Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

mobiele games
Terug naar overzicht
1,902x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Met deze vijf mobiele games kom je de winter door

De dagen zijn kort, koud en vaak nat. Zie daar de zonnige kant van in: een mooie reden om lekker binnen te blijven voor een fijne game op je smartphone of tablet! Maar welke mobiele games zijn het leukst? Hier lees je onze vijf tips voor indoor winterpret. Deze games hebben we gekozen omdat ze zo heerlijk winters zijn. Of omdat ze in reviews worden geprezen. Sommige games zijn gratis, andere kosten een paar euro: een prima investering voor urenlang speelplezier!

Mobiele games: dat is geen kinderspel

Speel jij graag een videogame? Je bent niet de enige. Gaming is één van de grootste hobby’s ter wereld. Zo’n 2,1 miljard wereldburgers spelen weleens een videospelletje. In Nederland zijn dit er bijna 7 miljoen. Hoeveel Nederlanders op hun mobiel gamen? En het aantal spellen dat ze per jaar downloaden? Dat is niet bekend. Wel hoeveel geld in 2016 met die mobiele games verdiend is: 124 miljoen euro. Wereldwijd was dit een duizelingwekkende 32,7 miljard euro. We kunnen dus oprecht stellen dat videogaming op smartphones en tablets de kinderschoenen al lang en breed ontgroeid is. De meest opzienbarende mobiele game dit jaar? Pokémon GO natuurlijk! In de eerste week vlogen er al 10 miljoen exemplaren de appstores uit. Een half jaar na de release stond de teller van Pokémon-vangers al op meer dan 500 miljoen.

Lara Croft GO: puzzelend langs ruïnes en over zaagbladen

Lara Croft GO won veel prijzen, zoals voor Mobile game van het jaar 2015. En terecht. Tomb Raider’s Lara Croft dompelt je ditmaal niet onder in een wereld van actie en geweld, maar van puzzels en tactisch vernuft. Stap voor stap beweeg je Lara over 101 prachtig vormgegeven, bordspelachtige levels vol regenwouden, ruïnes, labyrinten, slangen, zaagbladen en rotsblokken. Het is bijna als schaken. Bij iedere beurt moet je analyseren, rekenen en vooruit denken: hoe krijg ik Lara naar het volgende scherm? Voor de geoefende puzzelaars zijn de vraagstukken misschien niet altijd even uitdagend. Maar door de fijne gameplay, oogverblinde graphics en doordachte geluidjes zal niemand zich daaraan storen.

Android: €0,99
iOS: €1,99

https://www.youtube.com/watch?v=J4reGUMCeLY

The Room Three: ontsnap uit een raadselachtig herenhuis

The Room Three sluit aan bij de razend populaire escape rooms, waarbij je in real life met een team uit een kamer moet zien te ontsnappen. Bij de mobiele game The Room moest je uit een doos ontsnappen, bij The Room Two uit een kamer en nu bij Three uit het mysterieuze herenhuis The Grey Holm. In de verschillende kamers van het huis vind je allerlei hints en voorwerpen. Die gebruik je om puzzels te maken, raadsels op te lossen, sloten te openen of mechanismen in werking te zetten. Het mooie van Three is dat je ook goed op de verhaallijn moet letten, alleen zo kom je de villa uit. Loop je vast? Dan kun je hints krijgen. Daarom is deze game leuk voor jong en oud. En voor zowel puzzelprofs als spelstuntelaars.

iOS €4,99
Android €4,99

https://www.youtube.com/watch?v=2g9pqTyEaXo

FIFA Mobile: befaamde voetbalgame gaat (heel erg) mobiel

De FIFA-serie van EA is al 23 jaar de onbetwiste nummer één voetbalgame. Met FIFA Mobile gaat de spelontwikkelaar nu heel erg mobiel. Dat wil zeggen: echt een wedstrijd spelen is er niet meer bij. Het draait vooral om kort-maar-krachtige spelsituaties en mini-games waarbij je bijvoorbeeld moet dribbelen of keepen. Tijdens het spelen verzamel je tokens om sterkere spelers mee te kopen. De nieuwe opzet is lekker verfrissend, maar wel eventjes wennen. Een leuke optie is de Attack Mode, waarbij je het opneemt tegen een vriend of wildvreemde door omstebeurt een aanvalssituatie uit een wedstrijd te spelen. Erg fijn: de game is minder dan 100 MB en laadt snel. En dus is hij ook geschikt voor mensen met een wat minder krachtige smartphone of tablet.

Gratis, iOS, Android en Windows (Tijdens de verschillende spelletjes verbruik je ‘energie’. Als die op is, moet je energy coins kopen voor meer speeltijd.)

mobiele games

Een trainingssituatie in FIFA Mobile

Ridiculous Fishing: Nederlands neusje van de zalm

Ridiculous Fishing is waarschijnlijk de beste en populairste Nederlandse mobiele game ooit. Het spel is al wat ouder, maar het is tijdloos, leuk voor alle leeftijden en overladen met talloze prijzen – zoals die van iPhone Game of the year 2013. Het spel draait om visser Billy, een ietwat vreemde eend in de bijt. Hij vist namelijk niet alleen met haken, maar ook met broodroosters, föhns en bazooka’s. Als Billy moet jij de lijn uitgooien, de vis vangen en vervolgens weer uit de lucht schieten om geld te verdienen. Van dat geld kun je betere visspullen kopen. Of bijvoorbeeld een piratenhoed, gewoon omdat het leuk is. De graphics, geluiden en hilarische taferelen doen een beetje denken aan Super Mario Bros op de eerste Nintendo. Dit retrosausje maakt het af: een spel om je vingers bij af te likken.

Android: €2,25
iOS: €2,99

A Good Snowman: knuffelbare kerstgame die je doet smelten

Tot slot. Kom jij helemaal natgeregend binnen? Hebben de buurjochies je net bekogeld met sneeuwballen? Pak dan je telefoon en speel even A Good Snowman. Je slechtemobiele games humeur zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. ‘Nog nooit in mijn leven heb ik een videogame zo graag willen knuffelen’, zei een recensent over dit spel. Een ondefinieerbaar maar verschrikkelijk schattig monster moet uit grote sneeuwballen sneeuwpoppen puzzelen. Is even gemakkelijk als het klinkt. De opzet, althans. Evengoed is het spel namelijk uitdagend, ook voor volwassenen. Een beetje zoals Vier op ’n rij dat ook is. En smelt je nog niet van het knuffelmonster? Dan zeker van het vreedzame landschap of de betoverende wegzweefmuziek.

Android: €4,59
iOS: €4,99

Wat is jouw favoriete wintergame?

Hebben we een goed spel over het hoofd gezien? Heb jij een nóg betere game om Koning Winter mee te trotseren? Zet jouw tip dan even in de comments.

 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.