Alles over de
Mijn Simyo app

De Mijn Simyo app is je persoonlijke assistent voor je Sim Only abonnement of Prepaid tegoed. Met deze overzichtelijke app zie je in één oogopslag hoeveel belminuten en MB’s je nog over hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan én houd je controle over je kosten!

Download de Mijn Simyo app voor iOS of Android

Download de Simyo App Download de Simyo App

Simyo app

Altijd inzicht je verbruik

Altijd inzicht in je verbruik

Met de Mijn Simyo app zie je meteen hoeveel belminuten en MB’s je deze maand nog hebt. Zo blijf je baas in eigen bundel en bepaal je altijd je eigen genoeg met de Mijn Simyo app. Je kunt namelijk elke maand de hoogte van je bel- en internetbundels gratis aanpassen. Naar boven én beneden. Je Sim Only abonnement past dus altijd bij jouw bel- en internetverbruik.

Simyo app, altijd inzicht in je verbruik

Makkelijk MB’s bijkopen

Makkelijk MB’s bijkopen

Het kan wel eens gebeuren dat je internetbundel op is, voordat de maand is afgelopen. Geen paniek: je kunt voordelig blijven internetten! Met de Mijn Simyo app koop je makkelijk en snel extra MB’s. Voor 5 euro krijg je 500 MB, bovenop je internetbundel. Zo heb je altijd genoeg MB’s. De kosten zetten we op je factuur.  

Simyo app, makkelijk MB's bijkopen

Nooit meer zonder Prepaid beltegoed

Nooit meer zonder Prepaid beltegoed

Heb je een Prepaid simkaart van Simyo? Goed nieuws! Met de Mijn Simyo app kun je makkelijk en snel opwaarderen. Zo heb je altijd genoeg beltegoed. In de Mijn Simyo app zie je ook hoeveel beltegoed en MB’s je nog hebt. Je bepaalt zelf of dat genoeg is en kunt dus altijd bellen, sms’en en internetten met je Prepaid simkaart. 

Simyo app, nooit meer zonder Prepaid beltegoed

Mijn Simyo app voor het hele gezin

Mijn Simyo app voor het hele gezin

Je kunt meerdere telefoonnummers toevoegen aan de Mijn Simyo app. Zo houd je makkelijk het verbruik en de kosten in de gaten. Bijvoorbeeld van je kinderen. Het maakt niet uit of je zelf een Sim Only abonnement of een Prepaid simkaart hebt. Je kunt alle telefoonnummers toevoegen aan de Mijn Simyo app.

Geschikt voor Android-smartphones en iPhones

Geschikt voor alle Android-smartphones en iPhones

De Mijn Simyo app is geschikt voor alle nieuwe smartphones. Denk hierbij aan de iPhone 6S, de iPhone 6S Plus en de Samsung Galaxy S6. Natuurlijk werkt de app ook prima op andere Android-smartphones en iPhones.

Download de Simyo App Download de Simyo App

Simyo app, geschikt voor Android en iPhones

Inlogcode en ingelogd blijven

Inlogcode en ingelogd blijven

De app is beveiligd met hetzelfde wachtwoord als je op Mijn Simyo gebruikt. Zo kunnen anderen niet in je gegevens kijken. Als je het handiger vindt kun je ook een 5-cijferige inlogcode instellen voor de app.

 

Wil je niet steeds opnieuw je wachtwoord of inlogcode invoeren? Kies dan voor de optie ‘ingelogd blijven’ in het inlogscherm. Zo blijf je altijd ingelogd.

Simyo app, inlogcode en ingelogd blijven

Korting op je factuur met de Simyo VriendenDeal

Korting op je factuur met de Simyo VriendenDeal

In de Mijn Simyo app is er natuurlijk ook plaats voor de succesvolle Simyo VriendenDeal. Voor elke nieuwe Simyo beller die klant is geworden via jouw persoonlijke link verdien je voordeel. € 5,- bij een Simyo Prepaid, € 10,- bij een Sim Only abonnement. En je vriend ook!

10 ERUO