Simyo_Blog_Mijn_Simyo_App_Header

Alles over de Mijn Simyo app

Simyo

Van het inzien van je verbruik tot het aanpassen van bundels of gegevens: met de Mijn Simyo app heb je via je smartphone volledig de controle over je Sim Only abonnement of Prepaid. We leggen je graag uit hoe dat werkt!

Simyo-Blog-Wat- is-de-Mijn-Simyo-app-IconWat is de Mijn Simyo app?

De Mijn Simyo app is een gratis app voor je Android-telefoon of iPhone. Je logt in met je telefoonnummer en wachtwoord. Alleen jij hebt daarmee dus toegang tot je gegevens en abonnement. Met de Mijn Simyo app beheer je alles wat met je Sim Only abonnement of Prepaid te maken heeft. Van het aanpassen van je bundels tot het wijzigen van gegevens, en van het bijkopen van MB’s en belminuten tot het in- en uitschakelen van bellen en internetten in het buitenland.

Dit is wat je kan met de Mijn Simyo appSimyo Blog Dit is wat je kunt met de Mijn Simyo app

Voor een kleine, maar fijne app is de Mijn Simyo app verrassend veelzijdig. Want wat kun je allemaal precies met de Mijn Simyo app?

Meerdere aansluitingen beheren

Als je meerdere aansluitingen in huis hebt, dan helpt de Mijn Simyo app om het overzichtelijk te houden. Je kunt namelijk al je telefoonnummers van Simyo toevoegen in de app, zodat je er eenvoudig tussen kunt wisselen. Ook ideaal als je meerdere abonnementen beheert voor zakelijk gebruik!

Verbruik inzien

Zowel met Sim Only als Prepaid heb je een tegoed. Bij Sim Only zijn dat de belminuten en MB’s van je bundels, bij Prepaid is dat een tegoed in euro’s die je kunt gebruiken om te bellen of internetten. De Mijn Simyo app toont je hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog over hebt. Je verbruik is altijd binnen een paar uur te zien. Zo kun je dus nauwkeurig in de gaten houden hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog kunt gebruiken.

Instellingen aanpassen

In de app is het ook mogelijk om instellingen aan te passen en gegevens te wijzigen. Zo kun je jouw inloggegevens aanpassen en inloggen met een vingerafdruk inschakelen. De app is dan extra goed beveiligd en bovendien log je zo nóg makkelijker en sneller in. Daarnaast kun je ook bellen en internetten in het buitenland in- of uitschakelen. Ga je naar een ander EU-land? Dan kun je jouw bundels ook daar gebruiken. Je moet dan wel bellen en internetten in het buitenland aanzetten. Gaat je reis naar een land buiten Europa? Dan is het verstandig om internetten in het buitenland uit te zetten. Je weet dan zeker dat je geen roaming kosten krijgt.

Dit stel je als volgt in:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk onderin het scherm op ‘instellingen’.
 • Je komt nu in het instellingenmenu terecht, waar je onder ‘Persoonlijke gegevens’ ook je adresgegevens en e-mailadres kunt aanpassen.
 • Druk op ‘Internet en bellen’.
 • Druk op ‘Bellen in en naar het buitenland’ en ‘Internetten in het buitenland’ om bellen en internetten in het buitenland aan te zetten.

 

Bundels aanpassen

Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen. Naar boven of beneden. Dit is helemaal gratis en kan geregeld worden via Mijn Simyo én met de Mijn Simyo app. Kom je bijvoorbeeld steevast minuten te kort, of hou je juist heel veel MB’s over? Dan kun je een grotere belbundel of kleinere internetbundel nemen. De volgende maand heb je dan andere bundels. Je hebt daarmee altijd het abonnement dat past bij je gebruik.

Zo pas je bundels aan in de Mijn Simyo app:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundels die je volgende maand wil gebruiken.
 • Druk op ‘Vergelijken en afronden’
 • Je ziet nu wat je toekomstige factuur is.
 • Akkoord? Druk dan op ‘Bevestiging aanpassingen’.
 • Je nieuwe bundels gaan in per de eerste van de volgende maand!

Bundels bijkopen

Is je bundel al voor het einde van de maand op, maar wil je wel blijven bellen of internetten? Dan is het fijn dat je altijd een bel- of internetbundel bij kunt kopen. Zo blijf je bellen of internetten voor een vast, laag tarief waarmee je hoge buitenbundelkosten voorkomt.

Zo koop je bundels bij!

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Minuten bijkopen’ of ‘MB’s bijkopen’.
 • Je ziet nu de inhoud van de extra bel- of internetbundel en de prijs.
 • Druk op ‘Minuten bijkopen’ of ‘MB’s bijkopen’.
 • Vul je inlogcode in ter verificatie.
 • Druk op ‘Koop extra minuten’ of ‘Koop extra MB’s.
 • Je hebt nu de extra bundel gekocht. Deze gaat direct in.

Abonnement verlengen

Met de Mijn Simyo app kun je ook jouw abonnement verlengen. Je krijgt in de app een melding zodra dit mogelijk is. Het voordeel hiervan is dat, als je jouw abonnement met een jaar verlengt, je vaak voordeliger uit bent.

Je abonnement verlengen via de Mijn Simyo app doe je zo:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bekijk je verlengaanbod’.
 • Je ziet nu wat je nu nog voor je bundels betaalt en wat ze kosten als je verlengt.
 • Ga je hiermee akkoord? Druk dan op ‘Kies deze bundels’. Eventueel kun je ook zelf je bundels samenstellen.
 • Lees de inhoud van het contract en zet een vinkje om Simyo toestemming te geven om je telefoonkosten maandelijks van je rekening af te schrijven.
 • Druk op ‘Start je nieuwe contract’.
 • Je hebt nu je abonnement verlengd!

Facturen bekijken

Met de Mijn Simyo app heb je binnen een paar drukken op de knop je facturen bij de hand. Zo zie je precies waar je belminuten aan op zijn gegaan en of je extra kosten hebt gemaakt. Dat helpt om het de volgende keer te voorkomen! In de Mijn Simyo app staat onderin het scherm een tabblad met ‘facturen’. Hier kun je jouw facturen bekijken.

Gemakkelijk contact opnemen met Simyo

Via het Service-tabblad kom je bij alle kanalen terecht waar Simyo contact met zijn klanten heeft. Zo kom je gemakkelijk op het Simyo Forum terecht en neem je contact met ons op via Facebook of via de mail. Wel zo fijn dat de drempel zo laag is om een vraag te kunnen stellen, toch?

Zelf korting regelen op je telefoonrekening met Simyo Vriendendeal

Met de Simyo Vriendendeal regel je korting op je telefoonrekening als een vriend via jou een Sim Only abonnement afsluit bij Simyo. Dit gebeurt via een persoonlijke link die gekoppeld is aan jouw abonnement. Met de app deel je deze link gemakkelijk met anderen. Als zij via deze link een abonnement nemen, krijgen jullie allebei €10,- korting op de eerstvolgende rekening. Rechtsonder in de app vind je het tabblad ‘vriendendeal’ waar je dit regelt. Hier zie je ook hoeveel geld je al hebt verdiend aan de Simyo Vriendendeal.

Simyo Blog Mijn Simyo App downloaden iconZo download je de Mijn Simyo app!

Wil je altijd en overal je Sim Only abonnement of Prepaid kunnen beheren? De Mijn Simyo app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. De Android-app heeft trouwens een mooi extraatje in de vorm van een widget. Hiermee zie je op je startscherm meteen hoeveel minuten en MB’s je nog hebt!

Discussie