.

mijn simyo app samen korting
Terug naar overzicht
54,944x gelezen

Van het inzien van je verbruik en het afsluiten van een extra abonnement voor een familielid tot het aanpassen van bundels of gegevens, of zelfs chatten met de klantenservice: met de Mijn Simyo app heb je via je smartphone volledig de controle over je Sim Only abonnement of Prepaid. We leggen je graag uit hoe dat werkt!

Wat is de Mijn Simyo app?

wat is de mijn simyo app

De Mijn Simyo app is een gratis app voor je Android-telefoon of iPhone. Met de Mijn Simyo app beheer je alles wat met je Sim Only abonnement of Prepaid te maken heeft. Van het aanpassen van je bundels en afsluiten van een extra Sim Only abonnement voor iemand in hetzelfde huishouden tot het wijzigen van gegevens. En van het bijkopen van MB’s en belminuten tot het in- en uitschakelen van bellen en internetten in het buitenland. Je logt in met je telefoonnummer en wachtwoord. Alleen jij hebt daarmee toegang tot je gegevens en abonnement.

Download de Simyo App
Download de Simyo App

Nieuw: Samen korting

De Mijn Simyo app heeft vanaf nu een handige nieuwe functie: Samen korting. Hiermee sluit je via de Mijn Simyo app makkelijk en snel een extra Sim Only abonnement af voor een familielid die op hetzelfde adres woont. Het mooie daaraan? Zowel jij als degene voor wie je het afsluit, krijgt daarmee € 10,- Vriendendeal-korting op de eerstvolgende factuur!

mijn simyo app samen korting

Deze functie is ideaal als je voor je zoon of dochter een abonnement wil afsluiten. En omdat je via de Mijn Simyo app meerdere nummers kunt beheren, heb je op afstand eenvoudig inzicht in het verbruik en facturen van je kind. Fijn om een oogje in het zeil te houden, zonder in de telefoon van je kind te kijken.

Je vindt Samen korting in de Mijn Simyo app bij ‘Overzicht’. Via deze functie kun je het Sim Only abonnement afsluiten. Omdat deze functie is bedoeld om een abonnement af te sluiten voor een familielid, hebben we de adres- en bankgegevens alvast ingevuld. Je kunt wel de naam en geboortedatum invullen voor degene voor wie je het Sim Only abonnement afsluit.

Zie je de Samen Korting functie nog niet? Dan heb je de laatste versie van de app nog niet binnen. Deze update staat voor je klaar in de App Store of Google Play Store.

Dit is wat je kan met de Mijn Simyo app

De Mijn Simyo app heeft veel mogelijkheden, maar wat kun je er allemaal precies mee?

Meerdere aansluitingen beheren

mijn simyo app meerdere aansluitingen beheren

Via de Mijn Simyo app kun je abonnementen van anderen bij je thuis beheren. Handig als je op afstand eenvoudig toezicht wilt houden op het verbruik en kosten van je kinderen. Je schakelt makkelijk tussen accounts in plaats van uit en in te loggen. Als je zoon of dochter Sim Only of Prepaid van Simyo heeft, kun je dit telefoonnummer toevoegen aan de Mijn Simyo app. Op die manier hou je het verbruik van bijvoorbeeld je kind goed in de gaten en kun je hem helpen verrassingen te voorkomen. In de app schakel je makkelijk tussen de verschillende accounts. Ook ideaal als je meerdere abonnementen beheert voor zakelijk gebruik!

Verbruik inzien

mijn simyo app verbruik inzien

Zowel met Sim Only als Prepaid heb je een tegoed. Bij Sim Only zijn dat de belminuten en MB’s van je bundels, bij Prepaid is dat een tegoed in euro’s dat je kunt gebruiken om te bellen of internetten. De Mijn Simyo app toont je hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog over hebt. Je verbruik is altijd binnen een paar uur te zien. Zo kun je dus nauwkeurig in de gaten houden hoeveel minuten, MB’s of beltegoed je nog kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je met Sim Only een sms’je als je bundel voor 50 of 80 procent is verbruikt én wanneer je door je minuten, sms’jes of MB’s heen bent.

Wil je extra snel bekijken hoeveel minuten en MB’s je nog hebt? Dat kan! Je kunt instellen dat je je tegoed ziet op het inlogscherm. Dan hoef je hiervoor niet meer in te loggen: scheelt weer een handeling én je ziet extra snel hoe je in je bundels zit.

Zo stel je het in:

  • Open de Mijn Simyo app.
  • Druk op ‘Instellingen’.
  • Druk op ‘Tegoed bij login’.
  • Schuif de slider naast je naam naar rechts.

Instellingen aanpassen

mijn simyo app instellingen aanpassen

In de app is het ook mogelijk om instellingen aan te passen en gegevens te wijzigen. Zo kun je jouw inloggegevens aanpassen en inloggen met een vingerafdruk of Face ID (de gezichtsontgrendeling van de iPhone X en nieuwer) inschakelen. De app is dan extra goed beveiligd en bovendien log je zo nóg makkelijker en sneller in. Daarnaast kun je ook bellen en internetten in het buitenland in- of uitschakelen. Ga je naar een ander EU-land? Dan kun je jouw bundels ook daar gebruiken. Je moet dan wel bellen en internetten in het buitenland aanzetten. Gaat je reis naar een land buiten Europa? Dan is het verstandig om internetten in het buitenland uit te zetten. Je weet dan zeker dat je geen roamingkosten krijgt.

Gemakkelijk contact opnemen met Simyo, nu ook via chat!

mijn simyo app contactVia het Service-tabblad kom je bij alle kanalen terecht waar Simyo contact met zijn klanten heeft. Zo kom je gemakkelijk op het Simyo Forum terecht en neem je contact met ons op via Facebook of via de mail. Je kunt nu zelfs via de app chatten met een medewerker van onze klantenservice. Fijn dat de drempel zo laag is om een vraag te kunnen stellen, toch?

Bundels aanpassen

Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen. Naar boven of beneden. Dit is helemaal gratis en regel je via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Kom je bijvoorbeeld steevast minuten tekort, of hou je juist heel veel MB’s over? Dan kun je een grotere belbundel of kleinere internetbundel nemen. De volgende maand heb je dan andere bundels. Je hebt daarmee altijd het abonnement dat past bij je gebruik. De knop om je bundels aan te passen vind je bij Verbruik.

MB’s of minuten bijkopen

Is je bundel al voor het einde van de maand op, maar wil je wel blijven bellen of internetten? Dan is het fijn dat je altijd een bel- of internetbundel bij kunt kopen. Zo blijf je bellen of internetten voor een vast, laag tarief waarmee je hoge buitenbundelkosten voorkomt. MB's of minuten bijkopen doe je direct vanaf het hoofdscherm, zodra je bent ingelogd.

Facturen bekijken

Met de Mijn Simyo app heb je binnen een paar drukken op de knop je facturen bij de hand. Zo zie je precies waar je belminuten aan op zijn gegaan en of je extra kosten hebt gemaakt. In de Mijn Simyo app staat onderin het scherm een tabblad met ‘facturen’. Hier kun je jouw facturen bekijken.

Zelf korting regelen op je telefoonrekening met Simyo Vriendendeal

Met de Simyo Vriendendeal regel je korting op je telefoonrekening als een vriend via jou een Sim Only abonnement afsluit bij Simyo. Dit gebeurt via een persoonlijke link die gekoppeld is aan jouw abonnement. Met de app deel je deze link gemakkelijk met anderen. Als zij via deze link een abonnement nemen, krijgen jullie allebei €10,- korting op de eerstvolgende rekening. Rechtsonder in de app vind je het tabblad ‘vriendendeal’ waar je dit regelt. Hier zie je ook hoeveel geld je al hebt verdiend aan de Simyo Vriendendeal.

Zo download je de Mijn Simyo app!

Wil je altijd en overal je Sim Only abonnement of Prepaid kunnen beheren? De Mijn Simyo app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. De Android-app heeft trouwens een mooi extraatje in de vorm van een widget. Hiermee zie je op je startscherm meteen hoeveel minuten en MB’s je nog hebt! Blij met de app? Laat in de App of Play Store gerust een mooie beoordeling voor ons achter.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.