Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

samsung galaxy s20 plus ultra
Terug naar overzicht
804x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Telefoons & Tech |

Alles over de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

Samsung heeft zijn toptelefoons voor 2020 aangekondigd: de Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra. Ze zijn de nieuwe crème de la crème in de wereld van smartphones, zowel qua specificaties als prijs. Al het nieuws over deze telefoons lees je hier. Zo kom je erachter of een van deze nieuwe toptelefoons past bij je Sim Only abonnement.

samsung galaxy s20 zijkant voorkantDit zijn ze dan: de nieuwe Samsung Galaxy S20-telefoons

Op 11 februari 2020 presenteerde Samsung de Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra. De S20 en S20+ volgen de Galaxy S10 en S10+ uit 2019 op, maar de Galaxy S20 Ultra is gloednieuw. Deze telefoon is het pronkstuk van de nieuwe Samsung-collectie, maar daarover later meer.

Deze specificaties maken de nieuwe Samsungs bijzonder

In ‘vlaggenschepen’ als de drie nieuwe Samsungs, verwerken fabrikanten vaak hun beste werk. Wat zijn de specificaties die de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zo goed maken?

Supersnel scherm

De Samsungs zijn de eerste telefoons waarvan het scherm een verversingssnelheid van 120 Hz heeft. Hiermee ververst het scherm zichzelf sneller dan op andere smartphones. Jouw voordeel? De S20-telefoons reageren sneller op je aanrakingen en het beeld is nét wat vloeiender. Al merk je dit pas écht als je de telefoons naast een toestel met lagere verversingssnelheid legt.

Aan camera’s en inzoommogelijkheden geen gebrek

samsung galaxy s20 ultra cameraToptelefoons zijn een speeltuin voor cameraliefhebbers en dat is met de nieuwe lichting van Samsung niet anders. De Ultra-variant is de eerste smartphone met een 108-megapixelcamera. Nu denk je misschien: wat heb ik daaraan? Dit komt vooral van pas als je bij weinig licht foto’s wilt maken. De sensor van deze camera voegt hiervoor meerdere pixels samen, zodat het beeld helderder wordt. Dat, gecombineerd, met goede software, stabiel beeld en een goede sensor, zorgt voor mooi resultaat bij weinig licht. Oftewel: perfect om thuis te komen met mooi beeld van je avondwandeling. De Ultra is ook extreem goed in inzoomen. Dat kan 10x optisch, dus zonder kwaliteitsverlies, en zelfs 100x digitaal. Waarmee je de verste beelden ziet alsof je er met je eigen neus bovenop staat.

Alle drie de Galaxy S20-telefoons hebben meerdere camera’s. Naast een hoofdcamera zijn er ook camera’s met ultragroothoeklens en telelens. De ultragroothoeklens maakt in een extra wijde hoek foto’s, zodat je mooie panoramabeelden schiet. De telelens zoomt zonder kwaliteitsverlies in. Van 3x met de Galaxy S20 tot wel 10x met de eerder genoemde Galaxy S20 Ultra. Handig als je bij een concert achteraan staat!

Krachtige hardware

voorkant samsung galaxy s20Zoals het toptelefoons betaamt, hebben de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra de best mogelijke hardware van dit moment. Zo hebben ze een nieuwe topprocessor van Samsung, de Exynos 990. Deze heeft meer transistors dan ooit en dat betekent dat hij sneller en zuiniger is dan andere processoren. Zo zijn je apps nog sneller opgestart.

Verder hebben de telefoons minimaal 8 GB werkgeheugen. Bij de S20 en S20+ kun je ook kiezen voor 12 GB. De S20 Ultra komt uit met 12 of 16 GB werkgeheugen. Aan jou de keuze. Het handige aan meer werkgeheugen is onder andere dat je sneller schakelt tussen openstaande apps. De opslagcapaciteit is minimaal 128 GB: ook niet mis.

Belangrijke verbetering: grotere batterijen

samsung galaxy s20 grote batterijEen op het oog groot pluspunt van de nieuwe Samsungs zijn de batterijen. Dit blijft bij veel telefoons de achilleshiel, maar niet bij deze telefoons. De Galaxy S20 heeft een batterij van 4000 mAh, de S20+ van 4500 mAh en de S20 Ultra zelfs van 5000 mAh. Bovendien hebben ze Super Fast Charge, waarmee opladen nog sneller gaat dan met gewone Fast Charge.

