.

Terug naar overzicht
13,236x gelezen

Update 14 februari 2017: De Simyo Telefoonshop bestaat niet meer.

Misschien heb je het al gezien: de Telefoonshop van Simyo is vernieuwd! Er is veel veranderd. We geven je nu meer informatie over de smartphones, zodat je zelf de beste keuze kunt maken. In dit artikel vertellen we je waarom we de Telefoonshop hebben vernieuwd.

Simyo TelefoonshopOnze vorige Telefoonshop had een groot aanbod van ongeveer dertig smartphones. Voor veel gebruikers bleek het lastig om in deze winkel de juiste telefoon uit te kiezen. Daarom hebben we een heleboel smartphones uit onze digitale winkelschappen gehaald. Onze Telefoonshop is dus kleiner geworden. We bieden nu drie smartphones aan en dit zijn stuk voor stuk betaalbare toppers.

Kleinere Telefoonshop

Simyo telefoonshop old vs nieuwDe nieuwe Telefoonshop van Simyo is een ‘curated Telefoonshop’. Dit is een winkel waarin de smartphones niet door ons, maar door een kennispartner zijn uitgekozen. Dit is de telecomwebsite All About Phones. Deze site is dagelijks bezig met alles wat met smartphones te maken heeft en weet hierdoor precies wat de beste keuzes zijn.

Zij kunnen je precies vertellen waarom ze deze smartphones hebben uitgekozen. Jij wordt voortaan dus beter geïnformeerd en wij denken dat je zo beter wordt geholpen dan bij veel andere online Telefoonshops. Daar kun je vaak kiezen uit tientallen, zo niet honderden verschillende smartphones. Onze kennispartner doet voor jou het voorbereidende werk, zodat jij de beste keuze maakt.

Drie smartphones

In de vernieuwde Telefoonshop van Simyo vind je drie smartphones in drie verschillende categorieën. Dankzij deze drie categorieën bepaal je makkelijk je genoeg, helemaal als je al Simyo-klant bent: dan ontvang je namelijk een korting van 10%!

  • Beste voordelige smartphone
  • Meest complete smartphone
  • Uitgebreidste smartphone

We vinden het heel belangrijk dat je zo goed mogelijk wordt ingelicht over de smartphones. Daarom vroegen we All About Phones om de keuze voor de drie smartphones goed te onderbouwen om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Dit doen ze met een geschreven én gefilmde review. Ook als je dus even geen zin hebt om te lezen, kun je je dus goed laten voorlichten.

Neem je snel een kijkje?

Simyo TelefoonshopWe zijn best een beetje trots op onze vernieuwde Telefoonshop en we geloven dat een winkel met minder smartphones in het assortiment de toekomst heeft. We denken, doordat wij voor jou het uitzoekwerk doen, jij makkelijker tot een goede keuze komt. Natuurlijk zijn we benieuwd wat jij van de nieuwe Telefoonshop vindt. Het assortiment zal regelmatig veranderen, dus houd de Telefoonshop goed in de gaten! En vergeet niet: als je klant bent bij Simyo ontvang je 10% korting op je aankoop!

Update 14 februari 2017: De Simyo Telefoonshop bestaat niet meer.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.