Internet in het buitenland

Bij Simyo kun je met Sim Only overal ter wereld gebruik maken van internet. Klik hier voor de zone-indeling en hier voor de bijbehorende tarieven. Met een Simyo Prepaid simkaart is het niet mogelijk om te internetten in het buitenland.

Wat kost mobiel internet in het buitenland?
Het is niet mogelijk om een speciale internetbundel aan te schaffen waarmee je in het buitenland kunt internetten. Buiten Nederland, binnen de EU betaal je € 0,06 per MB*. Buiten de EU betaal je € 5,- per MB. We helpen je het internetverbruik in het buitenland extra in de gaten te houden. Zodra je kosten € 50,- (exclusief BTW) bedragen, sturen we je een sms'je met een waarschuwing. Je bepaalt daarna zelf of je wil blijven internetten.

*Dit is een tijdelijk tarief. Door technische redenen kunnen we nog niet het werkelijke tarief in rekening brengen. Kijk hier voor meer informatie.

Inschakelen mobiel internet in het buitenland
Wil je internetten in het buitenland? Zet dan op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app de optie 'Internet op je mobiel in Nederland' en 'Internet op je mobiel in het buitenland' aan. Vergeet niet om ook (data)roaming aan te zetten op je telefoon.

Let op: Wil je vanuit het buitenland onze klantenservice bellen, dan kan dat via +31202003007 of 0031202003007. Het tarief voor bellen vanuit het buitenland is afhankelijk van de zone waarin je bent.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

Top