Met deze spelletjes apps wordt het gegarandeerd gezellig!

Favoriete apps

Zoveel mogelijk thuisblijven. Dát is wat ons in Nederland met z’n allen te doen staat om het coronavirus zo goed mogelijk te bestrijden. Veel mensen werken daarom thuis en het wordt afgeraden om andere mensen te ontmoeten. Hoe hou je dan toch op een leuke, luchtige manier contact met vrienden, familie en collega’s? Met deze spelletjes apps die je online of op hetzelfde scherm samen met anderen kunt spelen!

De leukste spelletjes apps om met anderen te spelen

Bij elkaar thuis óf op afstand ouderwets met elkaar een spelletje spelen? Dat kan met deze multiplayer spelletjes apps.

Scrabble op afstand met Wordfeud

spelletjes apps bordspelletje scrabble wordfeudNatuurlijk is Scrabble een echte klassieker in het rijtje ‘bordspellen tijdens de feestdagen’. Hoewel Scrabble geen eigen app heeft, is er wel de bekende spelletjes app Wordfeud! Die gaat al heel wat jaren mee, maar is nog altijd onverminderd populair met een grote, vaste schare aan spelers in Nederland.

Waar de echte Scrabble voor maximaal vier personen is, speel je Wordfeud 1-op-1, in zo veel potjes tegelijk als je maar wil! De app is gratis, maar heeft wel advertenties. Wil je de app zonder advertenties en restricties spelen? Dan kun je de app kopen voor 3,49 euro.

Wordfeud is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Catan: wie wordt de baas over het rijk?

spelletjes apps bordspelletje catanTijd om je veroveringsdrang te botvieren! Ook Catan is als spelletjes app beschikbaar, inclusief uitbreidingen als Zeevaarders en Steden & Ridders. De Catan-app biedt de mogelijkheid om alleen of in multiplayer te spelen. Net als het originele spel speel je Kolonisten met maximaal vier spelers. Ideaal dus om met een groepje vrienden op afstand te spelen!

Catan is beschikbaar voor Android en iOS. De Android-app is gratis, maar kun je pas écht leuk spelen als je de volledige game in de app koopt voor 5,49 euro. De iOS-app kost 5,49 euro.

Monopoly: wie doet de beste zaken?

spelletjes apps bordspelletje monopolyOok van Monopoly is natuurlijk een app beschikbaar. Ideaal als jij en je vrienden de tijd hebben, want ook dit spel kun je in multiplayer spelen. De app kost een paar euro, maar dan heb je ook écht een volwaardige game. Een bordspel, maar dan als app. Een verdere uitleg heeft Monopoly natuurlijk niet nodig. Word jij de beste huisjesmelker van Monopoly-land?

Monopoly is beschikbaar voor Android en iOS. De app kost 4,49 euro.

Verover de wereld met spelletjes app Risk

spelletjes apps bordspelletje riskNóg een leuke spelletjes app waarmee je gemakelijk úren zoet bent? Risk! Dit bordspel-in-app-vorm is natuurlijk een echte klassieker. Waarbij je zoveel mogelijk regio’s moet zien te veroveren en een speciale opdracht krijgt om bepaalde gebieden in te nemen. Leuk is dat je dit spel ook tegen anderen kunt spelen. Als dat geen feest wordt… Veel plezier!

Risk is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Moordspel in je broekzak, precies: Cluedo

spelletjes apps bordspelletje cluedoRosa Roodhart met een dolk in de biljartzaal? Precies, Cluedo! Het spannendste bordspel is nu ook in een app te spelen. De app is aangevuld met een multiplayer-mogelijkheid, zodat jullie allemaal samen kunnen spelen! Je doel is duidelijk: ontdekken wie de moord hoe heeft gepleegd. Succes!

Cluedo is beschikbaar voor Android en iOS. De Android-app kost 2,29 euro, de iOS-app 4,49 euro.

Leuke spelletjes apps om in je uppie te spelen

spelletjes apps bordspelletje offline appsSpelletjes zijn leuk om met anderen te spelen. Vind je het fijn om in je eigen tempo te gamen, zonder dat je afhankelijk bent van of de ander wel opschiet? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere leuke spelletjes apps. In dit blog staan een paar van de leukste mobiele spelletjes, zoals Grand Theft Auto: San Andreas (goed voor uren spelplezier!) en het mysterieuze, maar ó zo mooie Monument Valley. Wil je offline gamen? Dan zijn deze gratis offline games het uitproberen waard. Handig om te besparen op je Sim Only internetbundel, voor als je toch buiten de deur een spelletje speelt.

Welke van deze spelletjes apps ga jij uitproberen?

Discussie