Hoe werkt bellen in en naar het buitenland bij Simyo?

Wil je bellen in en naar het buitenland? Dat kan! Hiervoor heb je alleen wel de juiste instellingen nodig op je telefoon en Mijn Simyo. Je leest hier hoe het werkt.

Zet ‘Bellen in en naar het buitenland’ aan op Mijn Simyo
Zet op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app de optie 'Bellen in en naar het buitenland' aan. Je vindt deze optie onder het kopje Instellingen - Netwerkinstellingen. Zet daarna je telefoon uit en weer aan zodat je simkaart zich opnieuw aanmeldt op het netwerk.

Bellen in het buitenland
Staat de optie aan en kun je toch niet bellen? Zoek handmatig naar een geschikt netwerk in je toestel. Dit kun je meestal doen in het menu 'Instellingen' en 'Netwerkinstellingen'. Helpt ook dit niet? Kijk dan hier voor meer tips.

Bellen naar het buitenland
Wil je vanuit Nederland naar het buitenland bellen? Dat kan. Let op dat je de landcode goed invult voor het telefoonnummer. Wil je bijvoorbeeld een Duits nummer bellen? Voer dan +49 of 0049 in en toets daarna het telefoonnummer in, zonder de eerste nul.

Tarieven buitenland Sim Only abonnement

  • Vanaf 1 juni 2017 bel, sms en internet je vanuit je bundel binnen de EU (zone 1). Je kunt daarom gerust bellen zonder extra kosten. Wil je meer weten over het gebruik van je bundels in de EU? We leggen hier alles uit.
  • Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder roamen. Je gebruikt dan namelijk het telefoonnetwerk van je eigen provider. Hiervoor kun je niet de minuten uit je belbundel gebruiken. Het tarief voor bellen naar een ander EU-land vanuit Nederland is 23 cent per minuut.
  • Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Tarieven buitenland Prepaid
Vanaf 15 juni 2017 kun je met je Simyo Prepaid in de EU bellen en sms’en, voor hetzelfde tarief als in Nederland. In dit artikel vertellen we er alles over.

Ben jij in Nederland en word je gebeld door iemand uit het buitenland, dan betaal je daar geen extra kosten voor.


Tip:  hoe werkt bellen en internetten in het buitenland en wat moet je doen als je geen bereik hebt? In dit blog lees je hier alles over.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Gerelateerde Forum topics

Kom je er niet uit?

Top