• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Nokia met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Nokia telefoon met abonnement

Stevige modellen, sterke accu’s en altijd voorzien van de nieuwste technologie: dat is wat je kunt verwachten als je een Nokia met abonnement bij Simyo bestelt. Nokia levert goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarom hebben we mooie modellen voor je klaarstaan. Een betrouwbaar merk, waar we allemaal mee zijn opgegroeid!

Waarom een Nokia bij Simyo bestellen?

Een OnePlus met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Nokia

Bij Nokia creëren ze technologie die de wereld helpt samen te werken. Ze creëren waarde met intellectueel eigendom en langetermijnonderzoek, geleid door het bekroonde Nokia Bell Labs. Door zich te houden aan de hoogste normen van integriteit en veiligheid, helpen ze bij het opbouwen van de capaciteiten die nodig zijn voor een productievere, duurzamere en inclusievere wereld.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Nokia telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Nokia aanbod hier.

Zijn er op dit moment Nokia aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Nokia aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Nokia inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Nokia telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Nokia met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Nokia telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Nokia?

De mobiele toestellen van Nokia maken gebruik van het Android-besturingssysteem, dat is ontworpen door Google. Android updates komen elk jaar uit. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.