.

Samsung cashback-actie
Terug naar overzicht
6,758x gelezen

Struin jij het web af naar een fijne, nieuwe smartphone? Goed nieuws voor de speurneuzen. Want, Samsung is fan van acties, en wij ook. Daarom vind je in dit artikel altijd de huidige acties die gelden op Samsung-telefoons die je bij ons kunt kopen. Met dit blog blijf je helemaal up-to-date en heb je altijd prijs. Tel uit je winst!

Cashen met de Samsung Galaxy A53, Galaxy A52s en Galaxy S21 FE

Ja, je leest het goed in de titel hierboven! De huidige cashback-actie van Samsung geldt voor de Samsung Galaxy A53 5G en de Samsung Galaxy A52s 5G. Wanneer je de A53 of A52s bij een erkende verkoper - zoals bij ons - koopt, dan kun je in dit geval €50 van het aankoopbedrag gewoon bij Samsung terugvragen. Daarnaast loopt er momenteel een actie op de Samsung Galaxy S21 FE 5G. Als je die koopt, krijg je van Samsung een JBL Flip 5 bluetooth speaker ter waarde van €139 cadeau! Hierbij de deelnemende telefoons en de bijbehorende cashback-bedragen op een rij:

Toestel Actie Aankoopdatum Uiterste registratiedatum: Registratie link:
Samsung Galaxy S21 FE 5G Gratis JBL Flip 5 speaker t.w.v. € 139 16 mei t/m 3 juli 15 aug
Samsung Galaxy A52s 5G € 50 cashback 16 t/m 29 mei 11 juli
Samsung Galaxy A53 5G € 50 cashback 16 t/m 29 mei 11 juli

Hoe werkt de cashback-actie?

Om in aanmerking te komen voor de cashback of de JBL Flip 5, vul je het registratieformulier in op de site van Samsung. Hiervoor heb je drie dingen nodig: het IMEI-nummer en de EAN-code van de telefoon, en het aankoopbewijs van Simyo. Het IMEI-nummer (15 cijfers) en de EAN-code (de 13 cijfers van de streepjescode) staan op het doosje van het toestel.

Je aankoopbewijs is een screenshot of foto van de 'Welkom bij Simyo!' e-mail, die je hebt ontvangen na je bestelling. Hierin staan de datum van bestelling, het type toestel en de toestelprijs vermeld.

Gevonden? Mooi! Volg nu de volgende stappen:

Stap 1: Bestel de telefoon en wacht tot je hem thuis ontvangen hebt (als je dat nog niet gedaan had)
Stap 2: Ga naar de promo-pagina en klik op ‘registreren’. (Hier voor de Galaxy A53 en A52s, en hier voor de Galaxy S21 FE)
Stap 3: Log in met je Samsung-account, of maak er een aan, als je nog geen Samsung-account hebt.
Stap 4: Na het inloggen kom je op het cashback-registratieformulier. Vul je gegevens in en volg de stappen.

De voorwaarden

Een deel van de voorwaarden voor het aanvragen van de cashback hebben we in de alinea’s hierboven al kort genoemd. Maar uiteraard zijn er ook Algemene Voorwaarden die bij deze cashback-actie horen. Ook deze voorwaarden vind je op de promo-website van Samsung.

Belangrijk voor de €50 cashback:

  • Koop de Galaxy A53 5G of Galaxy A52s 5G tijdens de actieperiode van 16-05-2022 t/m 29-05-2022.
  • Registreer je telefoon vóór 11 juli door het formulier van de cashback-actie in te vullen.

Belangrijk voor de JBL Flip 5:

  • Koop de Galaxy S21 FE 5g tijdens de actieperiode van 16-05-2022 t/m 03-07-2022.
  • Registreer je telefoon vóór 15 augustus door het formulier van de cashback-actie in te vullen.

Samsung shoppen bij Simyo

Je hoeft niet ver te zoeken voor de Samsung Galaxy S21 FE 5G, Galaxy A53 of Galaxy A52s want bij ons shop je deze toppers gewoon online. Da’s mooi meegenomen toch? Ben je überhaupt benieuwd welke Samsung bij jou past? Dan kun je dit blog lezen om daarachter te komen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.