Wat zijn de verschillen tussen de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra?

Qua design zijn de drie telefoons bijna niet te onderscheiden, op het formaat na. En veel specificaties zijn ook hetzelfde. Waarin verschillen de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra? Je checkt het in het onderstaande overzicht van belangrijkste specificaties.

Galaxy S20 Galaxy S20+ Galaxy S20 Ultra
Gewicht 164 gram 188 gram 221 gram
Dikte 7,9 millimeter 7,8 millimeter 8,8 millimeter
Scherm 6,2 inch Dynamic Amoled 120 Hz 6,7 inch Dynamic Amoled 120 Hz 6,9 inch Dynamic Amoled 120 Hz
Schermresolutie Quad HD+: 3200x1440 pixels Quad HD+: 3200x1440 pixels Quad HD+: 3200x1440 pixels
Processor Exynos 990: octacore 2,7 GHz Exynos 990: octacore 2,7 GHz Exynos 990: octacore 2,7 GHz
Werkgeheugen 8 GB 12 GB 12/16 GB
Opslaggeheugen 128 GB 128 GB 128/512 GB
Besturingssysteem Android 10 Android 10 Android 10
Camera 64 + 12 + 12 megapixel 64 + 12 + 12 megapixel + Time-of-Flight (portretcamera) 108 + 48 + 12 megapixel + Time-of-Flight (portretcamera)
Selfiecamera 10 megapixel 10 megapixel 40 megapixel
Batterij 4000 mAH 4500 mAh 5000 mAh
Extra’s Onzichtbare vingerafdruksensor, ondersteunt eSIM Onzichtbare vingerafdruksensor, ondersteunt eSIM Onzichtbare vingerafdruksensor, ondersteunt eSIM
Adviesprijs Vanaf 899 euro 1099 euro Vanaf 1349 euro

Prijs Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

samsung galaxy s20 prijsDenk je nu: één van die nieuwe Galaxy S20-telefoons wil ik wel voor mijn Sim Only abonnement? Snappen we, want deze telefoons bieden tenslotte het beste van dit moment. Daar is de prijs alleen ook naar. Hier in het kort een overzicht van de adviesprijzen:

  • Samsung Galaxy S20: vanaf 899 euro
  • Samsung Galaxy S20+: 1099 euro
  • Samsung Galaxy S20 Ultra: vanaf 1349 euro

Een toelichting: de Galaxy S20 is de ‘goedkoopste’ van de drie en is straks verkrijgbaar vanaf 899 euro. Een duurdere variant van dit model, met 12 GB werkgeheugen, 512 GB opslagcapaciteit en 5G-ondersteuning, kost zelfs 999 euro. De S20+ kost 1099 euro en ondersteunt standaard 5G. Het pronkstuk, de S20 Ultra, kost minimaal 1349 euro. De variant met 16 GB ram en 512 GB opslag is zelfs 1549 euro. De S20 Ultra heeft ook standaard 5G-ondersteuning.

samsung galaxy s20 5gDat is nogal wat om in een keer op te hoesten. Koop je de telefoon in combinatie met een abonnement en betaal je deze in termijnen af? Dan wordt dit als lening bij het BKR geregistreerd. Vind je het sowieso te veel geld? Ook begrijpelijk. Tip: hou de prijzen van de Galaxy S10 in de gaten. Nu zijn opvolger uit is, daalt deze topper binnenkort mogelijk in prijs. Hij zal nog altijd behoorlijk wat geld kosten, maar zo heb je ook een van de beste telefoons van dit moment. Een jaar na verschijning is de S10 namelijk nog altijd een ijzersterke smartphone.

Samsung Galaxy S20 releasedatum

samsung galaxy s20 releasedatumDe Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra zijn op 11 februari 2020 gepresenteerd. Vanaf 13 maart zijn ze in Nederland verkrijgbaar. Dat is ook het moment dat ze worden geleverd als je een Galaxy S20 in een pre-order hebt besteld.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.