.

Beste Prepaid Provider
Terug naar overzicht
96,026x gelezen

Trots, trots en nog eens trots! Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl hebben Simyo voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Prepaid Provider van Nederland. Niet alleen is Simyo de goedkoopste prepaidprovider, maar we scoren ook met onze zelfservice en klantenservice. Wil je weten waar we nog meer goed op scoorden en wat Simyo’s prepaid abonnementen zo bijzonder maakt? Lees verder!

Hoe word je beste Prepaid provider van Nederland?

 

Uit eigen ervaring kan Simyo zeggen dat je aan een strenge toetsing moet voldoen om de Beste Prepaid Provider van Nederland te worden. Er zijn maar liefst 38 criteria om op te scoren en 304 punten te verdienen. De belangrijkste onderdelen waar wij als provider op beoordeeld zijn:

  • Tarieven
  • Prepaid Bundels
  • Prepaid Internet
  • Klantenservice
  • Beltegoed
  • Geldigheid van beltegoed
  • Onderling bellen met voordeel
  • Prepaid eSIM
  • Klantenservice
  • Zelfservice systeem
  • Bereik
  • Communicatie op de website
  • Beoordeling van de consument

Dit jaar is Prepaid internet uitgebreid met nog meer beoordelingspunten om op te scoren. Tarieven en bundels zijn dit jaar ook strenger beoordeeld.

Wat maakt Simyo de beste provider van Nederland?

Dit jaar sleepten we 227 punten binnen en zo kwamen we wéér als winnaar uit de bus. Dat vinden we superfijn! Het hoogste scoren we op onze scherpe tarieven, maar de goedkoopste zijn is niet de enige reden dat we ook de beste zijn. Zo scoorden we ook op onze prepaid eSIM, makkelijke zelfservice en klantenservice.

 

Tarieven

Simyo is de goedkoopste. Nog steeds. Dat concluderen Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl, vergelijkingswebsites voor de beste prepaid simkaart, op basis van een vergelijking van alle standaardvoorwaarden en prijzen. En dat terwijl we het betrouwbare netwerk van KPN gebruiken. Tja, waarom zou je niet voor Simyo gaan?

Goede klantenservice

We doen er echt álles aan om onze klanten blij te maken. Al bijna 20 jaar lang, elke dag weer. Dus dat we ook dit jaar weer flink scoorden met onze klantenservice, hadden we stiekem al een beetje gehoopt. Maar toch, het blijft leuk te horen als het dan ook écht gewaardeerd wordt.

Zelfservice

Hoe goed onze klantenservice ook is, het is fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben. Met Mijn Simyo en de Mijn Simyo app heb je inzicht in je verbruik, de leiding over je instellingen en bepaal jij hoe je opwaardeert.

eSIM voor prepaid

Ook met onze Prepaid eSIM scoorden we bij de jury. Combineer je een eSIM met een gewone simkaart, dan heb je dual sim. En dat is handig als je in het buitenland een lokale simkaart wilt gebruiken of je werk- en privénummer op één toestel wilt combineren. Onze eSIM is ook nog eens de voordeligste eSIM van Nederland. Je begrijpt: dit leverde punten op.

Snel internet

Ons prepaid 4G internet is supersnel, dus ook daar scoorden we weer de volledige punten op.

Wat was de uitslag van het onderzoek naar de beste Prepaid Providers?

De top 5 Beste Provider Provider 2023 - 2024

  1. Simyo met 227 punten (yes!)
  2. Vodafone met 211 punten
  3. KPN met 201 punten
  4. Lebara met 197 punten
  5. Odido met 191 punten

Waar wij óók trots op zijn is dat er tussen ons en de #2, Vodafone 17 punten verschil zit – het meeste tussen alle verschillende providers. Dat geeft ons een flinke voorsprong op de rest.

Wat betekent het om de Beste Prepaid Provider te zijn?

De award voor Beste Prepaid Provider is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt door de onafhankelijke vergelijkingssites Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl. Op beide websites kun je alle prepaid aanbieders en deals met elkaar vergelijken, zodat jij de beste prepaid simkaart kunt vinden. Het zijn de grootste vergelijkingswebsites voor prepaid in Nederland en samen kiezen ze elk jaar de Beste Prepaid Provider. Die award wordt altijd gewonnen over het afgelopen jaar, dus de resultaten zijn van 2023.

Wat vindt Simyo ervan om (alweer!) de Beste Prepaid Provider te zijn?

We hebben het eigenlijk al een beetje verklapt, maar wij zijn supertrots om al voor de elfde keer verkozen te zijn tot de Beste Prepaid Provider! Wij konden dan ook niet anders doen dan glunderen tijdens de uitreiking.

“We zijn hartstikke trots dat we voor de elfde keer op een rij verkozen zijn tot Beste Prepaid Provider! Dat onze klantenservice, zelfservice en eSIM zo goed scoren, vinden we natuurlijk ook geweldig. We geven de prijs dan ook een mooi plekje op ons kantoor.” - Eleonora Azaryeva, Online Channel Manager

Hoe gaan we ervoor zorgen dat we ook de beste blijven?

Klantenservice blijft het allerbelangrijkste voor Simyo. Hoewel we ook de goedkoopste willen blijven, willen we ook de beste service bieden. En we zullen altijd meegaan met de nieuwste ontwikkelingen, zodat jij ook de beste ervaring blijft houden. Op naar die twaalfde award!

Ook overstappen op Simyo prepaid?

Dat kan. Met een goed netwerk, scherpe prijzen en eSIM zit je met een Simyo Prepaid bij de beste prepaid provider van Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over onze fantastische klantenservice gehad!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.