simyo sim only internetbundels tijdelijk in prijs verlaagd

Tijdelijk in prijs verlaagd: onze Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB!

Nieuws Sim only Simyo

Tot en met 31 december verlagen we tijdelijk de prijs van onze Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Stap je in die periode over op een van deze bundels? Dan hou je de korting zolang je deze nieuwe bundel aanhoudt. Hier vertellen we je graag meer over.

Over de tijdelijke prijsverlaging van twee Sim Only internetbundels

over de tijdelijk in prijs verlaagde sim only internetbundels van simyoDe internetbundel speelt een steeds belangrijkere rol in Sim Only abonnementen. Daarom kwamen we eind vorig jaar met grotere internetbundels. Nu is het tijd voor de volgende stap. Tussen 7 mei en 31 december verlagen we de tarieven voor de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Je krijgt de nieuwe tarieven alleen als je via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app de internetbundel met het lagere tarief selecteert.

Dit zijn de tariefwijzigingen voor de internetbundels van 1000 en 4000 MB:

sim only internetbundels simyo tijdelijk in prijs verlaagd nieuw

We vinden het belangrijk dat je altijd de volledige controle over je abonnement hebt. Daarom geven we je bijvoorbeeld handige tips op ons blog en beheer je via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app alles wat met je abonnement te maken heeft. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je Sim Only internetbundels gratis naar boven of beneden aanpassen.

Hoe kan ik mijn bundels aanpassen?

sim only internetbundels aanpassen mijn simyo appWil jij een van de goedkopere bundels nemen? Dan is het dus belangrijk dat je je internetbundel aanpast en de bundel met de lagere prijs selecteert. Het aanpassen van je Sim Only bundels is zo gebeurd via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Belangrijk is dat je de Mijn Simyo app update. De aanpassing gaat dan op de eerste dag van de volgende maand in. Heb je nog geen internetbundel? Dan gaat de wijziging direct in.

Bundels aanpassen in Mijn Simyo

 • Ga naar Mijn Simyo.
 • Log in met je telefoonnummer en wachtwoord.
 • Druk in het welkomstscherm op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundel die in prijs is verlaagd.
 • Druk op ‘Aanpassen’.
 • Je ziet nu het prijsverschil van je huidige telefoonrekening met je toekomstige telefoonrekening.
 • Klopt het? Druk dan op ‘Bevestig aanpassingen’.
 • Je hebt nu een goedkopere internetbundel! Deze bundel gaat op de eerste dag van de volgende maand in.

Bundels aanpassen in de Mijn Simyo app

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Log in met je telefoonnummer en wachtwoord of pincode.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundel die in prijs is verlaagd.
 • Druk op ‘Vergelijken en afronden’.
 • Druk op ‘Bevestiging aanpassingen’.
 • Je hebt nu een goedkopere internetbundel!

De genoemde bedragen in het filmpje wijken mogelijk af van de huidige tarieven.

Hoe zit het met deze prijsverlaging na 31 december?

sim only internetbundels in prijs verlaagd bundels aanpassenGoed nieuws! De actie met de prijsverlaging is tijdelijk, maar je bepaalt zelf hoe lang de korting duurt. Hoe dat zit? Zolang jij je internetbundel niet aanpast, betaal je hiervoor het tarief van deze actieperiode. Ook na 31 december betaal je dan de lagere prijs voor de internetbundel!

Pas je de bundel daarna wél aan? Dan kun je niet meer terug naar de bundel met de actieprijs. Overigens geldt dit niet voor je belbundel. Die kun je gewoon aanpassen, want dit staat volledig los van de prijs van je internetbundel.

De prijsverlaging geldt natuurlijk ook als je Simyo Compleet hebt. Hiermee verdubbelen we de inhoud van je bundels als je thuis internet van KPN hebt. De internetbundel van 4000 MB krijgt met Simyo Compleet bijvoorbeeld gratis een omvang van 8000 MB. Hiervoor betaal je dan maar 10 euro!

Geldt de prijsverlaging ook voor nieuwe klanten?

sim only internetbundels ook voor nieuwe klanten kortingJa. Ken je iemand die op zoek is naar een Sim Only abonnement? Dat komt goed uit. De tijdelijke prijzen gelden ook voor nieuwe klanten! Tip: zorg ervoor dat diegene via de Simyo Vriendendeal zijn Sim Only abonnement afsluit. Jij en de nieuwe Simyo beller krijgen dan allebei 10 euro korting op jullie telefoonrekening. Mooi meegenomen!

Voor welke voordelige internetbundel ga jij nu?

Discussie