Wat is Sim Only?

Sim Only is een abonnement waarbij je van je provider alleen een simkaart krijgt. Het is dus geen abonnement waarbij je een telefoon krijgt en deze tijdens de abonnementsperiode afbetaalt. Je gebruikt een telefoon die je al hebt of koopt er zelf eentje. Handig voor als je graag lagere maandelijkse lasten wil!

Wat is Sim Only

Welke abonnementsvormen zijn er nog meer?

In Nederland zijn er twee andere manieren om mobiel te bellen. Je kunt kiezen voor een abonnement waarbij een telefoon is inbegrepen. Hierbij betaal je maandelijks voor zowel de kosten van je abonnement als het toestel. Daarnaast is er Prepaid. Je koopt hiervoor een simkaart en regelt zelf een telefoon. In tegenstelling tot abonnementen, betaal je met Prepaid vooraf. Pas nadat je tegoed koopt kun je bellen en internetten. Zo maak je geen extra kosten. Nadeel is wel dat, als je tegoed op is, je niet meer kunt bellen of berichten kunt sturen.

Sim Only bij Simyo: dit kun je verwachten

Simyo is gespecialiseerd in voordelige Sim Only. Je bepaalt zelf welke bel- en internetbundels je neemt. Wat is een abonnement immers zonder keuzevrijheid? Ook kun je maandelijks de bundels van je abonnement naar boven of beneden aanpassen. Zo heb je altijd een abonnement dat bij je past.

Wat kosten onze abonnementen?

Met onze tijdelijke actie heb je voor 7 euro al een belbundel van 200 belminuten/sms’jes en een internetbundel van 2 GB. Het is niet verplicht om een internetbundel te nemen. Ons goedkoopste abonnement, met alleen een belbundel, kost 6 euro per maand. Ga je voor groot en veel? Onze grootste internetbundel heeft 15 GB en kost 7 euro. Bij een internetbundel zit standaard 4G. Voor onze onbeperkt bellen bundel betaal je 7 euro.

Genoeg te kiezen, dus! Maar het mooiste is: je kunt elke maand gratis je bundels aanpassen. Naar boven of beneden. Heb je een abonnement afgesloten en kom je erachter dat je elke maand veel MB’s overhoudt? Dan kun je dus gratis een kleinere internetbundel nemen. Dit doe je via Mijn Simyo. Je ziet hier ook direct wat je nieuwe maandelijkse kosten zijn.

Sim Only vergelijken

Ben je op zoek naar de slimste optie voor jou en wil je providers vergelijken? Dan is alleen het tarief niet voldoende vergelijkingsmateriaal. Een goed presterend netwerk, de kwaliteit van de klantenservice en gebruiksgemak zijn net zo belangrijk. Simyo komt prima uit de vergelijkingen met andere providers. Vergelijk Sim Only zelf maar eens.

Anderen over Sim Only van Simyo

Ben je benieuwd naar wat anderen vinden van Sim Only van Simyo? De Consumentenbond heeft Simyo 30 keer gekroond tot de beste mobiele provider van Nederland. Daarnaast is Simyo het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland van 2015. Wil je weten wat huidige klanten van Simyo vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten.