Alles over de Mijn Simyo app

Sim only Simyo Telefoons & Tech

Van het inzien van je verbruik tot het aanpassen van bundels of gegevens: met de Mijn Simyo app heb je via je smartphone volledig de controle over je Sim Only abonnement of Prepaid. We leggen je graag uit hoe dat werkt!

Wat is de Mijn Simyo app?

wat is de mijn simyo appDe Mijn Simyo app is een gratis app voor je Android-telefoon of iPhone. Met de Mijn Simyo app beheer je alles wat met je Sim Only abonnement of Prepaid te maken heeft. Van het aanpassen van je bundels tot het wijzigen van gegevens, en van het bijkopen van MB’s en belminuten tot het in- en uitschakelen van bellen en internetten in het buitenland. Je logt in met je telefoonnummer en wachtwoord. Alleen jij hebt daarmee toegang tot je gegevens en abonnement.

Vernieuwd uiterlijk van de app

mijn simyo app nieuw uiterlijkEen opgefrist uiterlijk waarin alles nét wat sneller en makkelijker te vinden is. Dát is waar je op kunt rekenen met de grote update die we hebben doorgevoerd aan de app. Zo heb je nu een notificatiecentrum waarin je belangrijke berichten en updates vanuit Simyo kunt lezen. Je weet hierdoor precies wat speelt en wanneer er bijvoorbeeld een tijdelijke prijsverlaging ingaat.

Dit is wat je kan met de Mijn Simyo app

De Mijn Simyo app heeft veel mogelijkheden, maar wat kun je er allemaal precies mee?

Meerdere aansluitingen beheren

mijn simyo app meerdere aansluitingen beherenHebben er bij jou thuis meer mensen Sim Only of Prepaid van Simyo? Deze kun je allemaal toevoegen aan de Mijn Simyo app. Op die manier hou je het verbruik van bijvoorbeeld je kind goed in de gaten en kun je hem helpen verrassingen te voorkomen. In de app schakel je makkelijk tussen de verschillende accounts. Ook ideaal als je meerdere abonnementen beheert voor zakelijk gebruik!

Verbruik inzien

mijn simyo app verbruik inzienZowel met Sim Only als Prepaid heb je een tegoed. Bij Sim Only zijn dat de belminuten en MB’s van je bundels, bij Prepaid is dat een tegoed in euro’s dat je kunt gebruiken om te bellen of internetten. De Mijn Simyo app toont je hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog over hebt. Je verbruik is altijd binnen een paar uur te zien. Zo kun je dus nauwkeurig in de gaten houden hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je met Sim Only een sms’je als je bundel voor 50 of 80 procent is verbruikt én wanneer je door je minuten, sms’jes of MB’s heen bent.

Wil je extra snel bekijken hoeveel minuten en MB’s je nog hebt? Dat kan! Je kunt instellen dat je je tegoed ziet op het inlogscherm. Dan hoef je hiervoor niet meer in te loggen: scheelt weer een handeling én je ziet extra snel hoe je in je minuten of MB’s zit.

Zo stel je het in:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Instellingen’.
 • Druk op ‘Tegoed bij login’.
 • Schuif de slider naast je naam naar rechts.

Instellingen aanpassen

mijn simyo app instellingen aanpassenIn de app is het ook mogelijk om instellingen aan te passen en gegevens te wijzigen. Zo kun je jouw inloggegevens aanpassen en inloggen met een vingerafdruk of Face ID (de gezichtsontgrendeling van de iPhone X) inschakelen. De app is dan extra goed beveiligd en bovendien log je zo nóg makkelijker en sneller in. Daarnaast kun je ook bellen en internetten in het buitenland in- of uitschakelen. Ga je naar een ander EU-land? Dan kun je jouw bundels ook daar gebruiken. Je moet dan wel bellen en internetten in het buitenland aanzetten. Gaat je reis naar een land buiten Europa? Dan is het verstandig om internetten in het buitenland uit te zetten. Je weet dan zeker dat je geen roamingkosten krijgt.

Dit stel je als volgt in:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk onderin het scherm op ‘instellingen’.
 • Druk op ‘Internet en bellen’.
 • Schuif de slider naast ‘Bellen in en naar het buitenland’ en ‘Internetten in het buitenland’ naar rechts om bellen en internetten in het buitenland aan te zetten.

