Stop met zoeken: lees eerst onze review van Tile Slim.

Slimme gadgets

Wist je dat we gemiddeld tien minuten per dag besteden aan dingen zoeken? Met Tile Slim zou dit probleem opgelost moeten zijn.

Als jij iemand kent die altijd alles kwijt is, of misschien kamp je zelf met dit probleem, dan is dit een perfect cadeau: Tile Slim. Hoe werkt het? Tile Slim is een kaartje, zo dun als een bankpasje, en staat via Bluetooth in verbinding met je telefoon. Stop bijvoorbeeld een Tile Slim in je portemonnee: via de app op je telefoon zie je zo precies waar je portemonnee is. Of laat de app een luid signaal doorsturen, zodat je meteen hóórt waar je portemonnee is. Ben je juist je telefoon vaak kwijt? Druk dan op een willekeurige Tile en je telefoon gaat af, zelfs als deze op stil staat. Als test verstopten wij een portemonnee met een Tile op 15 meter afstand op een andere verdieping achter een TV. De portemonnee werd feilloos teruggevonden.

Tile Slim is o.a. te koop bij bol.com.

Pluspunten Tile Slim

+ Je vindt inderdaad sneller je spullen terug.

Minpunten Tile Slim

– Je moet wel een aantal Tiles aanschaffen als je meerdere spullen wil kunnen terugvinden.

Geef nooit meer zoeken cadeau!

Ken jij iemand die altijd alles kwijt is? Doe dan mee met onze winactie: we geven namelijk één Tile Slim weg. Laat hieronder voor woensdag 10 mei weten wie de Tile Slim volgens jou écht nodig heeft en wie weet is zoeken voor diegene straks verleden tijd!

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

€ 34,95

Hoe slim vinden we ’m?