Sim Only vergelijken

Wil je een betaalbaar en goed Sim Only abonnement? Dan is het slim om eerst wat onderzoek te doen. Bij het vergelijken van het ene Sim Only abonnement met een andere komt Simyo goed uit de bus. Niet voor niets is Simyo 15 keer op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider.

Vergelijk Simyo met andere aanbieders

Waarschijnlijk wil je voor een lage prijs goed bereik hebben en ook snel internet. Je zult dan op een aantal onderdelen moeten vergelijken. Allereerst de kosten van bellen per minuut of het aantal sms’jes dat je krijgt in je bundel. Internet je veel? Let dan vooral op de snelheid, maar ook op de grootte van je internetbundel.

Wist je dat de klantenservice van Simyo gratis is? Dat is ook iets dat scheelt. Daarnaast is het betrouwbare KPN-netwerk dat Simyo gebruikt onvergelijkbaar goed. Reken dat ook mee als je aan het vergelijken slaat.

Vergelijk Simyo met andere aanbieders

Simyo is door de Consumentenbond beoordeeld als Sim Only provider met de hoogste algemene tevredenheid. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Wil jij ook weten hoe we gescoord hebben? Bekijk en vergelijk onze score hier.

  Simyo Ben Tele2 Simpel hollandse nieuwe
Algemene tevredenheid 9.4 8.3 7.9 8.8 8.3
Gratis klantenservice Ja Ja Nee Ja Ja
MB's bijkopen Ja Ja Ja Ja Ja
Gratis 4G Ja Nee Ja Ja Ja
Netwerk KPN T-Mobile Tele2 T-Mobile Vodafone
Maandelijks opzegbaar Ja Bestel Ja Ja Nee Nee
Slide table

Sim Only vergelijken: 4G internet is sneller

Bij Simyo krijg je standaard 4G bij je internetbundel. Je krijgt dan snel en stabiel mobiel internet met een downloadsnelheid van 20 Mbsp en een uploadsnelheid van 10 Mbps. Én het is helemaal gratis. Is je telefoon niet 4G-ready? Dan maak je dan automatisch gebruik van 3G. Je hoeft je instellingen niet aan te passen en de kosten van je bundel veranderen niet.

Zo! Da's snel!, 2G: 1Mbps, 3G: 10Mbps, 4G: 20Mbps

 

Wat kost Sim Only van Simyo?

Het meest gekozen Sim Only abonnement bij een contract van een jaar kost je per maand 17 euro. Daar heb je 300 belminuten of sms’jes en 5000 MB aan data voor. Bij Simyo krijg je standaard 4G internet bij je databundel. Als extra kun je een Sms Onbeperkt bundel aanzetten voor 1 euro per maand.

Het mooie is: via Mijn Simyo stel je zelf je bundels samen en kun je ze ook weer aanpassen. Gebruik de handige tool om je abonnement samen te stellen. Je ziet direct wat je maandelijkse kosten zijn.

Wat kosten de databundels voor Sim Only?

Misschien wil je ook nog de databundels voor Sim Only vergelijken? Simyo heeft drie databundels voor Sim Only. Bekijk alle prijzen van mobiel internet van Simyo.

Wil je weten hoeveel MB’s je krijgt per internet jaarbundel? Check hier hoe voordelig Simyo is.

Maandelijks gratis aanpassen

Bij Simyo kun je elke maand je abonnement gratis wijzigen. Dit kan bij een maand- en een jaarabonnement. Weten hoe gratis aanpassen werkt?

We geven tips over slim omgaan met je Sim Only abonnement

In ons blog vind je alle tips om slim om te gaan met je verbruik. Lees de blogpost Nooit meer over je mobiele datalimiet heen . Ook op het Simyo Forum vind je tips om te besparen.

De Consumentenbond en Sim Only abonnement vergelijken

Gebruikers geven hun ervaringen met Sim Only door aan het panel van de Consumentenbond. Daarnaast voert deze organisatie ook nog haar eigen onderzoek uit. De Consumentenbond beoordeelt Simyo als het meest betrouwbaar vergeleken met de andere providers. De belkwaliteit is bij Simyo het beste en het internet heeft de minste storingen. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

Wat klanten van ons vinden

Simyo klanten zijn zeer tevreden

Onze klanten waarderen ons met een 7,8

Ben al meerdere jaren klant en nooit spijt gehad. Ik bel weinig, dus veel abonnementen zijn niet aantrekkelijk voor mijn belgedrag. Goed netwerk, betrouwbaar. Voordelig tarief (prepaid zelfs voordeliger dan sommige abonnementen). Duidelijke website, no-nonsense.

- Sebastiaan

Bekijk alle 1748 beoordelingen

Meer weten over Sim Only?

Heb je nog vragen als "Wat betekent Sim Only?", ga dan naar ons Forum of mail ons.

Begin nu met voordelig internetten

Supersnel mobiel internet zonder dat je eraan vastzit.

Liever geen abonnement? Kies voor Prepaid van Simyo

Ben je al klant en wil je overstappen van Prepaid naar Sim Only?
Log dan in op Mijn Simyo

Simyo wenst je hele fijne feestdagen!