Internet in het buitenland (Prepaid)

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld internetten met je mobiel. In dit artikel vertellen we je alles over Prepaid internet in het buitenland. Meer informatie over internetten met een Simyo Sim only abonnement vind je hier.

Hoe kan ik internet instellen voor het in het buitenland?
Zet op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app de optie 'Internetten in Nederland' en 'Internetten in het buitenland' aan. Zet daarna je telefoon uit en weer aan zodat je simkaart zich opnieuw aanmeldt op het netwerk. Zet (data)roaming aan via de instellingen op je telefoon.

Wat kost mobiel internet in het buitenland?  
Simyo heeft geen speciale bundels voor in het buitenland. Je kan je internetbundel wel gebruiken binnen de EU (zone 1). Je verbruik valt dan namelijk binnen de bundel. We nemen hier de tarieven met je door:

  • Internetten binnen zone 1
    Binnen de EU (zone 1) kan je je internetbundel gebruiken. Heb je geen internetbundel of is je internetbundel op? Dan betaal je het pay as you go tarief van € 0,15 per MB.
  • Internetten buiten de zone 1
    Buiten zone 1 betaal je € 5,- per MB. Bekijk hier de zone-indeling.

Mijn internetbundel is op. Wat nu?
Geen zorgen. Wanneer je internetbundel op is, sturen we je een sms’je. Je kan daarna gewoon weer een internetbundel bestellen op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app.

Hoe houd ik mijn internetverbruik in de gaten?
Ook op reis kan je je internetbundel in de gaten houden op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Houd er wel rekening mee dat je verbruik in het buitenland met vertraging wordt verwerkt. Wij zorgen er wel voor dat je niet voor verassingen komt te staan. Zo ontvang je van ons een sms’je zodra je internetbundel voor 50% of 100% verbruikt is.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback