider?

beste mobiele provider consumentenbondhoogste cijfer simyoHet kiezen van de beste mobiele provider is beslist geen nattevingerwerk. Nee, het consumentenpanel bepaalt dit op basis van verschillende toetsingscriteria. Zes redenen waarom Simyo de beste mobiele provider is:

Het hoogste algemene rapportcijfer

Simyo eindigt als eerste omdat het het hoogste totale testoordeel heeft. We scoren een mooie 8,4 en daar kan geen andere provider aan tippen. KPN eindigt in de test als tweede met een 8,3 en T-Mobile als derde, ook met een 8,3.

Hoogste algemene tevredenheid

beste mobiele provider consumentenbond hoogste tevredenheid simyoEen belangrijke reden waarom Simyo de beste mobiele provider is: de klanten van Simyo zijn erg tevreden met ons. Hier scoren we een 9,4, een halve punt meer dan de eerstvolgende provider. Daar worden we natuurlijk heel blij van: we vinden het een eer dat onze klanten zo tevreden met ons zijn.

Het beste mobiele internet

beste mobiele provider consumentenbond beste mobiele internet simyoAppen, streamen, vlogs kijken en selfies sturen: je verbruikt heel wat MB’s. Dan is het wel zo fijn dat het mobiele internet van je Sim Only abonnement je goed bijhoudt. Gelukkig zijn onze abonnees erg tevreden met het mobiele internet. Voor internetten onderweg en internetten buiten krijgen we van het panel een 9 en voor internetten binnen een 8,9. Geen enkele provider die hoger scoort!

Bellen gaat het makkelijkst bij Simyo

beste mobiele provider consumentenbond bellen simyoEven snel bijkletsen met je ouders? Of wacht je op een belangrijk belletje voor je werk? Dan zit je niet te wachten op een slecht bereik of matige geluidskwaliteit. Het panel van de Consumentenbond is erg te spreken over de belkwaliteit van Simyo. We scoren een 8,7, 8,4 en 8,6 voor respectievelijk bellen onderweg, binnen en buiten. Ook op dit vlak is Simyo als beste getest.

Minste problemen met bellen, sms’en en mobiel internet

beste mobiele provider consumentenbond minste problemen simyoSimyo komt uit de bus als provider waar klanten de minste problemen met mobiel bellen, sms’en en internetten ervaren. 1 procent ervoer het afgelopen kwartaal weleens problemen met bellen en sms’en en voor mobiel internet ging het om 1,7 procent. Hoewel andere providers een hoger storingspercentage hebben, blijven we hard werken om het storingspercentage nóg lager te krijgen.

Bij Simyo word je het beste geholpen

beste mobiele provider consumentenbond beste service simyoHeb je vragen over je Sim Only abonnement? Of gaat er iets niet helemaal goed bij het afsluiten of opzeggen van een abonnement? We proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. En we zoeken altijd naar manieren om onze service verder te verbeteren. Volgens het consumentenpanel ervoer slechts een halve procent van de Simyo-klanten administratieve problemen. Een hele eer, maar ook hiervoor geldt: dit percentage kan ons niet laag genoeg zijn. Daarom stropen we onze mouwen op en blijven we hard voor je werken.

Volledige uitslag beste mobiele provider award Consumentenbond

Benieuwd naar de volledige uitslag? Je ziet ‘m hieronder:

  • Simyo: 8,4
  • KPN: 8,3
  • T-Mobile: 8,3
  • Simpel: 8,2
  • Telfort: 8,1
  • Hollandsnieuwe: 8,0
  • Tele2: 8,0
  • Ben: 7,7
  • Youfone: 7,7
  • Vodafone/Ziggo: 7,4

Vereerd en blij met beste mobiele provider award

“Nadat we eerder vijftien keer op rij de award voor beste mobiele provider wonnen, was het natuurlijk even slikken dat we ‘m de vorige keer niet wonnen”, erkent onze General Manager, Bart Versteijlen. “Daarom zijn we nu extra vereerd en blij dat we de prijs hebben ‘heroverd’, met een prachtig rapportcijfer van een 8,4. Natuurlijk gaan we er alles aan doen om ook de volgende keer weer bovenaan te staan. Vandaag eten we er een taartje op, maar daarna gaan we gelijk weer door om ons beste beentje voor te zetten voor alle Simyo klanten.”

beste mobiele provider consumentenbond simyo

Discussie