Het Laatste Tafeltje: bespaar je echt op een etentje?

Slimme apps

Spontaan uit eten? Deze gratis app belooft dagelijks aanbiedingen bij restaurants, zodat je altijd een voordelig tafeltje vindt.

De app Het Laatste Tafeltje is een slim platform, vol last-minute restaurantaanbiedingen. Hoe werkt het? Zodra een restaurant onverwacht een tafeltje vrij krijgt, of nog een aantal niet-gereserveerde tafeltjes over heeft, zie jij deze opties in de app. En niet alleen dat: om je over te halen bieden ze korting variërend van 20, tot meer dan 50 procent. We besloten een tafeltje te reserveren voor twee en bespaarden zó 15 euro. Bovendien werkt de app heel makkelijk. We reserveerden via de app en betaalden meteen via iDeal. Zonde dus om niet eerst deze app te checken als je eetplannen hebt. De app biedt een groot lokaal aanbod en geeft je het gevoel dat je altijd een goede deal te pakken hebt. Aan tafel dus! Kleine kanttekening: de app toont aanbiedingen per provincie, niet per stad.

De app Het Laatste Tafeltje kun je hier downloaden voor iOS en Android.

Pluspunten Het Laatste Tafeltje

+ Bespaar snel tussen de 20 en 50 procent op een etentje.

+ Groot landelijk aanbod van restaurants.

+ Meteen betalen via iDeal.

Minpunten Het Laatste Tafeltje

– De app toont alle opties per provincie, dat is minder handig als je in een stad woont.

 Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

Hoe slim vinden we ’m?