Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

iphone 11 pro max nieuwe telefoon
Terug naar overzicht
1,471x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Sim only | Telefoons & Tech |

Nieuwe iPhones aangekondigd: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Daar zijn ze dan! Apple’s nieuwste pronkstukken van de imposante iPhone-collectie: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Zoals altijd gelanceerd in september en binnenkort verkrijgbaar in Nederland. Wij praten je bij over al het nieuwe van deze nieuwe iPhones.

Welke toestellen lanceerde Apple op ‘Apple Night’?

welke iphone 11 telefoons zijn erApple kondigde de nieuwe telefoons als vanouds aan op een ‘keynote’ in het Steve Jobs Theater in San Francisco. Nadat Apple-topman Tim Cook eerst de iPhone 11 presenteerde, maakte hij in het slotstuk van zijn presentatie ook bekend dat Apple de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitbrengt. Daarnaast komt Apple met een nieuwe iPad en Apple Watch.

De ins en outs van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn de twee nieuwe toptelefoons van Apple. Ze volgen de iPhone Xs en iPhone Xs Max uit 2018 op. Dat is ook wel aan het design te zien, want ze lijken als twee druppels water op hun voorgangers. Wat dat betreft zijn er geen grote vernieuwingen. Het zijn vooral de camera’s die Apple flink onder handen heeft genomen.

Design: identiek aan de voorkant, anders aan de achterkant

iphone 11 designAan de voorkant zijn de twee nieuwe iPhones nagenoeg identiek aan hun voorgangers. Ze hebben dezelfde notch en dunne schermranden. Andere eigenschappen delen ze ook: zo zijn de twee iPhone 11 Pro-toestellen stof- en waterdicht. Nieuw is dat het frame van roestvrijstaal is, dat volgens Apple extra stevig is. De voor- en achterkant zijn van glas en daardoor zijn ook de nieuwe iPhones weer draadloos op te laden. Draai je de telefoons om? Dan verschillen ze wél van hun voorgangers, omdat ze drie camera’s hebben in plaats van twee.

Scherm: hoge helderheid en fel contrast dankzij OLED

iphone 11 schermDe twee iPhones gebruiken allebei de OLED-schermtechnologie. Dat is goed nieuws, want dat is voor smartphones de beste technologie van dit moment. Het heeft een hoge helderheid, goede kleurweergave en fel contrast. Wel is het ook een duur schermtype. De iPhone 11 Pro heeft een schermformaat van 5,8 inch met een resolutie van 2436x1125 pixels. Opvallend: hij is hiermee kleiner dan de goedkopere iPhone 11, die wél een lagere resolutie heeft. Zijn grote broer heeft een 6,5 inchscherm met een iets hogere resolutie van2688x1242 pixels.

iphone 11 gamen

Hardware: verbeterde specificaties, maar geen reuzestap vooruit

iphone 11 pro max hardwareZoals elk jaar voorziet Apple zijn smartphones van een zelfgemaakte processor, dit jaar de A13. Deze chipsets worden elk jaar wat krachtiger en dat is nu niet anders. Volgens Apple is de A13 de snelste smartphoneprocessor ooit en presteren de nieuwe iPhones daardoor beter dan hun voorgangers. Concrete cijfers gaf Apple nog niet, maar volgens de fabrikant zijn de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max zuiniger met energie dan de iPhone Xs. Ze gaan tot vier en vijf uur langer mee op een lading. Daarnaast ondersteunen de twee iPhones Fast Charge en levert Apple hiervoor een speciale adapter mee. Vorige iPhones konden dit ook. Het opslaggeheugen van de telefoons is opnieuw niet uitbreidbaar, maar je hebt keuze uit 64, 256 en 512 GB opslaggeheugen. Aan ruimte dus geen gebrek.

Camera’s: Apple volgt trend van drie camera’s

iphone 11 pro camera'sSamsung en Huawei hadden ze al: telefoons met drie camera’s. Apple voegt zich nu ook bij dit gezelschap. De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max hebben drie 12-megapixelcamera’s aan de achterkant. Een daarvan heeft een ultragroothoeklens, een ander een telelens om optisch in te zoomen. Hiermee zoom je zonder kwaliteitsverlies in, iets dat vorige iPhones ook konden.

Verdere vernieuwingen zitten ‘m vooral in softwarefuncties. Zo is Apple’s redelijk beperkte camera-app uitgebreid met nieuwe functies. Eén daarvan is Deep Fusion. Hiermee schiet de camera meerdere foto’s. Kunstmatige intelligentie analyseert vervolgens deze beelden en voegt de beste delen samen tot het eindresultaat. Hierdoor zouden de resultaten een stuk beter zijn.

De camera aan de voorkant schiet ook foto’s in 12 megapixel. Net als de camera’s aan de achterkant kan deze met 60 frames per seconde in 4K filmen en kun je slowmotionvideo’s opnemen. Of, zoals Apple dat noemt: slofies.

Dit is de iPhone 11

iphone 11 kleurenNaast de twee Pro-toestellen, brengt Apple ook een ‘gewone’ iPhone 11 uit. Dit is de opvolger van de iPhone Xr van vorig jaar. Deze is iets betaalbaarder (waarover later meer) en dat zie je terug in de hardware van de telefoon. Zo heeft dit toestel een LCD-display van 6,1 inch met een lagere resolutie van 1792x828 pixels. Ook heeft de telefoon aan de achterkant een camera minder. Naast de hoofdcamera heeft de iPhone 11 een groothoeklens. De processor, en daarmee de snelheid, is wél hetzelfde. Daarom is het helemaal niet erg om terug te vallen op de iPhone 11. Hij is een stuk minder duur, maar wel ongeveer even snel. Omdat het scherm een lagere resolutie heeft, is hij ook iets zuiniger.

Wat is het verschil tussen de nieuwe iPhones?

De nieuwe iPhones hebben veel overeenkomsten, maar verschillen zijn er ook. Die zetten we op een rijtje!

iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max
Schermformaat en resolutie 6,1 inch 1792x828 pixels 5,8 inch 2436x1125 pixels 6,5 inch 2688x1242 pixels
Schermtechniek LCD OLED OLED
Opslagcapaciteit 64/128/256 GB 64/256/512 GB 64/256/512 GB
Camera Dual 12 megapixel Triple 12 megapixel Triple 12 megapixel
Prijs Vanaf 809 euro Vanaf 1159 euro Vanaf 1259 euro

Wat kosten de nieuwe iPhones en wanneer zijn ze te koop?

iphone 11 prijs duurVan de drie nieuwe iPhones is de iPhone 11 het minst duur. Dit model kost minimaal 809 euro. De Pro-varianten zijn minimaal 350 euro duurder. Overweeg je een van de nieuwe iPhones te kopen voor je Sim Only abonnement? Dan ben je dus behoorlijk duur uit. Voor veel minder geld heb je smartphones die zich al met de nieuwe iPhones kunnen meten. Kijk maar naar de telefoons uit ons blog over goedkope smartphones. Wil je per se een iPhone als nieuwe telefoon, maar vind je de nieuwe iPhones te duur? Overweeg dan een refurbished iPhone. Dit zijn gebruikte iPhones die als nieuw zijn, maar dan voor een veel schappelijkere prijs.

Los van de prijs: welke nieuwe iPhone is jouw favoriet?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.