Internet in het buitenland

Bij Simyo kun je met Sim Only overal ter wereld gebruikmaken van internet. Met een Simyo Prepaid simkaart is het niet mogelijk om te internetten in het buitenland. Alles over het gebruik van je Simyo Sim Only abonnement in het buitenland vind je hier en voor Simyo Prepaid hebben we hier alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Wat kost mobiel internet in het buitenland?
Simyo heeft geen speciale bundels voor in het buitenland. Je kunt je internetbundel wel gebruiken binnen de EU (zone 1). Je vebruik valt dan namelijk binnen de bundel. We nemen hier de tarieven met je door:

  • Internetten binnen zone 1
    Binnen de EU (zone 1) bel, sms internet je vanuit je bundel. Net zoals je gewend bent in Nederland. Je kunt daarom gerust internetten zonder extra kosten. Let op: wil je internetten binnen zone 1, maar heb je geen internetbundel? Dan betaal je het buitenbundeltarief. Wil je meer weten over het gebruik van je bundels in de EU? We leggen hier alles uit.
  • Internetten buiten de zone 1
    Buiten zone 1 betaal je € 5,- per MB. Hier vind je onze zone-indeling en de bijbehorende tarieven vind je hier. Simyo heeft geen speciale internetbundels voor in het buitenland. 

Internetverbruik in de gaten houden
Ook op reis kun je je bundels in de gaten houden via Mijn Simyo  en de Mijn Simyo app. Houd er wel rekening mee dat je verbruik in het buitenland met vertraging wordt verwerkt. We helpen je het internetverbruik in het buitenland extra in de gaten te houden. Zodra je internetkosten € 60,50 bedragen, sturen we je een sms'je met een waarschuwing. Je bepaalt daarna zelf of je wil blijven internetten.

Internetinstellingen voor in het buitenland
Zet op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app de optie 'Internet op je mobiel in Nederland' en 'Internet op je mobiel in het buitenland' aan. Zet daarna je telefoon uit en weer aan zodat je simkaart zich opnieuw aanmeldt op het netwerk. Vergeet niet om ook (data)roaming aan te zetten op je telefoon. 

Kun je geen verbinding maken met internet in het buitenland? 
Bekijk dit artikel voor extra tips.

Let op: wil je vanuit het buitenland onze klantenservice bellen, dan kan dat via +31202003007 of 0031202003007.


Tip: hoe werkt bellen en internetten in het buitenland en wat moet je doen als je geen bereik hebt? In dit blog lees je er alles over.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

Top