Bundels aanpassen

Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen. Naar boven of beneden. Dit is helemaal gratis en regel je via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Kom je bijvoorbeeld steevast minuten tekort, of hou je juist heel veel MB’s over? Dan kun je een grotere belbundel of kleinere internetbundel nemen. De volgende maand heb je dan andere bundels. Je hebt daarmee altijd het abonnement dat past bij je gebruik.

Zo pas je bundels aan in de Mijn Simyo app:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundels die je volgende maand wil gebruiken.
 • Druk op ‘Vergelijken en afronden’
 • Je ziet nu wat je toekomstige factuur is.
 • Akkoord? Druk dan op ‘Bevestiging aanpassingen’.
 • Je nieuwe bundels gaan in per de eerste van de volgende maand!

MB’s of minuten bijkopen

Is je bundel al voor het einde van de maand op, maar wil je wel blijven bellen of internetten? Dan is het fijn dat je altijd een bel- of internetbundel bij kunt kopen. Zo blijf je bellen of internetten voor een vast, laag tarief waarmee je hoge buitenbundelkosten voorkomt.

Zo koop je bundels bij!

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Minuten bijkopen’ of ‘MB’s bijkopen’.
 • Je ziet nu de inhoud van de extra bel- of internetbundel en de prijs.
 • Druk op ‘Minuten bijkopen’ of ‘MB’s bijkopen’.
 • Vul je inlogcode in ter verificatie.
 • Druk op ‘Koop extra minuten’ of ‘Koop extra MB’s.
 • Je hebt nu de extra bundel gekocht. Deze gaat direct in.

Abonnement verlengen

mijn simyo app sim only abonnement verlengenMet de Mijn Simyo app kun je ook jouw abonnement verlengen. Je krijgt in de app een melding zodra dit mogelijk is. Het voordeel hiervan is dat, als je jouw abonnement met een jaar verlengt, je vaak voordeliger uit bent.

Je abonnement verlengen via de Mijn Simyo app doe je zo:

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bekijk je verlengaanbod’.
 • Je ziet nu wat je nu nog voor je bundels betaalt en wat ze kosten als je verlengt.
 • Ga je hiermee akkoord? Druk dan op ‘Kies deze bundels’. Eventueel kun je ook zelf je bundels samenstellen.
 • Lees de inhoud van het contract en zet een vinkje om Simyo toestemming te geven om je telefoonkosten maandelijks van je rekening af te schrijven.
 • Druk op ‘Start je nieuwe contract’.
 • Je hebt nu je abonnement verlengd!


Goed om te weten: ook als je je abonnement verlengt kun je op elk moment je bundels aanpassen. Zo blijft het abonnement altijd passen bij jouw gebruik.

Facturen bekijken

Met de Mijn Simyo app heb je binnen een paar drukken op de knop je facturen bij de hand. Zo zie je precies waar je belminuten aan op zijn gegaan en of je extra kosten hebt gemaakt. In de Mijn Simyo app staat onderin het scherm een tabblad met ‘facturen’. Hier kun je jouw facturen bekijken.

Gemakkelijk contact opnemen met Simyo

mijn simyo app contactVia het Service-tabblad kom je bij alle kanalen terecht waar Simyo contact met zijn klanten heeft. Zo kom je gemakkelijk op het Simyo Forum terecht en neem je contact met ons op via Facebook of via de mail. Wel zo fijn dat de drempel zo laag is om een vraag te kunnen stellen, toch?

Zelf korting regelen op je telefoonrekening met Simyo Vriendendeal

Met de Simyo Vriendendeal regel je korting op je telefoonrekening als een vriend via jou een Sim Only abonnement afsluit bij Simyo. Dit gebeurt via een persoonlijke link die gekoppeld is aan jouw abonnement. Met de app deel je deze link gemakkelijk met anderen. Als zij via deze link een abonnement nemen, krijgen jullie allebei €10,- korting op de eerstvolgende rekening. Rechtsonder in de app vind je het tabblad ‘vriendendeal’ waar je dit regelt. Hier zie je ook hoeveel geld je al hebt verdiend aan de Simyo Vriendendeal.

Zo download je de Mijn Simyo app!

Wil je altijd en overal je Sim Only abonnement of Prepaid kunnen beheren? De Mijn Simyo app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. De Android-app heeft trouwens een mooi extraatje in de vorm van een widget. Hiermee zie je op je startscherm meteen hoeveel minuten en MB’s je nog hebt! Blij met de app? Laat in de App of Play Store gerust een mooie beoordeling voor ons achter.