.

Simyo beste prepaid provider 2020
Terug naar overzicht
91,149x gelezen

Trots, trots en nog eens trots! Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl hebben Simyo voor de 8e keer uitgeroepen tot Beste Prepaid Provider van Nederland. Niet alleen is Simyo de goedkoopste, we scoren in 2020 ook weer het beste op klantvriendelijkheid. Lees waar we nog meer goed op scoorden en wat onze prepaid abonnementen zo bijzonder maakt.

Hoe word je beste Prepaid provider van Nederland?

Simyo beste prepaid provider 2020

Om de Beste Prepaid provider van Nederland te worden, moet je een strenge toetsing doorstaan van maar liefst 33 criteria. Dat zijn er weer vier meer dan in 2019. Een van die nieuwe criteria is het aanbod van eSIM voor prepaid maar ook met de bereikbaarheid via Twitter, Facebook en eigen forums kun je scoren. In totaal zijn er 266 punten te verdienen. De belangrijkste onderdelen waar wij als prepaid provider op worden beoordeeld zijn:

 

 • Tarieven 
 • Prepaid Bundels 
 • Prepaid Internet
 • Klantenservice
 • Beltegoed
 • Zelfservice systeem
 • Bereik
 • Storingen
 • Communicatie op de website 
 • Beoordeling van de consument

De onderdelen klantenservice en prepaid internet wogen dit jaar extra zwaar. Wie daar goed op scoort heeft een streepje voor. 

Wat maakt Simyo de beste provider van Nederland?

beste prepaid provider beste blijven simyo

In totaal sleepten we 236 punten binnen en kwamen daarmee als winnaar uit de bus. Yes! Met deze score voeren we duidelijk de top aan en is het harde werken beloond. Het hoogst scoren we met onze scherpe tarieven, allervriendelijkste en snelle klantenservice, makkelijke zelfservice, Prepaid eSIM en ons supersnelle internet.

Tarieven

Simyo is de goedkoopste. Nog steeds. Dat concluderen Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl bij de vergelijking van alle standaard voorwaarden en prijzen. Tel daarbij op het betrouwbare netwerk van KPN en je bent spekkoper bij Simyo. 

Goede klantenservice

We doen er echt álles aan om onze klanten blij te maken. Al meer dan 10 jaar lang, elke dag weer. Dus dat we ook dit jaar weer flink scoorden met onze klantenservice, hadden we stiekem al een beetje gehoopt. Maar toch, het blijft leuk te horen als het dan ook écht gewaardeerd wordt. 

Zelfservice

Hoe goed onze klantenservice ook is, het is fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben. Met Mijn Simyo en de Mijn Simyo app heb je inzicht in je verbruik, de leiding over je instellingen en bepaal jij hoe je opwaardeert.

eSIM voor prepaid

Met onze introductie van Prepaid eSIM scoorden we hoge ogen bij de jury. We zijn namelijk de enige provider die dit aanbiedt. Combineer je een eSIM met een gewone simkaart, dan heb je dual sim. En dat is handig als je in het buitenland een lokale simkaart wilt gebruiken of je werk- en privénummer op één toestel wilt combineren. Onze eSIM is ook nog eens de voordeligste eSIM van Nederland. Je begrijpt: dit leverde punten op.

Snel internet

Ons prepaid 4G internet is super snel in vergelijking met de andere providers. Alleen T-Mobile krijgt dezelfde score door te voldoen aan de minimale snelheid voor deze score, maar kan Simyo alsnog niet bijbenen.

Wat was de uitslag van het onderzoek naar de beste Prepaid Providers?

De Top 5 Beste Prepaid Provider van 2020 was:

 1. Simyo met 236 punten (hoeraaa!)
 2. Vodafone met 195 punten
 3. KPN met 194 punten
 4. T-Mobile met 187 punten
 5. Lebara met 174 punten

Zoals je ziet zat er 41 punten verschil tussen Simyo en nummer 2 Vodafone, waarmee we een flinke voorsprong hadden op de rest.

Wat houdt de award voor beste Prepaid Provider in?

De award voor beste Prepaid provider is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt door de onafhankelijke vergelijkingssites Prepaidsimkaart.net en prepaidsimkaarten.nl. Op deze grootste vergelijkingswebsites voor prepaid in Nederland, vergelijk je alle prepaid aanbieders en hun deals met elkaar. Samen kiezen deze vergelijkers elk jaar de Beste Prepaid Provider voor je uit. De award gaat altijd over het afgelopen jaar, in dit geval dus 2020.

Wat vindt Simyo ervan wederom de beste provider te zijn?

Voor de achtste keer op rij de Beste Prepaid Provider zijn is nogal wat. Wij glunderden dan ook van trots tijdens de digitale corona proof uitreiking. Eleonora Azaryeva, Online Channel Manager: “Wij zijn vereerd dat we ook dit jaar verkozen zijn tot ‘Beste Prepaid Provider 2020’. Bij Simyo investeren we continu in de beste klantenservice en technologische ontwikkelingen voor Prepaid en Sim Only. Het is fijn om te horen dat dit erg gewaardeerd wordt door onze klanten. We zetten deze prijs dan ook vol trots in onze prijzenkast.”

Hoe gaat Simyo ervoor zorgen dat ze komend jaar de beste blijft?

beste prepaid provider simyo trotsKlantenservice blijft het allerbelangrijkste voor Simyo. Hoewel we ook de goedkoopste willen blijven. En altijd zullen meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Zoals je weet sluit het een het ander niet uit bij Simyo. Op naar die negende award!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.