Sim Only samenstellen

Met Simyo's Sim Only houd je zelf de controle over hoeveel geld je per maand uitgeeft. Bij Simyo kun je je abonnement met Sim Only zelf samenstellen. Los van elkaar kun je het formaat van je belbundel en internetbundel bepalen. Zo heb je altijd een Sim Only-abonnement dat volledig aansluit op je behoeftes.

Op de website van Simyo kun je eenvoudig je Sim Only-abonnement samenstellen. Met een paar handelingen heb je al een Sim Only-abonnement samengesteld. Bovendien kun je voor een Sim Only-variant kiezen waarbij je maandelijks de hoogte van zowel je bel- als internetbundel kunt aanpassen.

Sim Only samenstellen

Het tarief hiervan ligt iets hoger dan een traditioneel Sim Only-abonnement. Voordeel is dat het ervoor zorgt dat je bundel altijd aansluit op je behoeftes. Je kunt elke maand opnieuw je Sim Only samenstellen. Daarnaast kun je voor beide Sim Only-varianten die Simyo aanbiedt (maand- of jaarabonnement) maandelijks bepalen of je gebruik wil maken van het onbeperkt sturen van sms’jes.

Bij Simyo krijg je standaard 4G bij je internetbundel. Het is supersnel én helemaal gratis. Downloaden doe je maximaal met 225 Mbps (gem. 20 Mbps), uploaden met maximaal 75 Mbps (gem. 10 Mbps). Misschien ga je door het gemak van een snelle verbinding zelf ook meer internetten. We hebben daarom een paar slimme tips om je datagebruik in de gaten te houden. Je leest ze terug op onze 4G pagina.

Met 4G gebruik je niet meer data. Wel krijg je de data sneller binnen en kun je in dezelfde tijd dus meer megabytes gebruiken. Aangezien het 4G internet van Simyo sneller is dan de gemiddelde snelheid van internet bij iemand thuis, is de kans ook groot dat je niet meer zo snel inlogt op een willekeurig WiFi-netwerk. Het feit dat je elke maand een Sim Only-abonnement kunt samenstellen, komt in dat geval dus extra goed van pas.

Lees in de Simyo recensies hoe andere klanten Simyo ervaren.