• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

OnePlus met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

OnePlus telefoon met abonnement

Kracht, strakke designs en indrukwekkende gadgets: met de telefoons van OnePlus steel jij absoluut de show! Wat hebben Simyo en OnePlus met elkaar gemeen? We streven beiden altijd naar verbetering! Ga daarom voor het perfecte duo: Een OnePlus met abonnement bij Simyo. OnePlus is altijd in beweging en levert met elke nieuwe telefoon topkwaliteit.

Waarom een OnePlus bij Simyo bestellen?

Een OnePlus met abonnement bij Simyo betekent: altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare netwerk van KPN, scherpe prijzen en een telefoon die aan al jouw wensen voldoet.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Je hebt altijd keuze uit de bundels die we aanboden toen jij Simyo klant werd.

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over OnePlus

OnePlus maakt gebruikersgerichte technologie van topkwaliteit. OnePlus is in 2013 opgericht rond de gedurfde mantra Never Settle. Never Settle gaat niet om perfectie. Het gaat over het constant willen streven naar verbetering. Met dit uitgangspunt ontwerpt OnePlus altijd hoogwaardige apparaten en software die de best mogelijke ervaring voor de gebruikers bieden. In 2021 is OnePlus opnieuw verkozen tot Beste merk voor smartphones door PCMag, voor het 3e achtereenvolgende jaar.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke OnePlus telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons OnePlus aanbod hier.

Zijn er op dit moment OnePlus aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het OnePlus aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude OnePlus inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben OnePlus telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een OnePlus met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke OnePlus telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een OnePlus?

Het besturingssysteem van OnePlus is OxygenOS. Dit is een speciaal voor OnePlus ontwikkelde versie van Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de ColorOS up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.