Sim Only abonnement vergelijken

Zoek je het ideale telefoonabonnement voor je mobiele telefoon? Van verschillende providers, waaronder Simyo, kun je de abonnementen voor Sim Only vergelijken. Zo vind je een abonnement dat écht bij je past. Qua prijs, kwaliteit én bundels. Wij helpen je jouw ideale Sim Only abonnement te vinden.

Vergelijk Sim Only providers met elkaar

Om jouw ideale abonnement te vinden kun je aanbieders van Sim Only vergelijken op allerlei onderdelen. Welk mobiele netwerk is het betrouwbaarst? Welke provider biedt de beste service? En welke provider geeft mij de vrijheid om mijn abonnement ook tijdens de abonnementsperiode nog gratis aan te passen?

Dit soort vragen helpen je een weloverwogen keuze te maken. Bedenk bij het vergelijken van Sim Only abonnementen wat jij belangrijk vindt. Wil je onbeperkt kunnen bellen? Of hecht je meer waarde aan een betaalbare, grote internetbundel of de mogelijkheid om MB’s bij te kopen? Met andere woorden: wat vind jij belangrijk bij een Sim Only abonnement? Als je dat helder hebt, kun je goed abonnementen voor Sim Only vergelijken.

Voor het vergelijken van Sim Only van Simyo is het goed om te weten dat je tijdens de abonnementsperiode altijd je bundels gratis naar boven of beneden kunt aanpassen. Daarnaast is Simyo de enige provider ooit die is uitgeroepen tot het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Ook is Simyo door de Consumentenbond achttien keer verkozen tot beste mobiele provider en gebruikt Simyo het betrouwbare mobiele netwerk van KPN.

Abonnementen vergelijken? Het speurwerk is al voor je gedaan

Elk kwartaal worden de verschillende providers met elkaar vergeleken door de Consumentenbond. Simyo kwam al 18 keer als de beste uit de test. Heb je onze prijzenkast al gezien? Naast de score (algemene tevredenheid) van de Consumentenbond, doen we zelf ook onderzoek en vergelijken we onszelf met andere providers. Kijk maar naar onderstaande tabel, inclusief de uitslag van januari 2020.

  Algemene tevredenheid volgens de Consumentenbond.
  Onze bellers melden de minste storingen bij bellen, sms’en en internetten
  Hier tonen wij steeds de maximale snelheid bij standaard 4G internet. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.
  Niet alle providers bieden gratis 4G aan.
  Providers die maandelijkse opzegging als optie aanbieden geven de klant meer flexibiliteit
  Je abonnement is maandelijks opzegbaar en loopt voor onbepaalde tijd
  Providers die het aanpassen van bundels als optie aanbieden geven de klant meer flexibiliteit.
  Simyo Simpel Ben Vodafone
Algemene tevredenheid
i
9,8 9,4 8,9 8,4
Netwerk
KPN T-Mobile T-Mobile Vodafone
4G internet­snelheid
i
256 Mbps 75 Mbps 100 Mbps 250 Mbps
Gratis 4G
Ja Ja Nee Ja
Optie maandabonnement
i
Ja Bestel Nee Ja Nee
Slide table

Bestel Sim Only

Sim Only 4G internet vergelijken

Bij de meeste Sim Only aanbieders bepaal je zelf of je, naast een belbundel, ook een Sim Only internetbundel neemt. Het verschilt nog weleens of je dan het trage 3G internet krijgt of het moderne 4G internet. Bij providers die standaard 3G internet bieden, moet je vaak bijbetalen om 4G internet te gebruiken. Vind je snel en betrouwbaar mobiel internet belangrijk? Neem 4G dan mee bij het Sim Only vergelijken.

Best belangrijk om te onthouden: dat je voor Sim Only de internetsnelheid kunt vergelijken. Ook bij 4G kan de snelheid verschillen. Wil je van een Sim Only abonnement vergelijken de 4G snelheid weten? Lees dan recensies over het mobiele netwerk dat de Sim Only provider gebruikt. Zo kun je Sim Only 4G écht vergelijken op kwaliteit en snelheid.

Binnen een paar jaar kun je Sim Only ook vergelijken op 5G. Dit is de opvolger van 4G waar nu druk aan wordt gewerkt. Deze variant van mobiel internet is nog sneller, maar het duurt nog even voor het breed beschikbaar is in Nederland.

Zo! Da's snel!, 2G: 1Mbps, 3G: 10Mbps, 4G: 20Mbps

Benieuwd wat je met deze snelheden kan? Lees meer in ons artikel over 3G en 4G snelheid.

Sinds kort ook mogelijk bij Simyo: VoLTE. Dat is bellen via het 4G netwerk, waarbij je extra snel wordt verbonden en je betere geluidskwaliteit ervaart.

Goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken

Sim Only is betaalbaarder dan een abonnement met toestel. Dit komt omdat je met de telefoonrekening alleen betaalt voor je bundels, niet voor een telefoon die je op afbetaling koopt bij het afsluiten van je abonnement. Wil je de goedkoopste abonnementen voor Sim Only vergelijken? Onderaan de streep komt Simyo dan naar voren als beste keuze. Niet alleen zijn de bundels scherp geprijsd, ook heeft Simyo een uitgebreid servicepakket. Zo heeft Simyo de beste klantenservice en is er een forum waar je vraag altijd binnen 24 uur wordt beantwoord. Maar schrik niet als je eerder antwoord krijgt! Ook is Simyo achttien keer als beste getest door de Consumentenbond en is Simyo de enige telecomprovider ooit die de prijs won voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.

Simyo Sim Only

Ga je voor Sim Only van Simyo? Je kunt onze Sim Only vergelijken op verschillende onderdelen. Je bepaalt zelf of je een maandelijks opzegbaar abonnement neemt of een jaarcontract afsluit. Ook kun je zelf je bel- en internetbundels uitkiezen. Het mooie is: je kunt je bundels daarna altijd, elke maand gratis naar boven of beneden aanpassen. Zo blijft je abonnement altijd bij jouw persoonlijke situatie passen. Handig om mee te nemen als je Sim Only gaat vergelijken!

Heb je thuis vast internet van KPN? Dan heb je met Sim Only van Simyo extra voordeel. Omdat je het netwerk van KPN twee keer gebruikt, krijg je ook twee keer zoveel minuten en MB’s. Gewoon, helemaal gratis. Dit heet Simyo Compleet en je hoeft het alleen te activeren via Mijn Simyo.

Wat klanten van ons vinden

Simyo klanten zijn zeer tevreden

Onze klanten waarderen ons met een 7.8

Ben al meerdere jaren klant en nooit spijt gehad. Ik bel weinig, dus veel abonnementen zijn niet aantrekkelijk voor mijn belgedrag. Goed netwerk, betrouwbaar. Voordelig tarief (prepaid zelfs voordeliger dan sommige abonnementen). Duidelijke website, no-nonsense.

- Sebastiaan

Bekijk alle 1826 beoordelingen

Meer weten over Sim Only?

Heb je nog vragen als "Wat betekent Sim Only?", ga dan naar ons Forum of mail ons.

Begin nu met voordelig internetten

Supersnel mobiel internet zonder dat je eraan vastzit.

Liever geen abonnement? Kies voor Prepaid van Simyo

Ben je al klant en wil je overstappen van Prepaid naar Sim Only?
Log dan in op Mijn Simyo