Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

gratis muziek luisteren
Terug naar overzicht
7,784x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Algemeen |

Gratis muziek luisteren op je telefoon? Zo doe je dat!

Gratis muziek luisteren op je telefoon, kan dat? Ja. Op veel verschillende manieren. Zelfs zónder data van je Sim Only internetbundel te verbruiken. Ontdek hier de mogelijkheden om gratis muziek te luisteren op je telefoon.

Op welke manieren kun je gratis muziek luisteren?

hoe gratis muziek luisterenJe kunt op een paar manieren gratis muziek luisteren op je telefoon. In de meeste gevallen doe je dit via een app. Daarover lees je in dit artikel alle ins en outs. Toch zijn er nog meer manieren. Zoals muziek luisteren via een website of, nog slimmer, via de FM-ontvanger van je telefoon. Hiermee luister je muziek op precies dezelfde manier als via de radio, namelijk via de antenne. Jouw voordeel? Zo luister je gratis muziek zonder MB’s te verbruiken van je Sim Only internetbundel.

Gratis muziek luisteren via een app: deze mogelijkheden zijn er

Je kunt met veel verschillende apps gratis muziek luisteren. Ontdek hier de mogelijkheden.

Gratis muziek luisteren via Spotify

gratis online muziek luisteren spotifyWelke app om dit lijstje beter mee af te trappen dan Spotify? Het is een van de populairste streamingdiensten voor muziek. Goed nieuws: je kunt via Spotify gratis muziek luisteren, al heb je dan niet alle functies en mogelijkheden tot je beschikking die je hebt als je een abonnement neemt.

Zo kun je de meeste afspeellijsten en albums alleen in ‘shuffle’ luisteren en is er reclame tussen nummers door. Je luistert dus niet altijd precies dat nummer dat je wilt horen. Handig is wel dat je een databesparende functie kunt gebruiken, zodat je muziek streamt zonder al te veel data te verbruiken. Neem je Spotify Premium? Dan betaal je 9,99 euro per maand en kun je nummers offline opslaan. Zo luister je muziek zonder data te verbruiken!

Spotify is beschikbaar voor Android en iOS.

Gratis muziek luisteren via Deezer

gratis online muziek luisteren deezerDeezer is een Spotify-alternatief met min of meer hetzelfde aanbod. De app werkt ongeveer hetzelfde als Spotify. Het voordeel als je gratis muziek luistert via Deezer? Je kunt wél zelf het nummer kiezen dat je wilt afspelen. Pas na je eerst gekozen nummer schakelt hij over op shuffle. Ook bij Deezer heb je trouwens advertenties. Met een Premium-abonnement van 9,99 euro heb je daar geen last van.

Deezer is beschikbaar voor Android en iOS.

Gratis muziek luisteren via Google Play Music

gratis muziek luisteren google play musicMet Google Play Music kun je ook gratis muziek luisteren. Dit werkt iets anders dan bij Spotify en Deezer. Bij Google Play Music kun je namelijk zelf muziek uploaden naar je cloud en die vervolgens gratis streamen. Wel zo fijn als je muziek hebt gekocht en nog ergens hebt opgeslagen. Via Google Play Music betaal je dan niet nóg een keer geld om die liedjes te luisteren. Wil je net zo’n groot aanbod als Spotify en Deezer tot je beschikking hebben? Met een abonnement van 9,99 euro per maand gebruik je de app van Google net zoals elke andere streamingdienst.

Google Play Music is beschikbaar voor Android en iOS.

Gratis muziek luisteren via een radio-app

gratis muziek luisteren radio appGratis muziek luisteren zonder beperkingen? Met radio-apps als TuneIn luister je naar je favoriete radiozenders. Handig, want hier zijn genoeg themakanalen te vinden met non-stop muziek. Zoals bijvoorbeeld SkyRadio Hits, dat nooit ophoudt met het draaien van de laatste hits. Enige nadeel: je moet altijd zijn verbonden met internet. Gratis muziek streamen via een radio-app kan dus wel wat meer data van je Sim Only internetbundel kosten.

TuneIn is beschikbaar voor Android en iOS.

Nadelen van gratis muziek luisteren via een app

nadeel muziek luisterenGratis muziek luisteren via een app is handig als jij overal je favoriete artiesten wilt horen. Toch zijn er ook nadelen. Zo kost gratis muziek luisteren data van je Sim Only internetbundel als je niet op wifi zit, terwijl je met een betaald abonnement de muziek offline kunt opslaan. Ook zijn de mogelijkheden vaak beperkt en word je tussen de nummers door gestoord met advertenties.

Gratis muziek luisteren via de FM-ontvanger van je telefoon

gratis muziek luisteren radio telefoonVoor het ontvangen van muziek via de radio, heeft je telefoon een FM-ontvanger nodig én een headset die als antenne dient. Op deze manier kun je alleen radio luisteren via oortjes. Het geluid ontvang je daarmee via de radiofrequentie, niet via internet. Het werkt dus anders dan wanneer je een radiozender streamt via een app.

Telefoons met een FM-ontvanger hebben een meegeleverde radio-app waarmee je via frequenties radio luistert. Slimme manier! Het enige nadeel? Niet alle telefoons hebben zo’n ontvanger. Er is dus een kans dat deze vlieger voor jou dus niet opgaat. Heb je wel zo’n FM-ontvanger? Dan luister je gratis naar de radio zonder data te verbruiken.

Veel luisterplezier!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.