Simyo Compleet

  • Elke maand twee keer zoveel minuten en MB's
  • Geen extra kosten
  • Je zit nergens aan vast
Voor iedereen met Sim Only en KPN Thuis

Wat is Simyo Compleet?

Met Simyo Compleet verdubbelen we de bel- en internetbundels van Sim Only klanten die ook KPN Thuis Internet Internet gebruiken. Een belbundel van 200 minuten wordt met Simyo Compleet dus een bundel van 400 minuten. En een internetbundel van bijvoorbeeld 6 GB wordt dan 12 GB! Dit is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Je activeert Simyo Compleet via Mijn Simyo.

Activeer Simyo Compleet

Simyo Compleet activeren

  1. Log in op Mijn Simyo, zie direct of je in aanmerking komt en volg de stappen om Simyo Compleet in een handomdraai te activeren.

  2. Wij checken op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis Internet Internet abonnement.

  3. Is het activeren gelukt? Mooi! Vanaf de eerste dag van de volgende maand krijg je dan twee keer zoveel minuten en MB’s, elke maand weer. Je kunt daarnaast je bundels nog steeds maandelijks wijzigen.

Activeer Simyo Compleet

Zo werkt Simyo Compleet

Geen addertjes onder het gras

Geen addertjes onder het gras

We verdubbelen elke maand je bundels, maar je blijft gewoon je huidige tarieven betalen. Er verandert verder niets aan je abonnement. En je zit nergens aan vast.

In een handomdraai geactiveerd

In een handomdraai geactiveerd

Activeer Simyo Compleet direct op Mijn Simyo. Vanaf volgende maand krijg je dan twee keer zoveel minuten en MB's, elke maand weer. Je bundels kun je nog steeds naar boven en beneden aanpassen.

Elk adres met KPN Thuis Internet

Elk adres met KPN Thuis Internet

Je krijgt Simyo Compleet als je een Simyo Sim Only abonnement hebt én woont op een adres met KPN Thuis Internet. Het KPN abonnement hoeft niet op jouw naam te staan.

Voordeel waar je blij van wordt

Met Simyo Compleet verdubbelen we je minuten en MB's. Zonder extra kosten en elke maand weer. Bijvoorbeeld:

10 GB + 200 min
€ 8 per maand
2x
Simyo Compleet
20 GB + 400 min
€ 8 per maand

Speciaal voor jou: Simyo Compleet

Twee keer zo veel minuten en MB's, zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen

Kan ik met Telfort Thuis ook gebruik maken van Simyo Compleet?

Zat je voorheen bij Telfort Thuis, dan heb je nu KPN Thuis Internet Internet. Zo simpel is het. En zo simpel houden we het ook voor Simyo Compleet. Sluit je een Sim Only abonnement af op hetzelfde adres, dan verdubbelen we met Simyo Compleet je bundels! Heb je al Sim Only van Simyo, dan hoef je Simyo Compleet alleen nog maar te activeren. Dat geldt ook voor XS4ALL. Als je overgezet bent naar KPN Thuis Internet Internet, dan kan je nu Simyo Compleet activeren.

Worden mijn gegevens nu ook gedeeld met KPN?

Om Simyo Compleet aan te kunnen bieden, en daarmee dubbele bundels, controleren wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis Internet Internet abonnement. Als je dit niet wilt, kun je niet in aanmerking komen voor de voordelen van Simyo compleet. Om deze gegevens in te kunnen zien is het ook nodig dat je het gebruiken van persoonlijke gegevens aanzet in Mijn Simyo.

Waarom moet ik voorwaarden accepteren als ik Simyo Compleet activeer?

In de voorwaarden staat wanneer je recht hebt op de voordelen van Simyo Compleet. Door de voorwaarden te accepteren geef je aan dat je begrijpt dat de voordelen komen te vervallen als je niet meer voldoet aan de gestelde voorwaarden. Een voorwaarde is bijvoorbeeld dat je een KPN Thuis Internet Internet abonnement moet hebben op hetzelfde adres.

Ik heb thuis een KPN Thuis Internet Internet abonnement, maar ik kan niet voor Simyo Compleet kiezen. Hoe kan dat?

Heb je al gecontroleerd of de adressen van je Sim Only abonnement en het KPN Thuis Internet Internet abonnement identiek zijn? Soms zit er een verschil in de notatie van bijvoorbeeld het huisnummer of de toevoeging. Het systeem maakt onderscheid tussen hoofdletters, kleine letter en leestekens. Pas als de twee adressen echt identiek zijn kunnen wij jou het Simyo Compleet voordeel laten zien op Mijn Simyo. Heb je vandaag de adressen aangepast? Dan zie je dat morgen terug in Mijn Simyo.

Lukt het niet of is er wat anders aan de hand? Neem dan even contact op met de klantenservice, dan kijken we samen wat er aan de hand is.

Waarom krijg ik dit extra voordeel?

Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Jij hebt een Simyo Sim Only abonnement én je woont op een adres met KPN Thuis Internet. En wie dubbel gebruikmaakt van het KPN netwerk, geven wij dubbele bundels.

Geldt het Simyo Compleet voordeel van dubbele bundels ook op bijgekochte minuten en MB’s?

Het Simyo Compleet voordeel geldt alleen op je maandelijkse bundels. Deze worden elke maand verdubbeld. Bijgekochte minuten en MB’s vallen buiten Simyo Compleet.

Moet ik iets aan KPN doorgeven?

Simyo Compleet moet je alleen even zelf activeren op Mijn Simyo. Je hoeft verder niets aan KPN door te geven.

Blijven mijn contracten bij Simyo en KPN verder hetzelfde?

Ja, je behoudt je huidige contracten. Dus de einddata van je contracten en de kosten blijven gelijk. Om Simyo Compleet te activeren vragen we je alleen akkoord te gaan met een aantal voorwaarden. Deze vind je hier.

Wanneer kan Simyo Compleet worden beëindigd?

Je Simyo Compleet voordelen vervallen wanneer je Simyo Sim Only abonnement of de KPN Thuis Internet-aansluiting wordt stopgezet. Of als je niet meer op hetzelfde adres woont. We zetten de voordelen altijd stop op de eerste dag van de volgende maand.

Ik heb ook KPN Compleet. Kan ik de voordelen van KPN Compleet combineren met die van Simyo Compleet?

KPN Compleet en Simyo Compleet staan los van elkaar. Je behoudt je KPN Compleet voordelen zolang er minimaal 1 KPN Mobiel abonnement actief is in je huishouden. Stap je over van KPN naar Simyo met nummerbehoud en heb je daarmee geen KPN mobiel abonnement meer in je huishouden, dan komt je KPN Compleet te vervallen. Hetzelfde geldt voor Simyo Compleet: stap je over van Simyo naar KPN met nummerbehoud, dan komt je Simyo Compleet te vervallen. Meer lezen over de voorwaarden van KPN Compleet? Klik hier

.

.