Simyo voor de zesde keer op rij beste Prepaid provider!

Nieuws Simyo

Wat een mooi nieuws! Simyo is volgens het onafhankelijke Prepaidsimkaart.net de beste Prepaid provider van Nederland. Het is alweer de zesde keer dat Simyo als beste uit het onderzoek komt. Je leest hier waarom!

Wat is de award voor beste Prepaid provider?

beste prepaid provider nederland awardDe award voor beste Prepaid provider is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt door de onafhankelijke vergelijkingssite Prepaidsimkaart.net. Deze website is de grootste vergelijkingswebsite voor Prepaid in Nederland, waar je makkelijk alle Prepaid deals van Nederland vergelijkt. Aan keuze is daaraan zeker geen gebrek. De site zoekt daarom elk jaar de beste Prepaid provider voor je uit. De award hiervoor gaat altijd over het afgelopen jaar, in dit geval dus 2018.

Hoe bepaalt Prepaidsimkaart.net wie de beste Prepaid provider is?

beste prepaid provider criteriaPrepaidsimkaart.net breidt het Prepaid onderzoek steeds verder uit, om zo nóg beter de Prepaid providers te kunnen beoordelen. Inmiddels zijn er maar liefst 29 toetsingscriteria en dat zijn er zes meer dan vorig jaar. Klik hier voor de toetsingscriteria voor beste Prepaid provider. In het kort beoordelen ze de providers op de volgende onderdelen:

 • Tarieven
 • Bundels
 • Mobiel internet
 • Tegoed
 • Klantenservice
 • Zelfservice
 • Bereik
 • Communicatie
 • Keuze van de websitebezoekers

Voor elke toetsingscriteria worden er punten uitgedeeld. In totaal zijn er maximaal 231 punten te verdienen.

Uitslag award voor beste Prepaid provider van Nederland

beste prepaid provider uitslag simyoOp basis van de toetsingscriteria komen deze providers als beste uit de bus:

 1. Simyo met 172 punten
 2. AH Mobiel met 168 punten
 3. Lebara met 154 punten
 4. T-Mobile met 153 punten
 5. Vodafone met 148 punten

Waarom is Simyo de beste Prepaid provider?

beste prepaid provider simyo goedkoopVan alle Prepaid providers krijgt Simyo dus de meeste punten. En daar zijn we heel trots op! Simyo is een betaalbare Prepaid provider op het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Oftewel: een goede prijs-kwaliteitverhouding. Extra trots zijn we op de vele punten die we krijgen voor onze klantenservice en zelfservice. Bij Simyo kun je alles zelf regelen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app, maar bij vragen staan we altijd direct voor je klaar. Fijn dat anderen dat ook zo ervaren!

Dit gaat Simyo doen om de beste Prepaid provider te blijven

Stilstand is achteruitgang, daarom gaat Simyo dit jaar aan de slag om de beste Prepaid provider te blijven. Waarmee precies?

beste prepaid provider beste blijven simyoToevoegen 4G Prepaid internet

Allereerst starten we dit jaar snel met 4G internet voor Prepaid. Zo kun je ook met tegoed profiteren van het supersnelle, betrouwbare 4G netwerk van KPN. Hierdoor biedt Prepaid je nog meer mogelijkheden.

Grotere Prepaid internetbundels

Daarnaast is Simyo van plan om later dit jaar grotere Prepaid internetbundels te introduceren. Ideaal als je met 4G internet van Prepaid ook wil streamen of foto’s wil versturen naar de groeps-app. Hou het blog in de gaten voor meer informatie hierover.

Vereerd en blij

beste prepaid provider simyo trotsHet is alweer de zesde keer dat Simyo de beste Prepaid provider van Nederland is. En dat maakt ons trots en blij. “We zijn vereerd met deze mooie prijs. Ook zijn we blij met de erkenning”, vertelt Wierd Beelen, Online Sales Manager bij Simyo. “We zijn nu voor het zesde jaar op rij de beste Prepaid provider van Nederland en onze focus ligt dit jaar absoluut om de titel opnieuw te winnen. Daarom gaan we dit jaar extra goed luisteren naar jullie adviezen, zodat onze Prepaid diensten nóg beter worden.”