Mijn simkaart is afgesloten wegens hoogverbruik

Als je meer dan € 100,- per 24 uur of meer dan € 250,- per week buiten je bundel verbruikt, dan blokkeren we uit voorzorg tijdelijk je aansluiting. 

Het is goed om te weten dat we je verbruik met een vertraging binnen krijgen van het netwerk. In Nederland kan dit tot 4 uur duren. Verbruik in het buitenland kan tot 36 uur later binnenkomen bij Simyo. Als je in die tijd veel verbruik hebt gehad, kan het voorkomen dat we niet precies bij € 100,- of € 250,- blokkeren.

Je aansluiting deblokkeren
Om je aansluiting zo snel mogelijk weer geactiveerd te krijgen, vragen wij je een aanbetaling te doen op het openstaande bedrag. Dit doe je zo:

  • Log in op Mijn Simyo. Klik op de factuur tegel om de totale kosten te bekijken en voor het overmaken van de aanbetaling.
  • Kies voor 'Overmaken via iDEAL'. Je ziet vervolgens de hoogte van de aanbetaling verschijnen. Dit bedrag staat vast en kun je dus niet aanpassen. De bedragen zijn € 100,- bij hoogverbruik tot en met € 250,- of 50% van het totaalbedrag bij hoogverbruik boven € 250,-.
  • Zodra je de aanbetaling gedaan hebt, activeren we direct je simkaart. Zet voor de zekerheid je telefoon even uit en weer aan.

Hoogverbruik door internet?
In dit artikel delen we een paar slimme dataverbruik tips met je!

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

.