Activeer je simkaart

Snel bellen met Simyo

Welkom bij simyo!

Heb je je Simyo simkaart ontvangen en wil je deze activeren, volg dan deze stappen:

  1. Log in op Mijn Simyo met je (tijdelijke) 06-nummer en wachtwoord
  2. Vul het simkaartnummer van je Simyo simkaart in
  3. Lees en bevestig je contract

Je simkaart wordt direct geactiveerd. Dit betekent dat je kunt bellen, sms’en en internetten met Simyo.

LET OP: Maak je gebruik van de Simyo simkaart voordat nummerbehoud is uitgevoerd, dan betaal je de buiten-bundel tarieven als je belt en sms’t en de pay-as-you-go tarieven als je internet. Je abonnement gaat pas in zodra je nummer is overgezet naar Simyo. Tot die tijd zijn je bel- en/of internetbundels nog niet actief.

Hieronder staan de drie stappen om je simkaart te activeren uitgeschreven.

Inloggen op Mijn Simyo

Je activeert je simkaart door in te loggen op Mijn Simyo. De inloggegevens hiervoor ontvang je van ons in een e-mail. Druk, nadat je bent ingelogd, op ‘Instellingen' en vervolgens op het tabblad ‘Simkaart’. In dit scherm druk je op ‘Activeer je nieuwe simkaart’ om verder te gaan naar de tweede stap.

Simkaartnummer invoeren

In dit scherm kun je het simkaartnummer invoeren. Het simkaartnummer staat op de simkaart. Ook vind je ‘m op het kaartje waaruit je de simkaart kunt drukken. Voer het nummer in op Mijn Simyo en druk vervolgens op ‘Activeer Simkaart’.

Activeren simkaart gelukt

Gefeliciteerd, je simkaart wordt nu direct geactiveerd. Krijg je een foutmelding? Misschien heb je dan een verkeerd cijfer ingetypt. Probeert het in dat geval nog een keer. Mocht het daarna ook niet lukken, neem dan contact op met onze Klantenservice. Zij helpen je dan verder. Is het activeren van je simkaart gelukt? Dan is het tijd om ‘m in je telefoon te stoppen! Voer je ontgrendelcode in en vervolgens ben je mobiel bereikbaar met Simyo!


Activeer je simkaart

.