Here WeGo: lees onze review in de Slimme Dingen Gids!

Slimme apps

Stedentripje? Vakantie? Zonde om data te verspillen aan navigatie-apps. Gelukkig vind je met Here WeGo super snel je weg, helemaal offline.

Zorg dat je voortaan goed voorbereid op pad gaat met de app Here WeGo. Deze app helpt je met navigeren zonder dat je data verbruikt. Hoe werkt het in de praktijk? Nadat we de app openen, schakelen we ‘offline gebruiken’ in en kunnen we via het instellingenmenu van vrijwel elk land een wegenkaart downloaden (doe dit wel even via wifi). De kaart van heel Nederland is iets meer dan 400 MB, dit gaat dus ten koste van je telefoongeheugen. Tenzij je een extern geheugenkaartje hebt. Zodra we een adres intikken, laat de app je drie opties zien: met de auto, fiets of lopend – wat gaat het snelst? Daarnaast zien we ook meteen dat we met de auto twee minuten vertraging oplopen door wegwerkzaamheden. De app werkt snel, duidelijk én net zo goed als apps waar je voor moet betalen. Deze app helpt je dus letterlijk wereldwijd op weg.

De app Here WeGo download je hier voor iOS en Android.

Pluspunten Here WeGO

+ De app is gratis.

+ Je kunt alle kaarten offline gebruiken.

+ Meer dan 1.300 wegenkaarten beschikbaar.

Minpunten Here WeGO

– De gedownloade kaarten nemen aardig wat van je telefoongeheugen in beslag. Maar je kunt de kaarten natuurlijk ook weer wissen nadat je op pad bent geweest.

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

Hoe slim vinden we ’m?