• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

Xiaomi met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

Xiaomi telefoon met abonnement

Ga jij voor een Xiaomi? Goede keuze. Ga je voor een Xiaomi met abonnement bij Simyo? Perfecte keuze! We hebben een ruim aanbod aan Xiaomi telefoons voor je klaarstaan, zoals de Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G en de Xiaomi 11 Lite 5G NE. Echte krachtpatsers in strakke designs verwerkt: het Chinese Xiaomi denkt vooruit en levert altijd topkwaliteit!

Waarom een Xiaomi bij Simyo bestellen?

Een Xiaomi met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over Xiaomi

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en genoteerd aan de hoofdraad van de Hong Kong Stock Exchange op 9 juli 2018 (1810.HK). Xiaomi is een consumentenelektronica- en slimme productiebedrijf met smartphones en slimme hardware verbonden door een IoT-platform in de kern.

Met hun visie van "Maak vrienden met gebruikers en wees het coolste bedrijf in de harten van de gebruikers", streeft Xiaomi continu naar verbetering, perfecte gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk geweldige producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke Xiaomi telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons Xiaomi aanbod hier.

Zijn er op dit moment Xiaomi aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het Xiaomi aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude Xiaomi inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben Xiaomi telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een Xiaomi met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke Xiaomi telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een Xiaomi?

Het besturingssysteem van Xiaomi is MIUI. MIUI wordt door Xiaomi zelf gemaakt, maar is gebaseerd op Android. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de MiUI up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

Is Xiaomi een goed merk?

Xiaomi is een gewaardeerd merk voor smartphones. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding scoort hoog. Voor de prijs die je betaalt, krijg je bij Xiaomi een telefoon met sterke specificaties.

Is Xiaomi te vertrouwen?

Xiaomi draait al heel wat jaren mee. Een gewaardeerd merk met veel tevreden gebruikers. Wat maakt Xiaomi zo goed? De prijs-kwaliteitverhouding! Betaalbare telefoons met sterke specificaties.

.