• Maandelijks gratis aanpasbaar
  • Betrouwbaar netwerk van
  • 8,5 van de Consumentenbond

HMD met abonnement

  • Betrouwbaar netwerk van
  • Een betrouwbaar merk voor een scherpe prijs
  • Je kunt altijd je bundels aanpassen,
    ook omlaag

HMD telefoon met abonnement

Van een stevig ontwerp en lange batterijduur tot de nieuwste Android-updates: de HMD (Nokia) telefoons zijn altijd betrouwbaar en van topkwaliteit! Ben jij van plan een HMD met abonnement bij Simyo te bestellen? Goede keuze! We hebben een ruim aanbod aan HMD telefoons voor je klaarstaan.

Waarom een HMD bij Simyo bestellen?

Een HMD met abonnement bij Simyo betekent: scherpe bundelprijzen en een telefoon die voldoet aan al jouw verwachtingen.

De beste mobiele provider

Wij zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider door de consumenten bond. Vertrouw op Simyo met een klantenservice die altijd voor je klaar staat, scherpe prijzen en het altijd betrouwbare netwerk van KPN.

Pas je bundels aan

Bij Simyo kun je elke maand gratis je bundels aanpassen, ook omlaag! Pas je bundel aan op jouw verbruik. Onze deals veranderen regelmatig en hier kun jij gewoon gebruik van maken. Bij Simyo bepaal jij!

Simpel en snel

Je bundels aanpassen, netwerkinstellingen veranderen of simpelweg je facturen bekijken: bij Simyo kun jij zelf alles regelen via de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo online. Handig, toch? Ga voor simpel, duidelijk en snel!

Over HMD

HMD Global, de thuisbasis van Nokia-smartphones, streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid in elke smartphone die ze ontwerpen. Met een sterke focus op duurzaamheid, lange batterijduur en de nieuwste Android-functies, zorgt HMD ervoor dat gebruikers de beste waarde en prestaties krijgen. Door het combineren van Scandinavisch design met de nieuwste technologieën, heeft HMD een reputatie opgebouwd als een betrouwbare speler in de smartphone-industrie.

Telefoons met een mooi prijskaartje

Wij hebben zorgvuldig uitgekozen welke telefoons we je aanbieden. Het gaat ons om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze telefoons zijn dus telefoons waar je op kunt vertrouwen, van merken die je al kent. En dat tegen een mooie prijs!

We helpen je graag!

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor je open. Neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welke HMD telefoons met abonnement zijn er beschikbaar bij Simyo?

Ons aanbod blijft altijd in beweging. Bekijk ons HMD aanbod hier.

Zijn er op dit moment HMD aanbiedingen?

Op dit moment zijn er extra scherp geprijsde telefoons. Bekijk het HMD aanbod hier en kies de prijs die het beste bij je past!

Kan ik mijn oude HMD inruilen voor een nieuwe?

Bij Simyo kun je geen oude telefoons inruilen. Op het Simyo forum vind je wel een paar goede tips voor het inruilen van je oude telefoon bij diverse websites en winkels. Neem gerust een kijkje!

Welke aansluitingskosten hebben HMD telefoons met abonnement?

Bij het afsluiten van een HMD met abonnement betaal je eenmalig € 15 aansluitkosten.

Welke HMD telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, dan is een telefoon die eSIM en/of dual sim ondersteunt een goede keuze. Zo kun je 2 telefoonnummers aan 1 telefoon koppelen. Met eSIM/dual sim houd je het persoonlijk en zakelijk op 1 telefoon. Handig, toch?

Welk besturingssysteem zit er op een HMD?

De mobiele toestellen van Nokia maken gebruik van het Android-besturingssysteem, dat is ontworpen door Google. Android updates komen elk jaar uit. Bijgewerkte versies bieden nieuwe functies en verbeteringen. Houd de Android up-to-date voor nieuwe functies, betere prestaties en beveiliging.

.